Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@xera, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar
    Öncelikle herkese hayırlı olsun. Yeşil pasaportum var. Dosya taşıma konusunda istatistiklere baktığımda hiçbir yerde cut off a girmeden çağırılma diye bir olay yok sanırım. Bu 2026 da 2025 gibi olursa bu case number ile ancak 2026 Eylül de cut off a girebilirim gibi görünüyor. Böyle bir durumda da elçiliklerin performansına mahkum oluyoruz sanırım. İstatistiklere baktığımda Varşova açık ara en fazla sayıda mülakat veren ülke gibi görünüyor, ondan sonra viyana yüksek sayıda mülakat vermiş.
    Bu durumları göz önüne alırsak şu anda taşısak bile bir anlamı olmuyor ancak cut off benim numarama yaklaştığında performansı iyi bir elçiliğe taşımışsak bir ihitmal çağırabilir ve visa verebilir şeklinde anladım.
    Bu söyledikerimle ilgili yanlış anladığım veya bildiğim birşey varsa beni aydınlatabilir misiniz?

Yeşil pasaportunuz varsa Viyana en uygunu. Taşımak için geç kalırsanız şansınız olmaz. Taşıyın ve sadece current olmayı bekleyin.

• @ATS16 formu doldururken üniversite diye geçmişsem sorun olur mu? Gerçekte lise mezunuyum. Ve iki yıldır meslek eğitimine gidiyorum

• @zakaria merhaba, neden bangkok'u seçtiniz acaba? Ben de Hong Kong ve Bangkok arasında nasıl tercih yaptıklarını anlamaya çalışıyorum insanların.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 
  • ⭐⭐⭐⭐

@Hümeyra-Aksoy

1-sorun olmaz
    2-sorun teşkil etmez

Bol şans 🍀

• ⭐⭐⭐⭐

@ceycey12345, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ATS16 formu doldururken üniversite diye geçmişsem sorun olur mu? Gerçekte lise mezunuyum. Ve iki yıldır meslek eğitimine gidiyorum

@ceycey12345

DS260 formun sonunda vermiş olduğum bilgilerin doğru olduğunu beyan ederim dediniz ve işaretlediniz ancak yukarıdaki mesajınız ile DS260’daki beyanınız örtüşmüyor. Mülakat alabilirseniz mülakat tarihi aldıktan sonra dosyanızı açtırarak düzeltme yapmanız yararınıza olabilir.

ABD göçmen olmayan/olan vize süreçlerinde ve ABD’ye göç edecek olursanız gunluk yaşamınızda da göreceksiniz ki beyana ve kanita esas/dayanan bir süreç var.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@sinar 1 ocak öncesi yapılacak yorumların hiçbir anlamı olmayacak ne yazık ki..

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@yenerd tekrar taşıyabilirsiniz ancak; bu cn ile süre sorunu yaşayacağınız çok net.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@swadze dosya taşımak için acele etmeyin.
    ankara tarihi boyunca bu cnleri hep gördü.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@iibrahimd, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan abi rahatsiz ediyorum bahsettiginiz olay icin umarim her sey olumlu sonuclanir ancak sanirim bunu okuyan herkesin ilk aklina gelen negatif taraf oldugu cok kısa bunun negatif yonleri nedir kimleri etkileyebilir ufak bir bilgilendirme tadinda aciklayabilir misin abi 1 Ocağa kadar kotumser düşünmemek adina cok tesekkurler

bahsi geçen ileti bu;

@totuta son donemde seçilmiş en yüksek EU dosyası sizinki olabilir..

DV2026 kazananlarının dikkatine..
    son dönemde gördüğümüz en yüksek EU bölgesi case numarası (EU41XXX) bu olabilir.
    bu da iki seçeneği gündeme getiriyor;

DV2026'da ciddi sayıda kazanan seçildi
    inanılmaz sayıda case arası boşluk (hole) olacak
    ikisinin de kendi içinde hem pozitif hem de negatif yönleri var.
    1 ocak 2026'da ceac verileriniz yayınlandığında bunu daha iyi analiz edeceğiz ama her şeye hazırlıklı olun.

şimdi gelelim burada bahsettiğim negatif noktaya;

çok fazla seçilen olması, en başta vize kotasını etkileyecek.
    DV2025 itibariyle zaten 5000 daha azaltılan vize kotasında, bu kadar fazla seçilenin olması elbette vizenin yetmemesine sebep olabilir.
    ama bunun netliğini, 1 ocak ititbariyle caseler arası boşlukların (hole) durumunu gördüğümüzde anlarız.
    son 3 senedir dv'nin en büyük sıkıntısı verilecek vizenin yetmemesi.
    EU'da 41XXX'i gördüysek, AF'de 80XXX'i rahat görürüz.

ancak şu an için enseyi karartmanın bir anlamı yok, zaten buna yapabileceğiniz bir şey de yok.
    bu yüzden alacağınız aksiyonu hızlı almalı, süreci yakın takip etmeli ve en önemlisi;

sokak hayvanlarına mümkün olduğunca yardım etmelisiniz.. 😉

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@GRKM bu başlığın 3. iletisini okuyarak ilerleyebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mthra mümkün olduğunda cut-off olmadan yapmaya gayret gösterin.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@oktay3847 boşluk çoksa bülten hızlı ilerler mantık olarak.
    ama değilse..

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@bkio bu başlıkta her sorunun herkese çıkmayacağını çokça bahsetmiştim.
    erkek / kadın / bebek talihlilere çıkan sorular aynı olmayabiliyor, bu çok normal.

• @Egemen-Eren-Gümüş DV2025 için vize bültenini takip ettiğimizde 28binler 2025 nisan ayında afrika bölgesi için current olmuş, mayıs ayı için current olan dosya numaraları Africa 35000 lerde avrupa için 16000lerde diye yorumluyorum., işler 2026 yılında da 2025 gibi gider diye düşünürsek bizim gibi dosya numarası yüksek 28binlerin 2026 nın nisan-mayıs aylarında current olmasını öngörebiliriz, sonra interview için mail beklemeye başlayacağız. bizi biraz da tehlikeye sokan kota sayısı aslında. bizden düşük cn li talihlilerin 3-5 kişilik aile olduklarını düşünürsek 55k ya ulaşması umarım sıra bize gelmeden dolmaz 🙂 linkten bülten takip edip 2026 yılı için çıkarım yapabiliriz. bol şans

• @onuru bilgi verdiğini icin teşekkür ederim hong kong a dosya taşıyacağım o zaman

• @ATS16 ds260 forumda herşey bütün bilgiler dosdoğru. Ama kasımda başvurduğum çekiliş başvuru formunda eğitim üniversite yazmış olabilirim diye kafam karıştı hatırlamıyorum da

• @sevonilo düzeltme**** bizim dosya numaramızın (EU) 2026 temmuz-agustos ayında current olmasını öngörebiliriz

• Herkese merhaba, bugun veya yarin dosya tasimayi dusunuyoruz ama bordo pasaportlular icin sizce nelerdir? Hong Kong , Bangkok ve Kuala Lumpur disinda alternatif var midir? Bir de bu ulkelerin dosya tasimak icin 2026 mali yili icin de oturum istemeyecegini nasil teyit edebiliriz? Tesekkur ederim. Bir de hangi ulke neden secilmeli kisaca yazabilecek varsa tesekkur ederim.

• @gucarslan Teşekkürler, sevindim olağan olmasına. Akış yoğun olduğundan kaçırılabiliyor, ben soruların farklılığını ilk fark ettiğimde yazılanları okudum ancak denk gelmedim, o sebeple sormak istedim.

Benzer Başlıklar

• 153
  • 12173
  • 8486
  • 16399
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |