DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Emre-Çelik-1 tebrikler.
yine bu başlıktan takip edip, bültende aktif olup mülakat tarihi bekleyeceksiniz.
bu başlığın ilk iki iletisini okumalısınız. -
amerikada daha önce bulundum ve bu süreçte statü değişikli başvurusu yaptım. sürecim tamamlanmadan türkiyeye geri döndüm. şimdi green card çıktı ve mülakatta bu durum sorun yaratır mı
-
@Fatih-Yalçın-0 ekim sonrasından kastınız ekim 2025?
çünkü siz bu cn ile önce bültende aktif olmalısınız ki o da önümüzdeki yıl ağostos ayı'ndan önce olmayacak gibi duruyor.
hatta bültende cutoff içinde bile olmayabilirsiniz, cn'niz çok yüksek. -
@lullaby kuranın ana şartlarından birisi olan en az lise mezuniyetinizi kanıtlayabilecek diplomaniz var mı?
-
@mehmet-yücel-söğüt hepsi DOS verilerinden çekiliyor, hata payı yok.
-
@Koçero yeşil pasaportunuz varsa direkt viyanaya gidin.
-
@lullaby lise ve üstü diplomanız varsa bunlara takılmayın.
-
@dlr öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız. -
@ugurbocegi evet kesinlikle haklısınız bunun için önce bir denemem lazım schengeni ama tarih aralığı vermem gerekiyor onlara onu da kestiremiyorum mülakat günüm ne zaman olur bu yüzden hong kong öne çıkıyor şuan ne yapacağımı ben de tam bilmiyorum iyice bir araştırmak lazım öneriniz için çok teşekkür ederim.
-
o sırada forumdaki telkinlerimizi dinleyip dosyasını viyana'ya taşımış ve az önce vizesini almış bir DV2025 talihlisi;
CN11000..
o sırada ankara'nın mülakat verdiği en yüksek cn 4000"Herkese merhabalar
6 mayıs itibariyle 4 kişilik aile olarak Viyanada mülakata girip bugünde pasaportlarımızı aldık
Şu an hala Viyana dayız en kısa sürede bizde mülakat deneyimimizi paylaşacağız
Gönülden dileyen herkesin bu duyguyu yaşaması dileğiyle,"https://yesilkartforum.com/forum/post/492707
aklın yolu yeşilkartforum..
-
@gucarslan Cevabınız için teşekkür ederim.
Evet, Ekim 2025'i kastetmiştim. 2026 Bülteni açıldıktan sonra Viyana'dan hızlıca davet alır mıyız? Yoksa her halukarda bültende aktif olmayı mı beklemeliyim diye sormak istemiştim.
Ama cevabınızdan anladığım kadarıyla 2026 yazını beklemem lazım. O da bir ihtimal... Doğru mudur?
-
@Fatih-Yalçın-0 süreci doğru anladığınızı düşünmüyorum ben.
bültenin ne olduğunu iyi anlamanız lazım.bülten bir anda 28.000 açıklanmaz, belki hiç 28.000'i açıklanmaz.
verdiğim linki okuyun, dv süreci tahmin ettiğiniz gibi işlemiyor. -
Merhaba tekrardan,
Ds-260 formunu doldurdum. Şimdi sıra KCC'ye e-mail göndermekte, net olarak ne yazmalıyım? Eklenmesi gereken belge var mı? Varsa hangisi? -
@gucarslan evet var.
Does this job requiere 2 years of training or education a evet mi hayır mı demeliyim karar veremiyorum çalışmadığım için ama eğitimim 2 yıllıktan fazlaydı sonuçta.
-
@yusuf-beyazkaya bu başlığın 4. iletisini bunun için hazırladık..
lütfen inceleyin. -
Arkadaslar selam. Ds260 formunda su anki meslek kisminda, present employer kisminda free lanca calisan birinin ne yazmasi gerek? Adres kisimlarina vs?
-
@earslann "freelance" ve kendi adresinizi yazabilirsiniz..
-
@erenkaykisiz Teşekkürler, oraya yoğunlaşıyorum araştırmalarımda madem

-
@lullaby evet de hayır da deseniz sorun değil.
sizi memnun eden birini seçebilirsiniz. -
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.