Arkadaslar merhaba dun unganlarda randevum vardi detayli anlatmak isterim yakinda randevusu olan arkadaslarin fikir edinebilmesi icin.
Benim randevum saat 10.20'de idi bi 10 dk oncesinde gittigimizde musaitti beklemedik once 4. kat unganlar ofisine cikmalisiniz pasaport ile asi belgesi istendi benden sadece, aile hekiminden aldigim asi belgemi kabul etti. Bundan sonra surec biraz bekledigimden farkli isledi, hemen yandaki bir kapidan girdim ve boy-kilo olcumu ardindan kiyafetlerimi cikarmam istendi sonrasinda doktor geldi bir hanimefendi birsuru soru sordu herhagi bir ameliyat gecirdin mi sigara alkol vb var mi gibisinden ve sonrasinda 6 adet asi yapti (3-4 tane yaptigini saniyordum ama surekli sorular sordugu icin farketmemisim bile). Bu kisim aslinda en son olacak diye duymustum gruptaki arkadaslardan, kan testi ve xray sonrasi ama bende once yapildi. Bu asamada 440$ yani 17.082 TL odeme yaptim, nakit TL ve kredi karti kabul ediliyor.
Ardindan 5. kata yonlendirildim blood test icin, orada kayit acildiktan sonra 1837 TL odeme yaptim bu blood test ve Xray'i iceriyor. Kan alma isleminden sonra 3. kata yani radyoloji bolumunun bulundugu yere inmemiz soylendi, burasi en cok bekledigimiz yer oldu, belki 1 saat beklemisizdir iceri girebilmek icin, calisanlarin bazilarinin molaya erken ciktigini duydum muhtemelen bu yuzden, nihayet cagrildiktan sonra 1 dk bile surmeden bitti Xray cok basit bir islem.
Xray'den sonra tekrar 4. kat unganlara gitmemiz soylendi gidip belgeleri teslim ettim ve onlar da lab sonuclari icin gun icinde 3'e kadar bana ulasmazlarsa bir problem yok demektir dediler. Cok sukur sorunsuz tamamlandi. 10.10 gibi girmistik 12'de ciktik ama xray bu kadar surmese muhtemelen 11.15 civari cikardik. Toplamda 18.919 TL odeme yaptik (yaklasik 490$) Randevusu olan arkadaslar icin yardimci olur umarim. Bu arada asilardan sonra herhangi bir halsizlik agri ates vb durumu olmadi bende, uzun yoldan gelecek kisiler soruyorsa eger, Otel icin Grand Silay Hotel'de kaldik fiyati gayet uygundu yuruyerek 25-30 dk aracla 10 dk unganlara onerebilirim.