Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar, ufak bir sorum olucak, bana da greencard cikti ama söyle bir problemim var, pasaportum nisan ayinda bitti ve gecen hafta yeniletmek icin de randevum vardi. Suan elimdeki pasaport gecersiz ve DS-260 formunu doldururken pasaport kismini sistem kabul etmiyor. „Other travel documents“ kismini secip interview e cagrildigim zaman ise pasaport ile gidersem bir sorun olur mu?
    Kentucky konsolosluguna bu durumu anlatan bir mail attim ama tam anlamiyla cevap vermediler.
    Yardimci olursaniz cok sevinirim 🙂

• Tekrar Merhabalar ,

Ben dosyamı taşıdım Hong Kong tan 11XXX sıralamayla umarım mülakatımızı alırız Allah ın izniyle. Yardımcı olan bu güzel aileye herkes gibi bende teşekkür ederim.

Gelen mailde konsoloslugumun tasındıgını ama ds260 ta değişiklik olmadıgını ve bu nedenle sıralaman açıldığında mail gelmezse mülakat için lütfen bize yazın dediler.
    Şuraya da gelen cevabı örnek olarak bırakayım belki merak eden olur .

Thank you for your inquiry.

Based on the information you have provided, your interview location has been changed from Ankara to Hong Kong. The new interview location will not appear on your DS-260, but will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].

Herkese başarılar , sırada mülakat deneyimlerini okuyup beklemek , kafayı yemeden sabırla beklemek...

• ⭐⭐

@eyllsvimli selamlar, suanda birsey yapmaniza gerek yok. Bundan sonra, bultenleri takip ederek mulakat beklemek kaldi.

• Ben de Hong Kong'a taşıdım. Detay vermeyeceğim yeterince belirtilmiş zaten.

Geçen yılın konusunda acaba yığılmadan dolayı başımıza bir şey gelir mi diye sorgulanmış haklı olarak fakat Bangkok ve Hong Kong'a o kadar dosya transferine rağmen sırası gelene mülakat verilmiş. Tabii bu yıl da öyle olacak diye bir şey yok, tereddüt ederek bekleyeceğiz artık. DV20 ve DV21'in başına gelenler ortada, böyle bir dünyada hiçbir şeyin garantisi yok zaten.

• @mhmtkz şirket üzerinden vs bu işi yapanlar var bedelli askerlik çıkmadan önce yakın arkadaşım yapmıştı, ama vazgeçtim diğer yerlerde deneyeceğim şansımı,tecrübeliler çok sıcak bakmadı bu işe

• @ATS16 çok haklısınız hiç tarzım değil böyle çetrefilli işler fakat benim bunu bir şekilde başarmam gerekiyor tüm aksiyonları almam gerekiyor, case no aşırı yüksek.

• @mehmet-yücel-söğüt gecen sene ben de dosya tasima islemlerini cok karmasik görüyordum, ancak 2 haftalik detayli bir arastirma yaparak bu islemin aslinda o kadar da karmasik olmadigini görüp hemen hemen sürecin tamamini ögrenmistim. Ayrica bahsettiginiz sirket acip oturum alma islemi dosya tasima isleminden cok daha karmasik oldugunu söyleyebilirim. Mülakat deneyimlerini okuyun, dv2025 basligini bastan sona okuyun, akliniza takilan ek detaylari arama motoruna yazip arastirin, emin olun sürec hakkinda en az bizim kadar bilgi sahibi olacaksiniz. Herkes forumdaki gecmis yillarin basliklarini okuyarak bilgi sahibi oldu. Bol sans

• @onuru hocam merhaba benim Kanada vızemde varda bu konuda olumlu veya olumsuz bir durum sergılermı honkonkta pasaportu ıncelıyorlarmı yoksa yüzeyselmi tesekkurler

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   itsahmet itsahmet 
  • Yasaklı

Merhabalar, bende her talihli gibi oldukça heyecanlı ve hevesli bir dönemden geçiyorum. Forum sayesinde çok şey öğreniyorum. Aklıma takılan iki şey var. Sayılarla DV yazılarını okudum. İstatistiklere baktığımda bazı bölgelerde (mesela EU) 27500 gibi sayı görürken , Afrika bölgesinde CURRENT görüyorum.
    1.soru: Bu "current" africa bölgesinden başvuran herkese vize verildi mi demek?
    2.soru: Genelde Africa bölgesi kota olarak baya bir önde Avrupa ve Asya'ya göre. Benim sıra 25XXX olunca Africadan bir ülkeden (mesela FAS) başvurmam daha mantıklı olur mu?

• ⭐⭐

@Mehmet-Kocalar selamlar, ulkeye girerken mi bahsediyorsunuz?

• @rezanclz Teşekkürler sürekli formda konu okumaktayım.

• ⭐⭐

@rafe selamlar,

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• ⭐⭐

@Semih-Yardımcı selamlar,

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• Case number 11bin sıralaması çok mu kötü gelme ihtimali varmidir dosya taşımaya gerek varmidir

• @onuru yok hocam saglık muanesinde kontrolu ve mülakattakı konuşmalarda

• @eyllsvimli hayır Viyana'dan bir adres yazdım, illa orada kalmanıza gerek yok sadece görmeleri için gerçek bir adres yazdım

• herkese selamlar
    ds260 formunu doldurup gönderdikten sonra hata yaptığımı fark ettim heyecandan lise bilgisini girmemişim ve üniversitenin adını ve bölümü ingilizce karakterlerle türkçe olarak yazmışım yani "ANADOLU UNIVERSITESI" - "ISLETME" olarak ne yapmalıyım.

şimdiden teşekkürler

• merhabalar formu dolduracağım ama bir yerde takıldım
    daha once kullandıgınız soyad falan yazıyor altında da diğer isimler diye bölüm var
    kızlık soyadım tarlaci
    şimdi ki soyadım kara
    nereye ne yazmam lazım lütfen yardım burda bir yanlışlık yapıcam diye formu dolduramadım kaç gündür

green card.jpg

• Merhaba, öncelikle bütün talihlilere bol şans dilerim. Sıralamam 3xxx. Talihli olduğumu öğrendikten sonra nişanlımla nikah kıymaya karar verdik ve bugün itibariyle nikahımız kıyıldı. DS-260 doldurmak için onun yeni kimlik ve pasaportunu bekliyoruz. Bir aksilik olmazsa önümüzdeki haftaiçi göndermiş olacağız. Sonraki süreç ile ilgili kafamızdaki planlama şu şekilde, formu gönderip mülakat tarihi beklemek o süreçte de belgelerimizi tamamlamak.
    Başka yapmamız gereken bir şey var mı acaba?
    Eşimin hali hazırda ABD turist vizesi var ancak eski soyadıyla formu doldururken geçmiş ziyaretleri kısmında iki farklı soyisim detayını nasıl aktaracağız?
    Ayrıca Ankara'nın mülakat verip vermeme ihtimali ne olur sizce dosya taşımamıza gerek olur mu?
    Yardımlarınızı rica ederim.

• @yenerd Bangkok genel olarak güvenli bir şehirdir. Ancak ufakta olsa kapkaç olayları yaşanmaktadır. Her ülkede olduğu gibi bunlara dikkat ederek gidilebilecek bir şehirdir. Bu senelerde ülkemizdeki fahiş fiyatlardan dolayı tatil içinde uğrak bir noktadır.

Benzer Başlıklar

• 83
  • 153
  • 57
  • 7344
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

118

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |