Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Erkan-0 Hayırlı uğurlu olsun. İlk vizeleri alıcaklardan birisiniz.

• @yigit55 Merhabalar öncelikle hayırlı olsun. CN gayet güzel bir sayıda forumda eski karşılaştırmalara göre gelme olasılığı yüksek bir ihtimal ancak son senelerdeki Ankara Konsolosluğu'nun her sene daha az vize vermesinden dolayı Bülten takibi dışında yapılacak hiçbir şey yok. Eğer ki yeşil pasaportunuz varsa direk olarak "Viyana" taşıyıp en geç her şey yolunda giderse sene başında Amerikaya giriş yapabilirsiniz. Eğer ki Yeşil Pasaportunuz bulunmuyorsa ihtimaller dahilinde vizesiz kolaylıklar sağlayan ülkeri gözden gecirebilirsiniz.

• Tekrar selam arkadaslar. Ds260 formunda egitim kisminda, universite diplomasini girerken tikandim. Diplomayi veren Ingilterede bir universite ama ortak oldugu okulun baska bir ulkedeki kampusundeki derslere girerek aldim. Yani ortak okul baska ulkede. Bu durumda hangisini yazmaliyim? Chatgpt direkt diplomadakini yazmalisin diplomayi veren ingiltereki universite dedi. Ama yinede aklim karisti sormak istedim

• Selamlar tekrar, formu doldurdum ve gönderdim ama "Degree, Diploma or Certificate Received " kısmına lise diploma notunu yazmışım:( kaç kez de kontrol ettim halbuki, formu açtırıp düzeltmem iyi mi olur?

• @lexture merhaba, öncelikle tebrik ederim, çok hızlı taşımışsınız dosyanızı. Ben de en kısa zamanda taşımak istiyorum ama ikametgah sorununu nasıl çözdünüz? Sadece gideceğiniz ülkeden vize almak yetiyor mu? Dönerseniz sevinirim…

Sevgiler, saygılar, tebrikler…

• ⭐⭐⭐⭐

@Kamile-1 şu an için sorun değil, 9xxx ile dosya tasiyacaksiniz özellikle Hong Kong ve Bangkok için lise diplomanızın orjlinali ve lise transkripti mülakata giderken yanında götürmeniz gerekiyor. Öncesinde email ortamında ibraz etmenizde talep edilebilir. Bol şans

• Arkadaslar merhaba,ds formu actirdikta dezavantajlari nelerdir soyleyebilirmisiniz?

• ⭐⭐⭐⭐

@Semih-Yardımcı, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba 2026 talihlisiyim şuanda askerdeyim cumartesi günü çarşı iznine çıkıp ds-260 formunu dolduracağım askerlik seçeneğini yapmadı olarak mı işaretlemeliyim? Yaptım olarak işaretlersem tarih aralıklarını soruyor eylülde terhis olacağım günü belli değil. Case numberım 12binlerde ankaraya güvenmeyip dosya mı taşımalı mıyım askerde imkanlarım kısıtlı olduğu için kısıtlı araştırmalar yapabiliyorum

1-formu doldurduğunuz tarihte henüz tezkerenizi almadiginiz için no olarak işaretleyeceksiniz. Mülakat tarihi alabilirseniz dosyanızı taşıyarak mülakata terhis belgenizi/askerlik ilişik yoktur belgenizi de götürmeniz gerekecek, mülakat öncesi evrak teslimi esnasında değişikliği yaptırabilirsiniz konsoloslukta.

2-12xxx ile Ankara’dan size mülakat gelmeyecek ne yazık ki, dosya taşıma alternatiflerini bütçenize ve kişisel profilinize uyan bir konsolosluğa taşımanız mecburi eğer ki göçmen vizenize kavuşmak istiyorsanız.

Hayırlı tezkereler!

• ⭐⭐

@Mehmet-Kocalar pasaportla ilgili herhangi bir soru gelmedi, okudugum deneyimlerde de bu sekilde bir soru gordugumu hatirlamiyorum.

• @ATS16 çok teşekkür ederim abi dosya taşıma işlemini ne zamana kadar gerçekleştirmem gerekiyor konsolosluklara şimdiden mail atmaya başlamalı mıyım?

• @ATS16 Merhabalar rahatsız ediyorum. Lise Diplomasının Orijinalini kaybettim. Kurumdan yeni bir tane talep ettim ancak daha geri dönüş sağlamadılar. Eğerki orijinal bir diploma veremiycek olurlarsa bu sorunu nasıl cözebilirim?

• ⭐⭐⭐⭐

@Nuray-Huseynova, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaslar merhaba,ds formu actirdikta dezavantajlari nelerdir soyleyebilirmisiniz?

İmzanızda dosya numaranız görünmüyor. Lütfen buradaki gibi imzanızı düzenleyin.
    Ayrıca 2026 Excel tablosuna bilgilerinizi girmeniz rica olunur.

• Herkese merhaba, bangkok a şimdiden dosya taşıyan birinin iletisini bana alıntılar mısınız ya da bu mesajın altından bana ulaşabilirse çok ama çok sevinirim. Ya da adminlerimiz şu kişilerin mesajlarına bak diyip mesajda onlardan bahsederse ben de profillerine girip okuyabilirim.

• Merhabalar. Case numberimiz 26x lerde olduğu için formu doldururken mülakat yerini direkt Viyana olarak seçtik. Yani Ankara yi secmedik. Hatalı bir işlem mi oldu acaba? Bazı kaynaklarda önce Ankara seçilmeli sonra kcc ye mail atarak dosya taşınmalı gibi bir bilgi de var?

• Bu ileti silindi!

• Bide ben üniversite ogrencisiyim ama university degree yazdim education kismina bu buyuk yanlismi sayilir?

• @gucarslan teşekkürler

• @gucarslan cevabınız için teşekkür ederim. peki ya mülakata ankarada girmeyeceksek? her türlü bizim verdiğimiz cevap forumdaki gibi değil yok aşı kartı göstericem gibi olması vize reddi için bir neden değildir dimi?

• Arkadaşlar sumit ettikten sonra sistem hata verdiği için çıktı alamadım pdf kaydedemedim o sondaki sayfayı nasıl temin edicem tekrardan kıymetli yönlendirmenizi bekliyorum

• Yasaklı

@şanslıbiremir şuan viyanaya taşınma KCC mail onayı alan var mı?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |