Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@burakszgun öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız.

• ⭐⭐⭐

@B_E_L_G_I_N Bir adet X fazla olmuş sanki...😉

• ⭐⭐⭐

@rhyten KCC pazartesiden cumaya 07:30-16:00 arası çalışmaktadır. Türkiye saati ile 14:30-23:00 arasına tekabül etmektedir...
    Az önce ofislerine gelip, haftaya başladılar...Yakın zamanda yanıt alabilirsiniz..

• Hong konga taşımak için kcc ye mail attım 2. Kez yine taşımadılar yardımcı olabilirmisiniz. Gelen mail şu:
    Thank you for your inquiry.

When filling out your Form DS-260 you will have the opportunity to update your physical address and to select the consular section at which you would like to be interviewed. Generally speaking, this must be the consular section that is closest to where you will be living, in the country of your residence, when you are interviewed. (Please note that Post Office Boxes and mailing addresses in care of another person do not justify a change of interview location.)

If you must change your address or interview location again after you have submitted your DS-260, you will need to write to [email protected] to have your application unlocked and your case reassigned to a new location.

If your interview has already been scheduled, you must contact the embassy at which you have been scheduled to determine if your case can be transferred to a different location.

• @rhyten bana 2. Kez fiziksel adres uyarısı geldi ne anlama geliyor 2. Mailde airbnb den bir adres yazdım sadece.
    Thank you for your inquiry.

When filling out your Form DS-260 you will have the opportunity to update your physical address and to select the consular section at which you would like to be interviewed. Generally speaking, this must be the consular section that is closest to where you will be living, in the country of your residence, when you are interviewed. (Please note that Post Office Boxes and mailing addresses in care of another person do not justify a change of interview location.)

If you must change your address or interview location again after you have submitted your DS-260, you will need to write to [email protected] to have your application unlocked and your case reassigned to a new location.

If your interview has already been scheduled, you must contact the embassy at which you have been scheduled to determine if your case can be transferred to a different location.

• @gucarslan tşk cevabınız için

• merhaba. Sayılarla DV2022 başlığını okurken beni biraz üzen, cs number yüzünden biraz da düşündüren bir yazı okudum. Ülke kotası olduğu, toplam verilecek vize sayısının %7 'sinden fazlasının bir ülkeye verilemediği yazıyordu. yani ;

Örneğin; 55 bin genel kota.
    3.850 kişi ülke kotası.. (55 bin x %7 )

Bu kota, Türkiyeden 5 bin kişi seçilmişse, 3850 kişi vize aldıktan sonra VİZE BASIMInın durduğunu anlatıyordu. burada bahsedilen sıralaması 3850. kişi değil, toplam vize alan 3850 kişi.

bu kota hala devam ediyor mu ? tercübeli arkadaşlar ve değerli yöneticiler cevaplarsa çok sevinirim. zira geçtiğimiz seneye göre hesaplarsak, DV talihlisi 4194 kişiden 2935 kişi vize almış olup ; sonraki kişiye gelince vize basımı durduğu anlaşılıyor.. Bizim CN biraz yüksek olduğu için biraz düşünceliyiz ve dezavantajları da iyi hesaplamak zorundayız, hoşgörü rica ediyorum.

• Dv2026 listesine kendimi nasıl ekleyebilirim?

• @gucarslan teşekkürlerimi sunuyorum bulten açıklandığında bi değerlendirme yapabiliriz inşallah

• @gucarslan kcc den 2 kez dosyamı taşıma maili attım 2 mailde de fiziksel adres istiyor 2. Mailde booking den bir adres de yazmıştım. Ama mailde dosyanızı unlock talebinde bulunup adres değişikliği yapın dediler.Forumdan diğer kişiler taşımayı başardı ben yapamıyorum

• Merhaba birine Dv2025 bangkoktan Vize gorusmesinde HAGB'si (olayın konusu " tehdit ve kavga ") olduğu için red verilmiş. Herhangi bir sabıka kaydımız olmaması rağmen HAGB sabıka kaydı değildir bu arada. İlla geçmişe dönük bu tür belgesi ibraz etmemiz zorunlu mu sadece sabıka kaydimizii göstersek yetmiyor mu ? Bu red yiyen arkadaş mahkeme kağıdı göstererek hata mı yapmış iyi mi yapmış tam anlamadım. bununla ilgili bilgi verecek olan var mı ?

• @farukozt16 faruk bey kcc ye attığınız hong kong transfer mailini bana da gösterebilirmisiniz. Örneğini

• Yasaklı

KCC'ye dosyamı Viyanaya taşı mailini attıktan sonra eşimin dosyasını doldursam olur mu ? (talihli olan benim). Yoksa ikimiz de doldurup öyle mi taşıma talebinde bulunmalıyım?

• ⭐⭐⭐⭐

@koray2831 Mülakat için hazırlanan belgelerden bahsediyorsunuz sanırım, tabiki kimse kafasına göre hazırlamıyor. Bunun için bir liste var, örneğin;
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/7665/dv2026-mülakat-deneyimleri
    okuyun lütfen,burada yazıyor.

Ayrıca mülakat e-maili almamıza daha vakit var, şuan hala 2025 dosyalarının işlemleri devam ediyor. DV2026 ile ilgili zaten 2-3 ana başlık var forumda, bunların en azından ilk iletilerini okumanızı tavsiye ederim. Mevcut mülakat deneyimleri için de 2025 Mülakat Deneyimleri başlığını lütfen okuyun.

• @ATS16 peki 2027 yilina kadar tescilli olanlar ne yapmali? Ben no olarak isareledim cunku

• @koray2831
    Selamlar, hayir kimse kafasina gore evrak hazirlamiyor. Her konsoloslugun DV gocmen vizesi evrak talepleri ve isleyis duzeni farklilik gosterebiliyor. Mesela Ankara gibi bazi konsolosluklar banka hesabinda para gormek isterken Malezya gibi bazi konsolosluklarin boyle bir talebi olmuyor.
    Genellikle mulakatiniza girmeden once konsolosluk size email gondererek hazirlamaniz gereken evrak listesini gönderiyor.
    Konsolosluklar bazinda hangi ulkenin ne gibi evraklar talep ettigini, dunya genelindeki butun konsolosluklarin alfabetik siralamalarina gore Travelstate’nin resmi sitesinden kontrol edebilirsiniz. Yani sira her talihliden ayni evraklar talep edilmiyor. Evrak talepleri de talihlinin durumuna gore degisiklik gosterebiliyor. Bunun icin de ornek vermek gerekise, Amerika ve dogum ulkeniz haric baska bir ulkede 6 aydan uzun sure yasamissaniz eger sizden police report (bir nevi sabika kaydi) talep edilebiliyor.

• Yasaklı

@ugursway Peki bu istenilen belgeler noter onaylı ya da yeminli tercüman çevirisi gerektiriyor mu dosyasını yurtdışına taşımayı düşünenler için?

• KCC’den dosya transferimi viyanaya tasimak icin attigim mail uzerine gelen cevap :

“ Thank you for your inquiry.

If your interview has already been scheduled, you must contact the embassy at which you have been scheduled to determine if your case can be transferred to a different location.”

boyle bir cevap almayi beklemiyordum acikcasi. Mail taslagimda bu konunun 4. iletisindeki gibi yapmistim yani viyanada kalacagim otel adresi vs. yaziyordu.

simdi ne yapmaliyim ?

• @gucarslan imza sürecini tamamladım

• Merhaba gecmis dönem dosya rakip numaralarına bakınca mayıs ayı 16000 yazıyor bu 16 bine kadar olan kişileri mi cagiracaklar anlamına da benim numaram 11bin Ankaranin çağırma oranı nedir

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

128

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |