Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gucarslan Eklendi.

• Arkadaşlar ben DS260 formunu doldururken bir hata yapıp lise bilgilerini girdiğimiz kısımdaki ''Course of Study'' bölümüne ''Highschool'' yazmışım ''academic'' yazmak yerine. Bu bir problem teşkil eder mi dosyayı açtırmalı mıyım?

• @mehmet-yücel-söğüt ben de belirttim adres ancak yine adres isteyen bir cevap aldim, sizin mailin örneğini buradan iletebilir misiniz?

• merhaba EU00007XXX kesin dosya taşıması gerekir mi

• Merhaba, ben Ingiltere'de master öğrencisiyim ve başvurumu burda gerçekleştirmiştim. Hala eğitimim devam ediyor yani burda oturum iznim bulunmakta, adresimden dolayı direkt Londra konsolosluğunu önerdi ben de evet burada interview almak istiyorum dedim. Bir sorun yaratır mi?

• Green Card surecinde Banka teminatı ne kadar ve ne zaman önce hesaplarda bulunması gerekiyor bilgisi olan cevaplayabilir mi

• Arkadaşlar merhabalar aklima takilan bir soru var da sormak istedim, kardesim green card talihlisi kendisi suanda universitede okuyor, lisede 4. sinifin sonunda acik liseye gecti, ds-260 formunu e devlette yazana gore doldurduk, sizce bir sıkıntı olur mu, daha once acik lise mezunu olan arkadaslarimiz var mi talihli olan?

• ⭐⭐

@koci selamlar,

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• ⭐⭐

@Göktuğ-Yılbaşı selamlar,

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• ⭐⭐⭐⭐

@koci, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhaba EU00007XXX kesin dosya taşıması gerekir mi

Öncelikle imzanızı düzenleyin.
    Sonra 2026 Excel tablosuna bilgilerinizi girin.
    Sonra da bu başlığın ilk dört iletisini okuyun. Muhtemel sorularınızın cevapları burada.
    Kolay gelsin.

• merhabalar forumu okurken fark ettim biz eşimle formu doldururken üniversite bilgilerimizi yazdık sadece Degree or Diploma: DEGREE bu bölümüde böyle doldurduk yanlış mı yapmışız yardımcı olursanız çok sevinirim

• Merhabalar. ceac.state'de ; 'Your request cannot be processed at this time.' böyle bi r uyarı alan var mı? site sürekli atıyor çoğu zaman hiç giremiyorum ne yapmalıyım?

• @wizzie
    Selamlar, hayir bu tarz basit hatalar herhangi bir sorun teskil etmiyor, bunun icin formunuzu actirmaniza gerek yok.

• ⭐⭐

@şanslıbiremir Eğer DS-260 formu e-Devlet'teki doğru bilgilerle, açık lise mezuniyeti bilgileri ile doldurulduysanız ve şu anda üniversiteye devam ediliyorsa:

➡️ Hiçbir sıkıntı olmaz.
    ➡️ Mülakatta açık lise diploması ve üniversiteye kayıt belgesi ile desteklerseniz daha da güçlü olur.

• @Serapp merhaba, bebek konusunu tecrübe eden bildiğiniz birisi var mı acaba? biz de hong kong a taşımayı düşünüyoruz ve o tarihlerde 6 aylık bir bebegimiz olacak. Onu bu yolculuğa dahil etme konusunda çekincelerimiz var.

• merhaba ds-260'ta anne kızlık soyadı yerine evlilik soyadını girmişim, bu bir problem yaratır mı? çoktan gönderdim formu? KCC'yi arayıp açtırmalı mıyım DS-260'ı?

• Merhaba arkadaşlar. Ds260i doldurduktan sonra eğer aos ile ilerlemeye karar verirsem yine KCCe mail atıp onay almam gerekir mi?

• ⭐⭐

@aed99 Konsolosluk sağlık muayenesine gittiğinde, yetkili doktor (panel physician) zaten tüm aşı geçmişini değerlendirecek. Elindeki belgeler aşıların yapıldığını kanıtlarsa, o zaman eksik aşıları tekrar yapmana gerek kalmaz, eğer elinde geçerli ve doktor onaylı bir aşı kaydı varsa, "aşı kanıtı sunamıyorum" seçeneğini işaretlememelisin. Mülakatta da bu belgeyi götürmen çok yerinde olur.

aktif olduğunuzu görünce sorunuz aklıma geldi cevaplamak istedim 🙂

• @aleynaa bu konuda ne yazikki yapilabilecek bir sey yok. Dosyanizi tasidiktan sonra sanki cekilis hic cikmamis gibi hayatiniza devam edin isinizden istifa vs etmeyin. Kazandiginizi ögrendiginiz ekranda da vizenizi almaniz garanti degildir diye özellikle de belirtmisler.

• @Ramazan çok teşekkürler detaylı cevap için yani kısaca aşı kartım var demem yerinde mi olmuş çünkü doktor onaylı gerçekten. amerika için istemişlerdi. tam dediğinizden öyle anladım gibi ama doğru mu?

Benzer Başlıklar

• 221
  • 728
  • 180
  • 73
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

159

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |