Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Kamile-1 travel.state.gov adresini kontrol ettiniz mi case numaraları için?

• ⭐⭐⭐

@onurfenci Selamlar...Bu başlığın ilk 4 iletisi sürece dair bir çok bilgiyi içermektedir. Çok spesifik ve kişiye özgü konularda sorular tabiki de cevaplanıyor, cevaplanmaya devam da edilecektir.
    Ayrıca forum arama kısmına anahtar kelimeleri yazıp arattığınızda o kelimelerin geçtiği tüm iletilere ulaşabilme imkanı bulunmaktadır...
    Ayrıca tecrübe ettiğim bir konuyu paylaşmak istiyorum..Burada günlük mesai harcamak ve okumak, sürecinizi sorunsuz şekilde yönetip sonuca ulaştıracağına emin olabilirsiniz...
    Sevgiler....

• @earslann ben no dedim

• @Flight101 anahtar kelime konusunu bilmiyordum bilgilendirmeniz için teşekkürler. Forumda vakit geçirmenin faydalı olacağından şüphem yok, iyi ki varsınız.

• @Minerva merhaba, hayır daha önce kontrol etmedim ilk defa karşılaşıyorum bu link ve siteyle, önemi nedir acaba?
    Teşekkürler

• Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak , üniversiteyi yurt dışında bitirdim, elimde diplomanın sadece bitirdiğim ülkede yaptirdigim noter tasdikli fotokopisi ve Türkçe tercümesi var bu sorun lur mu ?

• Arkadaşlar merhaba. Benim bazı sorularım vardı.
    1.Eşim DV2026 talihlisi. Eşime DV2026 anketini kendim doldurmuştum. Eğitim kısmında eşim verdiği bilgilere istinaden (üniversiteyi bitirdim dediği için) university degree seçtim. Kazandığımızı öğrendikten sonra DS-260 formu doldurmaya geçtik. Fou doldurirken eşim Anadolu üniversitesinde açık öğretim fakultesini bitirmiş, yani 2 seneli eğitim almış (seneden seneye kaldığı icin 7 sene içinde bitirmiş). Bende DS-260 formunu doldururken ilk doldurdurduğum dvlotery ile farklı olmasın diye yine university degree seçtim, altta degree diploma kısmına ise "associate degree" (2 senelik önlisans=associate degree) ekledim. Sizce doğru mu yaptım? Eğer hata yaptıysam ne yapmam gerekiyor?
    2.Number of educational institutions attended 1 koydum. (Sadece önlisansı) Liseyi eklemem geriyormuydu acaba? Ne yazık ki bu forumu formu doldurduktan sonra buldum ve hata yaptım mi diye endişeleniyorum.
    3. Eşimin 11 yaşlı kızı var. Dvlottery anket doldururken kızını eklemiştim. Fakat DS-260 form doldururken şu an kızını götürecekmisin kısmına - yok, daha sonra gelecek mi kısmında -evet diye cevap verdik. Eşimin kızı için de ayrı DS-260 form mevcut. Kızının adından da o formu doldurup submit yapmamız gerekiyor mu?
    Önceden teşekkür ederim!

• Arkadaşlar merhabalar, benim şu anki pasaportumun son kullanma tarihi Aralık 2026 ve hazır şu an elimde olduğu için DS260 formuna bu pasaportumun bilgilerini girdim. Case Numaram ve Dosyamı Bangkok'a taşıyacağım düşünülürse sizce pasaportumu yenileyip mülakata öyle mi gitmeliyim? Açıkçası ben şu anlık yenilemek istemiyorum Amerika'ya gittiğimde yenileme taraftarıyım ama düşünce ve önerilerinizi bekliyorum.

• ⭐⭐⭐

@Ekremi
    Selamlar ...
    Bucketlist..

1. Vize sürecinizin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması,
    2. DV2026 Excel Tablosuna forumdaki kullanıcı adınız ile bilgilerin girilmesi,
    3. DV2026 Green Card Lotosu Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması. Süreç ile ilgili soruların bu başlık altında sorulması.
    4. Dosya taşımayı düşündüğünüz konsolosluklarda yada taşıdıysanız ilgili konsoloslukta gerçekleşmiş mülakat anlatımları için DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığının takip edilmesi.

Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
    Sürecinizde başarılar...🍀

All you need, only read...

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 
  • ⭐⭐⭐

@wizzie
    Selamlar..Vizenizin basılabilmesi için minimum 6 ay geçerliliği olan bir pasaport zorunluluğu vardır..DS260 formunuzu şimdiki pasaport bilgileriniz ile doldurup mülakata yeni pasaport ile gidebilirsiniz.

• @iibrahimd lise diplomasi bende de yok, 2008 oncesi mezun oldugum icin e-devletten de alinamiyor. Lisemden gidip bir belge aldim ama diploma yerine ne kadar gecer emin degilim ve bununla ilgili deneyim ben de bulamadim

• @Flight101 teşekkür ederim

• Herkese merhabalar.

Ben de 2026 talihlisiyim. Bu süreçte herkese bol sabir ve kolayliklar diliyorum. CN 16xxx Ankara'dan mulakat imkansiz gibi duruyor. Bangok ve hong kong a tasima ihtimalini dusunuyorum. Yorumlarinizi almak isterim. Mali yil baslayip Ankaranin durumunu abaliz etmemi mi onerirsiniz? Yoksa mali yil baslamadan hic bekleme mi dersiniz. Cevaplar icin simdiden teşekkürler.

• Merhaba arkadaşlar. Öncelikle kazananları tebrik ederim. Benim önemli bir sorum var. Ben Green Card kazandım(EU ..14877 sıradayım) ve 5 yıla yakın türkiyede yaşıyorum(yasal olarak çalışma izni ile) ama Tacikistan vatandaşıyım. Mülakat süreci için hangi konsolosluğu seçmeliyim Ankara mı yada Duşanbe(tacikistan başkenti) mi? Benim kazandığım sayfada FOREIGN STATE CHARGEABILITY: TAJIKISTAN ve POST: ANKARA olarak yazıyor. Yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim.

• @Rutkay Merhabalar, Ankara’nın durumunu bile analiz etmeden taşımanızı tavsiye ederim, bunun için herkes de aynı şeyi söyleyecektir. 2025 de FAM dan dolayı KCC ile rahatlıkta taşınabildi. 2026 da süreç nasıl olacağı konusu yaşanarak tecrübe edilecek, umarım 2025 deki gibi olur. Sizin için uygun bölgeyi belirleyip taşımanızı tavsiye ederim.

• @turtleman1821 rica ederim☺

• @Rutkay Merhaba, numaranizla analiz edilecek bir şey yok gibi görünüyor. Geçmiş senelere bakarak bu numarayla Ankaradan randevu almak imkansızdır. Nereye taşıyabileceğinizi ve sizin için en iyi seçeneği öğrenmek için eski talihlilerin deneyimleri okuyarak kesinleştirebilirsiniz.

• Değerli görüşleriniz için cok teşekkür ederim. Büyükelçinin değişmesi bir nebze umut vermişti ama hiç gerek yok sanirim beklemeye. Gecmis seneler icin hong kong cok rahat ve yuksek cn lere kadar ulasmis görünüyor

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   R rezanclz 

• @mhmtkz

Ben de sizinle aynı durumdayım. Üniversiteye Lise Diplomasının Noter Onaylısını vermişim, gidip onu alacağım ama onu da kabul ederler mi bilmiyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@kemalraziev, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle kazananları tebrik ederim. Benim önemli bir sorum var. Ben Green Card kazandım(EU ..14XXX sıradayım) ve 5 yıla yakın türkiyede yaşıyorum(yasal olarak çalışma izni ile) ama Tacikistan vatandaşıyım. Mülakat süreci için hangi konsolosluğu seçmeliyim Ankara mı yada Duşanbe(tacikistan başkenti) mi? Benim kazandığım sayfada FOREIGN STATE CHARGEABILITY: TAJIKISTAN ve POST: ANKARA olarak yazıyor. Yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim.

Sorularınıza cevap alabilmek için öncelikle imzanızı buradaki gibi düzenleyin.

Ayrıca mesajınızdaki CN bilgisini düzeltin, açık açık yazmayın. Son 2 veya 3 rakamını X yapın.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

115

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |