Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@imoi ankara'yı beklemeyin o kesin..
    F2 için resmi olarak evli olmanız gerek, hakeza kanada için de vizeye ihtiyacınız var.
    bunları sağlayabiliyor musunuz?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Cihat-58 tamam da bununla neden uğraşıyorsunuz ki?
    asıl talihli eşiniz zaten, siz ilgili işi yazıp kaydedin.. kimse sizden sgk dökümü istemeyecek ki.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@emels

Benzer durumlarda olanlar ne yaptılar?

onlar bu başlığın 3. iletisini okudukları için rahattı.
    bunun hiçbir önemi olmadığı ve sadece uzun süreli ikametlerin yazılması gerektiğini okuyarak öğrendiler.
    siz de o şekilde yapabilirsiniz 😉

• @gucarslan lise diploması sorun olurmu o da yok kayboldu

• @gucarslan merhaba ekim ayindan itibaren hangi ulke hangi case numberlari current etmis nereden bakabikiriz

• @turtleman1821, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@tugcebkdgl

Merhaba, yeni mülakat yeriniz hayırlı olsun öncelikle. Benimde case numberım 26 binlerde, mülakatınız size gelebileceğini düşünüyor musunuz orada? Ve daha current olmadan yapmanızın avantajı nedir?

Sevgiler, saygılar…

Kendi tahminimce onumuzdeki sene agustos veya eylul ayinda gelebilir diye dusunuyorum ama tabi belli olmaz. Ankarada mulakat almamiz imkansiz oldugu icin beklemenin anlami yoktu o yuzden simdiden tasimayi tercih ettik. Numaramiz current olduktan sonra Bangkok'a mail atip onlar onaylarsa tasiyabilecektik ama simdi kcc'den direkt tasidik

• ⭐⭐⭐⭐

@Murat-Dündar lise diplomanızı zaten üniversitenize vermiştiniz ilk kaydolurken yani kayıp değildir. Üniversitenizin öğrenci işlerine başvurup, mezun olduğunuzu ve üniversite diplomanızı alacağınızı bildirin, ve gidin alın. Mesela ben öyle yapıyorum 🙂

• @aysegul Ben mi özelde okudugum icin diploma mı vermedim tam anliyamadim. Lise Diplomam da kayip tekrar cikartabilir miyim acaba?

• @iibrahimd COVID döneminde kaydolduysanız lise diplomasını teslim almadan kayıt işlemlerini yaptı birçok üniversite.

• @Ramazan Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Dün formu doldurduk, "Have you ever used other names" kısmına eski soyismini ve adını da yazdık. Adı değişmedi ama çok problem olacağını düşünmüyoruz.

"Previous U.S. Travel Information" kısımda ise sadece hangi tarihte gittiği ve kaç gün kaldığını sordular eski pasaport numarası soyisim vs sormadılar, tarihlere direkt I94 (Form I-94 arrival-departure record for U.S. visitors) formundan bakıp yazdık pasaporttaki damgalar çok okunmuyordu.

Hatta belki başkalarının da işine yarar formdan giriş-çıkışlara bakarken tek bir pasaport numarasını girmemiz yeterli oldu, hepsi sistemlerinde birleştirilmiş anladığım kadarıyla.

En son submit ederken bütün confirmation sayfalarını pdf olarak kaydettik ancak "email confirmation" kısmında site hata verdi. (Application Error: You have encountered an application error. Please try again later). Bi sorun olur mu sizce?

• @tugcebkdgl mail atarken adres tanıttınızmı

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ekoko1 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız.

• ⭐⭐

@Murat-Dündar Belgeyi liseden yeniden temin etmeye çalışın. Eğer alamazsanız, e-Devlet üzerinden mezuniyet belgesi alabilirsiniz. Mülakatta, orijinal belgenin kaybolduğunu ve liseden tekrar temin edemediğinizi belirtirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@iibrahimd bir arkadaşımız covid dönemiyle ilgili bir istisnadan bahsetmiş, öyle bir şey olabilir. Bazı arkadaşlarımız da daha önce il-ilçe milli eğitim müdürlüklerine dilekçeyle başvurulduğunu yazmışlardı ancak alınacak döküman konsolosluğun kabul edeceği lise diploması olacak mıdır bilemiyorum, forumun arama bölümünü kullanabilirsiniz bunun için. Ayrıca üniversitenizden üniversite diplomanızı almayı tercih etmelisiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ebd

En son submit ederken bütün confirmation sayfalarını pdf olarak kaydettik ancak "email confirmation" kısmında site hata verdi. (Application Error: You have encountered an application error. Please try again later). Bi sorun olur mu sizce?

hayır. zaten mail ile gelen de aynı belge oluyor.

• ⭐⭐

@ebd Confirmation Page zaten elindeyse, ekstra bir şey yapmana gerek yok.
    Konsolosluk görevlileri mülakatta PDF veya çıktısını görmek ister, e-postayla gelmiş olması zorunlu değildir.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Murat-Dündar, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan lise diploması sorun olurmu o da yok kayboldu

DV2025'te, özellikle ankara dışındaki mülakata girecekseniz lise diplomasının orjinali talep edildi.
    bu konuya dikkat etmenizi tavsiye ederim.

• @Ramazan teşekkürler

• @aysegul Daha birinci sınıf oldugum icin mezun olamadim daha umarim bir yolunu bulurum

• Merhaba soruları daha öncede sordum lakin cevabını alamadım yardımcı olursanız çok sevinirim @gucarslan

1. Üniversitede zorunlu olarak yaptığım stajların sigortasını okulum karşıladı, bu yüzden SGK dökümümde okulumun bilgileri gözüküyor. Daha önce çalıştığım yerleri DS-260 formunda doldururken SGK kaydına göre mi hareket etmeliyim, yoksa staj yaptığım yerlerin bilgilerini mi yazmalıyım?
    2. Gönüllü olarak staj yaptığım bir firma var, ancak bu staj için herhangi bir sigorta girişi veya resmi bir belge yok (sadece iş mailleri mevcut). Bu firmayı da formda belirtmem gerekiyor mu?
    3. 2023 yılında yurtdışından gelen kuzenlerimin kullanması amacıyla üç tane telefon hattı çıkarmıştım. Bu hatları ben kullanmadım, şu anda pasifler ama e-Devlet’te eski aboneliklerim arasında görünüyorlar. Bu bilgileri DS-260 formuna eklemem gerekir mi?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |