DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Merhabalar case no 25 binlerde. Sonra taşıma ile uğraşmayalım diye ds 260 formunda direkt hong kongu seçtim. Zaten sonrada istesemde tr yapamadım düzeltilemiyor. Kimi sorun olmaz kimidr hangi ülkedeysen onu seçip sonra taşımam gerektiğini söylüyor. Baştan hong kong olarak seçmem bana olumsuz bir sonuca yol acarmı yardım ederseniz sevinirim

-
Merhabalar ankaradan mülakata girerken belgelerin ingilizceye çevirilirmesi şart mı şartsa nasıl yapacağım
-
@murat46 selamlar,
YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
-
@nurkeklik Öncelikle tebrik ederim ve bizlerde ki gibi durumunuzu imzanıza taşıyınız lütfen daha doğru yanıtlar için.
Eğer T.C. Vatandaşıysanız Ankara olmak zorunda yani maalesef yanlış seçim yapmışsınız. Bu yüzden red yiyeni okudum diye hatırlıyorum mülakatında. Dosya taşıma işlemi artık sandığınızdan daha kolay şekilde gerçekleşiyor. -
@Nuray-Huseynova selamlar,
YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
-
@nurkeklik öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
aksi halde sorularınıza cevap alamazsınız. -
@aysegul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@swadze asıl talihli olarak onlardan önce giriş yapabilirsiniz tabiki, ancak diğer aile üyeleri vizelerinin gerçerlilik tarihleri bitmeden (sağlık kontrolünden itibaren 6 ay oluyor genelde) ilk girişlerini yapmak zorundalar. Aksi takdirde haklarını kaybederler. Yani planlamanızı onların sizden 8-9 ay sonra girişleri üzerine değil de sizden max5 ay sonra girmeleri üzerine yapmanız gerek(sizin de vizeyi alır almaz gittiğinizi varsayıyorum).
İlk girişi asıl talihli ve yararlananaların birlikte yapması gerekmiyor mu? Yararlananlar asıl talihli yanlarında olmadan giriş yapamıyor diye biliyorum...
-
@FROG-FROG öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
aksi halde sorularınıza cevap alamazsınız. -
Merhaba.
case number'ım 13xxx dolayısı ile dosyamı viyana'ya taşımak için, KCC ye mail göndermiştim. cevap olarak; viyanada olacağınız sırada nerede kalacağınızın adresini gönderin dediler. bu durumda, her hangi bir otel adresi yazıp göndersem bir sorun olur mu?
viyana'ya gittiğimde, o adreste kalma zorunluluğum var mı? Acaba bu durumu yaşayanlar, nasıl bir yol izlediler? -
@radyan59 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız. -
Merhaba DS-260 formunu doldururken iş hayatı bölümüne iki meslek yazdım. İlk mesleğimin Job title bölümüne ingilizce olarak WEB DESIGNER diğer mesleğim olan bölüme türkçe olarak OZEL GUVENLIK GOREVLISI yazmışım. Evrak tesliminde belirtebilir miyim? yoksa formu tekrar açtırmalı mıyım dosya taşıyacağım için problem olur mu?
-
@yigit55 Ben profil linklerimi eklemiştim.
-
@Flapen hiçbir sorun olmaz lise ve üstü diplomanız varsa.
-
KCC'ye dün mail attım taşımak için bugün taşıdıklarını belirten mail atmışlar. forumda yazılanları inceleyerek yapılabiliyor cidden işlemler.
-
@radyan59 Selamlar tebrik ederim.
Genelde otel adresi yazılıyor. Kalmayı planladığınız şimdilik otelin adresini yazın.
-
@kedisever tebrikler, lütfen imzanızı ve exceli güncelleyin..
bu arada herkesin okuması için biraz daha anlaşılır yaptım;
"forumda yazılanları inceleyerek yapılabiliyor cidden işlemler."
-
@Scythep
Ds-260 yollama sira numaraniz derken tam olarak ne demek istediginizi anlamadim? -
@Flight101
Amerika’ya ilk girisi asil talihli(DV1) olan onceden yapabilir ardindan es ve cocuklar(DV2 , DV3) giris yapabilir ya da ilk girisi hep beraber yapabilirler.
Burada onemli olan DV1 ilk girisini gerceklestirmeden diger aile uyeleri giris yapamaz. -
Herkese merhaba, bugun dosya transferi icin talepte bulundum ancak "mulakat zamani geldiginde bulunacagim adres"i de ekleyip tekrar mail atmami soylediler. Ayni durumda arkadaslar var mi?
-
@evrentnrkl
Çok teşekkür ederim. Otel önerilerine açığım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
45
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.