@tb19 merhaba, ben iki kedimi ayrı zamanlarda getirdim ve ilk getirdiğim kedim daha stresli bir kediydi. O nedenle organik sakinleştiricilerden kullanmayı tercih ettim. Eğer kullanacaksanız (mutlaka veterinerinize danışarak) organik bir takviye yapmanızı öneririm diğer kimyasallar anestezi içeriyor ve hem tehlikeli hem de hayvan sinirsel olarak çok etkileniyor, tamamen uyuşuyor ve ayılmakta zorlanıyor. Çoğu veterinerde de satışları yasaklandı. Organik ürünler hayvanın sadece anksiyetesini hafifletiyor, tamamen uyutmuyor ya da uyuşturmuyor. Ben iki ayrı organik ürün kullandım o nedenle bu konuda biraz tecrübe edindim. Stresli olan ilk kedimi getirirken:
Yukarıda linkini paylaştıgım ürünü kullanmıştım ve uzun uçak yolculuğu gibi fazlaca stresli bir durumda asla işe yaramadığını belirtmeliyim. Evet, kısmen sakinleştirdi fakat etkisi çok kısa süreli oldu.
Diğer kedimi getirirken:
Bu ürünü kullandım ve çok memnun kaldım. Fakat bu ürünlerin tamamını veterinerimize sorarak, onun uygun gördüğü ölçü ve zamanlamaya harfi harfine uyarak uyguladım. Her kedi için vereceğiniz miktar değişecektir, bu nedenle mutlaka önce veterinerinizle görüşün. Hayvanın alerjik bir durumu olabilir, kalp ya da solunum problemi olabilir ya da bu takviyeleri almaya başka bir sebeple uygun olmayabilir. Öncelikle veterinerinize danışın, eğer kullanmasında bir sakınca yoksa, özellikle son gönderdiğim ürün gerçekten sağlıklı ve etkili bir ürün tavsiye ederim.