Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 786 518.8k 770
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

bilginize..

DV2025'ten dosya taşıma talebi kcc ile yapmak yerine, mali yılın bitmesine 3 ay kala konsolosluk yolu ile yapan bir arkadaşımızın konsolosluktan aldığı cevap;

d822f4af-ae6e-41c3-bf10-28efad1cd24f-image.png

bu yüzden elinizi cabuk tutun, cut-off olmayı beklemeyin diyorum.

• @B_E_L_G_I_N Selamlar imzanızda EU05 görünüyorsunuz, dosya taşıma ile ilgilendiğinizi görüyorum..İmza bir güncellemeyi hakediyor sanırım...😉

• @gucarslan Peki bu süreçte ne yapmalıyız? Bu hakkımı kaybetmek istemiyorum.

• @volkandenizikiz

New address:

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

kısmına Hong Kong da kalacağınız adresi eklediniz olarak algılıyorum doğru mudur? Bir de bunu belirtmek zorunluluğu var mıdır?

• @gucarslan çok teşekkürler. Peki dosyayı kanada'ya taşısak, bizim oraya gitmemiz vs. daha maliyetli olur ancak schengen vizesi ile de uğraşmamış oluruz, kanada turistik vizemiz var. Forumda önceki mülakat deneyimlerinden oturum izni olmayan ve Kanada'ya dosya taşıyana rastlamadım ama teknik olarak mümkün sanırım. Sizin yorumunuz ne olur?

• arkadaşlar 2026 süreci başlamadan kcc ye mail atıp dosyamızı taşısak taşıdığımız ülkenin konsolosluğunda case numberımızın current olmasını mı bekleyeceğiz örneğin hong konga taşıdık current olmasını eu bölgesinde mi bekleyeceğiz yoksa asya bölgesinde mi

• @Flight101 oldu sanirim

• Bangkok veya Hong Kong a dosyamı taşımayı düşünüyorum. 2025 mülakat deneyimlerini okuyup karar verdim buna ama geçen sene KCC ile taşıma olayı yeni olduğundan herkes taşımamış sanki. Ama bu sene Ankara nın performansınıda göz önünde bulundurararak herkes böyle yapıyor haklı olarak. Sayımız çok fazla olacak gibi. Bu iki konsolosluktada sayı olarak çok olursak patlarmıyız bu sene acaba? ( Elbette bunu bu tarihte tam olarak kimse bilemez ama forumda deneyimli olan kişiler belki daha net akıl yürütebilirler yeni üyelere göre diye sordum. )

• arkadaslar merhaba , KCC’den gectigimiz 24 saat icinde geri donus alabilen var mi dosya tasima islemi icin ? ben pazar sabahi saat 2 gibi mail attim (viyanaya dosyami tasimak icin) ancak hala donus alamadim aklima takildi ,
    keyifli forumlar.

• Arkadaslar,
    Konsolosluktaki randevu icin hazirlamamiz gereken evraklar bir yerde mi yaziyor yoksa herkes kafasina gore mi belge hazirliyor?
    Boyle bir mail/talep mi geldi sizlere?

• @koray2831 kimin evrak hazırladığını okudunuz tam olarak?

• @demetdemirsf bunun için yapacağınız bir şey yok, sabırla beklemelisiniz dosyanızı uygun olan konsolosluğa taşıyıp.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@dmd açıkçacı bu cn ile kanada'da mülakat gelme olasılığı çok düşük, sebebi kanada konsolosluğunun berbat işleyiş süreci.

• @rhyten kcc haftasonları çalışmıyor, cevap alamamanız normal.
    çarşamba'ya kadar cevap alamazsanız tekrar mail atın.

• @elbruz evet, aksi halde dosyanızı taşıyamazsınız.

• @burakszgun öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız.

• @B_E_L_G_I_N Bir adet X fazla olmuş sanki...😉

• ⭐⭐⭐

@rhyten KCC pazartesiden cumaya 07:30-16:00 arası çalışmaktadır. Türkiye saati ile 14:30-23:00 arasına tekabül etmektedir...
    Az önce ofislerine gelip, haftaya başladılar...Yakın zamanda yanıt alabilirsiniz..

• Hong konga taşımak için kcc ye mail attım 2. Kez yine taşımadılar yardımcı olabilirmisiniz. Gelen mail şu:
    Thank you for your inquiry.

When filling out your Form DS-260 you will have the opportunity to update your physical address and to select the consular section at which you would like to be interviewed. Generally speaking, this must be the consular section that is closest to where you will be living, in the country of your residence, when you are interviewed. (Please note that Post Office Boxes and mailing addresses in care of another person do not justify a change of interview location.)

If you must change your address or interview location again after you have submitted your DS-260, you will need to write to [email protected] to have your application unlocked and your case reassigned to a new location.

If your interview has already been scheduled, you must contact the embassy at which you have been scheduled to determine if your case can be transferred to a different location.

• @rhyten bana 2. Kez fiziksel adres uyarısı geldi ne anlama geliyor 2. Mailde airbnb den bir adres yazdım sadece.
    Thank you for your inquiry.

When filling out your Form DS-260 you will have the opportunity to update your physical address and to select the consular section at which you would like to be interviewed. Generally speaking, this must be the consular section that is closest to where you will be living, in the country of your residence, when you are interviewed. (Please note that Post Office Boxes and mailing addresses in care of another person do not justify a change of interview location.)

If you must change your address or interview location again after you have submitted your DS-260, you will need to write to [email protected] to have your application unlocked and your case reassigned to a new location.

If your interview has already been scheduled, you must contact the embassy at which you have been scheduled to determine if your case can be transferred to a different location.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

54

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k