Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gucarslan 4.iletide tam göremedim ama kastettiğiniz mülakat tecrübeleri mi

• ⭐⭐

@zakaria selamlar, oncelikle hayirli olsun. Bazi belgelerin gecerlilik tarihleri bulunuyor. Bunlari goz onune alarak tercume islemlerinizi yaptirmanizi tavsiye ederim.

• @zakaria hayır soru görünmüyor, confirmation sonrası tüm formu kaydettim, soru formu doldururken olsaydı orada da olurdu. “Avukatım” derken, kendim avukatım demek istedim. Bu soru olsaydı avukat olduğum için benim bu soruya evet demem gerekiyordu. Farklılıklar olması bana ilginç geldi.

• Merhabalar. Kafamda takılan 2 soru vardı.

1. Eşim Türk vatandaşı, DV2026 talihlisi. Ben Özbekistan vatandaşıyım. Sonuçlar açıklanmadan önce evlendik. Nikah belgesine göre bana eşimin soyadı verildi. Ama pasaportumda ve kimliğimde hala kızlık soyadım duruyor. Pasaportumun 2029 yılına kadar süresi var olduğu için, pasaport değiştirme zamanı gelince soyadımı nıkah belgeye göre değiştireceğimi planlamıştım. DS260 formu doldurduk, ve doldururken pasaportumda nasıl yazıldıyse öyle, yani kızlık soyadımı girdik. Bu bir sorun olur mu acaba? Neden aile cüzdanında eşinin soyadı verildi, pasaportunda hala kızlık soyadı vs gibi?

2. Doğum belgemde annemin kızlık soyadı değil, evlendikten sonra aldığı soyadı yazılmış. Bu sorun olur mu? DV260 annemin kızlık soyadını girdim, ama doğum belgemde kızlık adı yok artık.

• Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
    KCC mail attım onlarda Mülakat yeriniz Ankara dır diye cevap verdiler...

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@totuta son donemde seçilmiş en yüksek EU dosyası sizinki olabilir..

DV2026 kazananlarının dikkatine..

son dönemde gördüğümüz en yüksek EU bölgesi case numarası (EU41XXX) bu olabilir.
    bu da iki seçeneği gündeme getiriyor;

1. DV2026'da ciddi sayıda kazanan seçildi
    2. inanılmaz sayıda case arası boşluk (hole) olacak

ikisinin de kendi içinde hem pozitif hem de negatif yönleri var.
    1 ocak 2026'da ceac verileriniz yayınlandığında bunu daha iyi analiz edeceğiz ama her şeye hazırlıklı olun.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@bkio avukat olduğunuz için değil, yasal bir göçmenlik avukatı ile çalışıyor olsaydınız evet demeliydiniz.
    çalışmadıysanız NO demelisiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@burakszgun evet, mülakat deneyimlerinde bulabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@05kartal16 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız.

• merhaba herkese bol şans

mülakat ankara seçmeyi düşünüyorum arkadaslar öneren varmısınız bana yardımcı olursanız sevinirim

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Pelin-0 merhaba,

1- doğru, sorun olmaz.
    2- olmaz.

• @gucarslan sizce bu cut-off numaralari daha erken gelebilir anlaminda bir pozitiflik olabilir mi?

• @gucarslan hocam çok teşekkür ederim 🙏

• @gucarslan Cevabınız için teşekkür ederim. Daha önce hiç schengen başvurusu yapmadım. Olası bir durumda eğer ABD Viyana görüşme daveti alırsam (umarım bülten iyi davranır) ve bu aşamada Schengenim onaylanmazsa dosyayı tekrar taşıma şansım olur mu yoksa benim olumsuz bir durum mudur acaba ?

• Merhaba arkadaşlar, mülakat yerini Viyana olarak değiştirmek için gec mi kaldım acaba?

• Asil talihlinin eş bilgileri girilirken ,Eşe sorulan sorularda eski adınız lakabınız eski soyadınız kullandınızmı diye bir soru var şu cevap evet ise altına açılan kutuya yazılan cevap kısmı vardı .: Bu soru da eşimizin evlenmeden önceki kızlık soyadınu mı yazmalıyız.TŞK

• @SAMET-AKBAY merhabalar. Yeşilkart Forumun kutsal değerlerini en iyi anlatan sözü sizinle paylaşıyorum; ''ANKARA'YA GÜVENMEYİN''

• ⭐⭐

@SAMET-AKBAY selamlar, burada kimsenin size bu cn ile ankarayi onerecegini dusunmuyorum. Kendimden ornek verecek olursam. Sizinle numaralarimiz neredeyse birbirine yakin. Eger ankarayi beklemis olsaydim, bir ihtimalle agustos yada eylul ayina mulakat gelebilirdi fakat o zamana kadar kotanin dolup dolmayacagi asikar. Bunun streside cok fazla olurdu. Bu nedenle dosyami hong konga tasidim. Dv25 surecinin 2nci gununde vizemi aldim. 15 aralikta abd ye giris yaptim ve hayatimi 3 asagi 5 yukari duzene koydum. Yani demem o ki, ankaraya guvenmeyin ve dosyanizi farkli bir ulkeye tasiyin.

• Merhaba. Mülakat için başvuru aşamasında Ankara yazılması, Eylül sonrasında Viyana değişikliği için kcc ye mail yazılması uygun müdür sizce?

• Arkadaşlar ben askerliğimi 01.01.2027'ye kadar tecil ettirdim. Mülakat sırasında sorun olur mu?

Benzer Başlıklar

• 316
  • 728
  • 7344
  • 16399
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

161

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |