Sayılarla DV2025
-
Bu sene niye böyle yavaş ilerliyor arkadaşlar yorumu olan var mı :(
-
hiç şaşırmadım nedense
-
Bu gidişle işimiz zor. Sonraki bültende current olsa bile son 2 ayda konsolosluklar o kadar dosyaya bu kadar kısıtlı zamanda nasıl bakacak ki?
-
Radarı Eylül'e çevirmiştim ama Eylül'de yalan olacak gibi, herkes için hayırlısı olsun. Çok da umut bağlamaya gerek yok gibi, anlamsız
-
19 bin geldi üzdü malesef simdi bizi ne bekliyor arkadaslar..
-
Hukumet bilerek mi az arttiriyor acaba? Afrikanin da artisi cok dusuk
-
şimdi bizim 2 bülten mi 3 bülten mi kaldı acaba
-
@dogan28 Agustos ve Eylul olmak uzere 2 bulten kaldi
-
@bkaraca bizim için zor artık
-
Bu ileti silindi! -
@dogan28 ya 2018 gibi 21 22k da dusuk kapaticak yada 5-10k arasi artis gostericek 30k gibi kapaticak. Bircok kez 5-10k arasi arttigi olmus. Umudunuzu yitirmeyin
-
Bu ileti silindi! -
@MERVE-SARI 19000 yeni bülten.. böyle rakam mi olur ya Allah kahretsin , umut diye birşey kalmadı .. yazık . Son 2 bültende muhtemelen 2 k artar heralde bunların yaptığı bu bültenlere göre
-
@cdevelioglu hayır 2 bülten kaldı. Ağustos 10 civarı gelecek olan bülten Ekim için olacak.
-
Arkadaşlar yine de güzel düşünelim hiç belli olmaz son 2 bülten kaldı evet ama daha önceki yıllarda bir anda 6-7 bin artış olmuş umudumuzu koruyalım 🙏🏼
-
Visa Bulletin For June 2025 / Haziran 2025 Vize Bulteni
P.S. Daha sonra okuyacak forumdaslara refereans olmasi amaciyla bu baslikta da paylasiyorum.
-
@bkaraca son bültende 20 k arttırsalar bile bizim için geç olacak gibi geliyor, cok yavaş ilerliyor sonucta her şey current oldun mulakat sırası da problem. Önümüzdeki ay da böyle 2 k falan ilerlemezler umarım.
-
@dogan28 kendi fikrim süreç sonuna yaklaştık ve bu bülten artış yapmayan kalan bültenlerde de pek artış yapacaklarını düşünmüyorum. korktuğumuz başımıza gelecek gibi en berbat yılı yaşıyoruz.
-
@Dgns0 ben 22 k ya kadar pek sorun olacağını dusunmuyorum, bir sonraki bülten en kötü 3 k açıklanır sizin için sorun olmaz ama 22+ sonrası muhtemelen sürecini yakacak.
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum