Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@mustafa-özkul hayır olmaz..
    daha güzel bir uygulama olmuş hatta.

• @gucarslan
    Tekrardan yazıyorum kusura bakmayın, karekodu okuttuğumda ziraat doğrulamaya yönlendirip

"BelgeDurumu Doğrulama Yapılmıştır" yazısı çıkıyor başka bir şey yazmıyor, herhangi bir imza görünmüyor. Sadece doğrulama yapıyor belge hakkında. Bu yeterli olur mu?

• @deebee bu bilgileri tekrar kontrol etme şansımız var mı?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mustafa-özkul olurr, sorun yok.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@yalcin61 ilk başvurunuzdaki bilgileri kontrol edemezsiniz, bunun bir yolu yok.

• AIS kaydında PTT şubesi seçiminde sadece İstanbul ve Ankara çıkıyor, kendi şehrimize ancak özel kurye hizmetiyle mi postalatabiliyoruz arkadaşlar?

• merhaba dün Kcc'ye mail atmıştım randevumum 9 temmuz tarihinde planlandığını ve bununla ilgili 7 ile 10 gün arasında bir mail alacağım söylendi.Bu süreçle ilgili sağlık randevusu için mail atmalı mıyım yoksa ilerleyen günlerde gelecek maili mi beklemeliyim ?

• @Mehmet-Kocalar
    Sari zarfi mulakata gireceginiz konsolosluk sizin icin, icerisine sizin sundugunuz belgeleri koyarak, ABD’ye ilk girisinizde sinir polisine acilmamis halde teslim etmeniz icin hazirliyorlar.

• @Echobravo23 Evet. Ücreti mukabilinde yapabilirsin.

• @berkinozdagli
    Selamlar, tebrikler. Green Card cekilisini kazandiginizi ogrendiginiz sayfaya girerek kontrol ediniz, eger orada mulakat bilgileriniz yer aliyorsa saglik randevunuzu almak icin beklemeniz gerekmiyor. Gerekirse ilgili saglik kurulusuna o sayfayi sunabilirsiniz.

• @ugursway selamlar teşekkür ederim henüz o sayfada göremiyorum daha güncellenmemiş sanırım gördüğüm zaman sağlık kuruluşuna başvuru yapacağım Konsolosluk birkaç gün içinde mail geleceğini söyledi.

• Çok özür dilerim ama ben bu yenı AIS kaydı guncellemesinden hiçbirşey anlamadım 😞 AIS kaydını oluşturmak ıstedım ama Vize randevu planlama süreci ve vize bilgi hizmetlerinde yaklaşan değişiklikler dıye bır metın çıktı defarlarca okudum ama yanlış bişey olmasından korktugum içn sormak ıstedım, '' Zaten bir randevunuz varsa: Başka bir işlem yapmanıza gerek yoktur; randevunuza belirlenen tarih ve saatte katılmanız yeterlidir '' ben AIS kaydı yapmadım şimdi de hiçbirşey işlem yapmayacak mıyım ? Şimdiden tesekkurler

• Selamlar. Dün açıklanan bültenden sonra Ankara'dan mail gelmeyince inanılmaz stres yapmıştım. Gece KCC'ye attığım maile az önce dönüş yapıldı. 30 Temmuz gününe randevumun oluşturulduğunu belirttiler. Benim gibi stresli bekleyiş içinde olanlar varsa, bilgilerine sunarım.

• @didemkrbck Hayırlı olsun. Randevuya 1 ay kala aktif oluyor diye hatırlıyorum. 24 Mayıstan sonra tekrar deneyin.

• @didemkrbck, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Çok özür dilerim ama ben bu yenı AIS kaydı guncellemesinden hiçbirşey anlamadım 😞 AIS kaydını oluşturmak ıstedım ama Vize randevu planlama süreci ve vize bilgi hizmetlerinde yaklaşan değişiklikler dıye bır metın çıktı defarlarca okudum ama yanlış bişey olmasından korktugum içn sormak ıstedım, '' Zaten bir randevunuz varsa: Başka bir işlem yapmanıza gerek yoktur; randevunuza belirlenen tarih ve saatte katılmanız yeterlidir '' ben AIS kaydı yapmadım şimdi de hiçbirşey işlem yapmayacak mıyım ? Şimdiden tesekkurler

Kaydı oluşturdum, teşekkür ederim herkese

• Son visa bulletin açıklanması sonucu dv2021 kazananıi ve şimdi yine dv2025 kazanı olarak case no eu33xxx, son 2 ay kaldı, ve current bile olamıyoruz, çok üzgünüm 2 defa kazanıp gidemem nedir ya

• ⭐⭐⭐⭐

@Cemil-Hacioglu Gerçekten üzücü ama şunu unutmayın ki bazen olmayan bir şey başka hayırlı bir işin başlangıcı olabilir.
    Bu süreçte yaşadığınız tecrübe size bambaşka yollar açabilir. Hayırlısı olsun, yaşamınızda beklenmedik çok güzel şeyler olsun🙏

• @gucarslan çok teşekkür ediyorum iyi günler 🙏🏻

• ⭐⭐⭐⭐

@ATS16 Sorulan soruyu anlamamıştım, şifreli mesaj gibi 🤣
    Sizin cevabınızı okuyunca soruyu da çözmüş oldum 🤩 Elinize sağlık.

• Selamlar bir sorum var dün itibariyle numaram aktif oldu. Hong Kong mülakatı için banka hesap dökümü çıkartacağım. Yalnız asıl merak ettiğim şu hesabıma gelecek para benim değil bir tanıdığımın. Yaklaşık 10.000 usd. Bu süreç nasıl ilerliyor? Karşı tarafı mağdur edecek bir durum var mı? Aydınlatabilir misiniz?

Benzer Başlıklar

• 180
  • 8486
  • 1917
  • 642
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

150

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |