Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@emels Yaşadığınız tüm adresleri kesintisiz bir şekilde, en son adresten geriye doğru olacak şekilde belirtiniz eğer resmi olarak bir ikamet adresi haline gelmişse (kira, fatura, ikametgâh vb. varsa), eklenmelidir. Hiç paylaşım yapmadığınız, 0 takipçi/takip edilen olan ama giriş yaptığınız hesaplar varsa, özellikle aktifse eklemek güvenli olabilir ama ekleme yapmasanızda olur sosyal medya için.

• @yenerd, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@tugcebkdgl

Bizim de muhtemelen Bangkok ilk tercihimiz olacak fakat güvenlik durumu nasıldır açıkcası bilmiyorum. O kafamı karıştırıyor. Sanki Hong Kong daha güvenli geldi bize ama tabiki maliyet çok önemli bir durum.. Siz de dosya Ankara'ya gitmeden , KCC deyken mi taşımayı düşünüyorsunuz ? Numaralarımız çok uzak değil umarım isteyen herkese temenni ettiğim gibi bizler de bu süreci olumlu geçiririz 🙂

Uzun sureli tur denk getirebilirsek turla gidip islemleri halletmeyi dusunuyoruz hem daha guvenli hem de daha uygun olur diye.. Dosyayi ne zaman tasiriz hic bilmiyorum dv2025 talihlileri bizim numaralarda ne zaman mulakat alacaklar onu bekliyorum acikcasi ekim ayi gibi tasiriz sanirim. Umarim vizelerimizi alip gidebiliriz, isteyen herkesin gonlunce olsun☺🙏🏻

• @tolga20 bilgilerimin altına airbnb den adres bulup o adresi yazdım. O kadar

Name-surname :
    Case Number :
    Date of Birth :

Address : ........

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @swadze Üzgünüm yararlanamıyor. İkinizin de girip evraklarınızı teslim etmeniz lazım daha sonra dönüp 3 4 ay sonra geri dönebilir ama her halükarda ikinizin de işlemlerinin tamamlanması ve green card gelmesi için eşinizin birlikte girmeniz lazım. Eşinizi bekletmeyin direkt girsin zaten yeteri kadar harcama yaptınız ondan kaçınmayın bence. Tabii bu son söylediğim benim görüşüm karar sizin.

• ⭐⭐⭐⭐

@mehmet-yücel-söğüt tebrikler, bu forumda yazılanları iyi okuyan ve doğru aksiyon alanlar süreçlerinde başarılı olacak. Hayırlisi olsun 🍀

• instagram adresi ve facebook adreslerimde i harfi var nasıl yazmalıyım örneğin isleyenyigit bunu ISLEYENYIGIT olarak mı yazmam gerekli aynı şekilde facebook hesabımda ygt.isleyen bunuda YGT.ISLEYEN olarak mı yazmam lazım birde eski işyerindeki iişyeri telefonlarını bilmiyorum işyeri no yerine none (hiçbiri)tarzında yazsam olur mu ?

• ⭐⭐

@yigit55 işyerini bilmiyorum olarak yapın sosyal medya ise zaten sistem otomatik buyuk yapıyor harfı, ama kucuk kabul ederse kucuk harf ile yaz

• @mehmet-yücel-söğüt teşekkür ederim

• Merhabalar arkadaşlar, öncelikle tecrübesiz ve çok heyecanlıyım desteğinize ihtiyacım var🙏🏼 4 yılın sonunda şükür kazandım. Case no 25 binlerde. Tr den mülakat imkansız olacağı için ben ds 260 formunda konsolosluk seçerken taşımakla uğraşmayayım diye direkt hong kong seçtim. Ancak kimi sorun olmaz derken kimide tr olmalı taşıma sonra yapılmalı diyo. Ve formda bunu tekrar tr yapamıyorum düzeltme yok. Sizce bu bana sorun yaratırmı🙏🏼

• ⭐⭐⭐⭐

@swadze asıl talihli olarak onlardan önce giriş yapabilirsiniz tabiki, ancak diğer aile üyeleri vizelerinin gerçerlilik tarihleri bitmeden (sağlık kontrolünden itibaren 6 ay oluyor genelde) ilk girişlerini yapmak zorundalar. Aksi takdirde haklarını kaybederler. Yani planlamanızı onların sizden 8-9 ay sonra girişleri üzerine değil de sizden max5 ay sonra girmeleri üzerine yapmanız gerek(sizin de vizeyi alır almaz gittiğinizi varsayıyorum).

• Merhabalar case no 25 binlerde. Sonra taşıma ile uğraşmayalım diye ds 260 formunda direkt hong kongu seçtim. Zaten sonrada istesemde tr yapamadım düzeltilemiyor. Kimi sorun olmaz kimidr hangi ülkedeysen onu seçip sonra taşımam gerektiğini söylüyor. Baştan hong kong olarak seçmem bana olumsuz bir sonuca yol acarmı yardım ederseniz sevinirim🙏🏼

• Merhabalar ankaradan mülakata girerken belgelerin ingilizceye çevirilirmesi şart mı şartsa nasıl yapacağım

• ⭐⭐

@murat46 selamlar,

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• @nurkeklik Öncelikle tebrik ederim ve bizlerde ki gibi durumunuzu imzanıza taşıyınız lütfen daha doğru yanıtlar için.
    Eğer T.C. Vatandaşıysanız Ankara olmak zorunda yani maalesef yanlış seçim yapmışsınız. Bu yüzden red yiyeni okudum diye hatırlıyorum mülakatında. Dosya taşıma işlemi artık sandığınızdan daha kolay şekilde gerçekleşiyor.

• ⭐⭐

@Nuray-Huseynova selamlar,

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@nurkeklik öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    aksi halde sorularınıza cevap alamazsınız.

• ⭐⭐⭐

@aysegul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@swadze asıl talihli olarak onlardan önce giriş yapabilirsiniz tabiki, ancak diğer aile üyeleri vizelerinin gerçerlilik tarihleri bitmeden (sağlık kontrolünden itibaren 6 ay oluyor genelde) ilk girişlerini yapmak zorundalar. Aksi takdirde haklarını kaybederler. Yani planlamanızı onların sizden 8-9 ay sonra girişleri üzerine değil de sizden max5 ay sonra girmeleri üzerine yapmanız gerek(sizin de vizeyi alır almaz gittiğinizi varsayıyorum).

İlk girişi asıl talihli ve yararlananaların birlikte yapması gerekmiyor mu? Yararlananlar asıl talihli yanlarında olmadan giriş yapamıyor diye biliyorum...

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@FROG-FROG öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    aksi halde sorularınıza cevap alamazsınız.

• Merhaba.
    case number'ım 13xxx dolayısı ile dosyamı viyana'ya taşımak için, KCC ye mail göndermiştim. cevap olarak; viyanada olacağınız sırada nerede kalacağınızın adresini gönderin dediler. bu durumda, her hangi bir otel adresi yazıp göndersem bir sorun olur mu?
    viyana'ya gittiğimde, o adreste kalma zorunluluğum var mı? Acaba bu durumu yaşayanlar, nasıl bir yol izlediler?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@radyan59 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız.

Benzer Başlıklar

• 153
  • 180
  • 728
  • 12173
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |