DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@lexture, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Türk lirasi veya usd hesabı olması önemli mi gitmeden kaç ay önce ne kadar süreyle hesabımda tutmalıyım bir fikriniz var mı acaba ben yatırımları mı ona göre bozup hesabımda tutacağım
Tekrar ediyorum, Hong Kong banka dökümü istemiyor. Siz yine de mülakat haberi geldikten sonra, gitmeden önce bankadan TL veya USD farketmez bir banka dökümü alın (her ihtimale karşı diyorum çünkü 3 yıldır hiç kimseden banka dökümü istemeyen HK birden fikir değiştirebilir ve isteyebilir).
-
@ATS16 cok cok tesekkur ederim. peki sizce ben ds 260 formuna tekrar girip Istanbul’u Ankaraya cevirmeli miyim yoksa bu sekilde biraksam kendisi otomatik olarak Ankara mi yonlendirir?
Zaten dediginiz gibi dosya tasima yapmak zorudayim, ama oncesinde de ds formum duzgun ve dogru olsun diye duzeltmeye calismali miyim bu bilgiyi acaba?
Yoksa forma burada belirtildigi gibi hic dokunma yapmamak daha mi dogru olur siralamada geriye gitmemesi acisindan… -
@oguzolcer
Selamlar, tabii ki Misir’a dosyanizi tasima talebinde bulunabiliyorsunuz ve KCC’de dosyanizi tasiyor. Ancak KCC’nin dosyanizi tasimis olmasi sizin mulakat alacaginiz anlamina gelmiyor, mulakat almis olmaniz da size vizenizin verilecegi anlamina gelmiyor. Misir’in mulakatiniz sirasinda sizden vatandaslik ya da oturum izni talep etme ihtimali her zaman mevcut, eger bu ihtimali ortadan kaldirabilecek bir aksiyon alabiliyorsaniz, dosya transferiniz icin daha az masrafli bir ulkeyi tercih edebilirsiniz. -
Bu ileti silindi! -
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
@kr7baba selamlar, oncelikle case numaranizi acik sekilde yazmamanizi tavsiye ederim . Son rakamlarini xx seklinde guncelleyebilirsiniz. Diger sorunuza gelecek olursakta, YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
-
@hiafamily böyle kalması yeterli, dosyanızı açtırmakla uğraşmamanızı tavsiye ederim. Hangi ülke/konsoslosluğa dosya taşıyacağınıza ve taşımak için gerekli aksiyonları almaya başlamanız faydanıza olacaktır.
-
Your request cannot be processed at this time. bu hatayı aldım giremiyorum çözümü nedir
-
schengen vize randevum bu persembe ? oncesi viyana denemem riskli mi?
-
Merhabalar. Kafamda takılan 2 soru vardı.
-
Eşim Türk vatandaşı, DV2026 talihlisi. Ben Özbekistan vatandaşıyım. Sonuçlar açıklanmadan önce evlendik. Nikah belgesine göre bana eşimi soyadı verildi. Ama pasaportumda ve kimliğimde kızlık soyadım. Da formu doldurduk, ve doldururken pasaportumda göre kızlık soyadımı girdik. Bu bir sorun olur mu?
-
Doğum belgemde annemin kızlık soyadı değil, evlendikten sonra aldığı soyadı yazılmış. Bu sorun olur mu?
-
-
Dosya tasimak icin Kcc ye mail attik, auto reply bir mail geldi. Yani girdigim butun bilgiler dogru. Bunu yasayan varmi?
-
@earslann Önce auto mail geliyor, mailinizin ulaştığına dair, sonrasında cevap gelecektir.
-
@Flight101 Tesekkur ederim. Yanlis birsey yaptik zannettim :)
-

Fotoğrafta olduğu gibi ben bu bölümde bir şey yazmadan does not apply işaretlemişim. bir sıkıntı çıkarır mı? mülakat tarihi verirler mi?-Eski iş yerini soran bölüm vardı sigortalı bir işte bir seneye yakın çalışmıştım ama bilgilerini hatırlayamadığım için, çalışmadım olarak işaretledim.
-Orada adresim olmadığı için herhangi bir otelin adresi ve numarasını girdim.
Sorularım bunlar cevaplarsanız teşekkür ederim.
-
Merhaba, ben çekilişi kazandım fakat dosya numaram 30.000 ve sanırım Türkiye’de mülakat bulmam zor olacak. Böyle durumlarda, anladığım kadarıyla, dosya taşıma işlemi yapmam gerekiyor. Ancak, bunu kendim beceremem diye korktuğumdan dolayı danışman bir şirketle mi yapsam diye düşünüyorum. Bana önerebileceğiniz güvenilir bir danışmanlık şirketi var mıdır?
Cevaplarınız için teşekkürler.
-
Merhaba ben öğrenciyiö herhangi bir birikimim yok babam bana sponsor olarak para konusunda yardımcı olacak bu süreçte nelere dikkat etmem gerekiyor, vize görüşmesine herhangi ekstra bir belge getirmem gerekiyor mu? Şimdiden teşekkürler saygılar
-
Herkese merhaba. DS-260 form doldurma aşamasındayım, şöyle bir sorum olacak.
Lise mezunuyum,1 yıl önce askerliğin gelmemesi için Akdeniz Üniversitesinde bölüm yazdım ve herhangi bir derse girmesem de öğrenci olarak görünüyorum, fakat aktif olarak yıllardır bir işte sigortalı olarak çalışıyorum.
Formu doldururken kendimi üniversite öğrencisi olarak mı göstermeliyim yoksa çalıştığım firmanın adresini mi yazmalıyım?
-
2025 kazananı olarak birkaç birşey yazmak istedim.
Dostlar her ne olursa olsun paranızı sağa sola kaptırmayın. danışmanlık ücreti adı altında.
stres seviyeniz tavan yaptığı durumlar olacak. bir türlü çözemediğiniz anlar olacak bu anlarda YouTube den videolar izleyeceksiniz sabahlara kadar yesilkartforumda forumları okuyacaksınız :D Ama sorun ne olursa olsun emin olun iyi bir araştırma ile forumda soracağınız sorular ile çözülüyor. henüz 3 ay oldu abd geleli şöyle dönüp sürecimizi hatırladığım zaman boşuna bu kadar strese kapılmışım gerçekten her sorunumuzu forumda bulduk. tekrar tekrar buraya hatırlatmak istedim hepinize boş şans dilerim. Sevgiler GezenKaptan 'dan :) başarılar dilerim herkese. -
İyi günler , şimdiden kcc ye dosya taşımak için mail atabilyor muyuz.
-
Asya bültenini takip eden biri olarak bugün açıklanan 9000 cut-off moralimi çok bozdu. Bir sene sonra ben hala burada durup mülakatımı bekliyor olacağım gibi gözüküyor. Dosya taşıma talebi gönderdim... Bakalım hayırlısı.
-
@ATS16 tesekkur ederim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum