Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

• @evrentnrkl selamlar cevap için teşekkür ederim. Ben şöyle düşünmüştüm önce ben gideyim bir düzen kurduktan sonra karımı yanıma alayım. O zaman karım bu green cardtan yararlanamıyor mu o zaman?

• @yenerd, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan cevabınız için teşekkürler. Bülteni de kesinlikle takip edeceğim.
    Geçmiş yılların performansını da biraz inceledim benim seviyelere gelince listede çok az örnek var, iyi anlamak için soruyorum; Bülten 20 k olsa da; Ankara çok yavaş ilerlediğini biliyoruz. Bu mantıkta bir bilginiz var mıdır acaba Bangkok veya Hong Kong için ? Örnek bülten 30 k oldu ama Hong Kong 12 binlerde kalıyor gibi ?
    Bir de DS-260'ı doldurduktan sonra vakit kaybetmeden 5k üstü için dosyayı taşıyın öneri videoları vs var. Acaba henüz KCC'deyken taşımak daha mı faydalı olur acaba ?

Ayni sorular benim de kafamda donup duruyor hongkong 4 kisilik bir aile icin cok maliyetli oldugu icin bangkok a tasimayi dusunuyoruz dosyamizi ama ona ragmen kota dolar mi bize sira gelmez mi diye dusunuyorum 😔

• @gucarslan Hocam ekim ayını bekleyip mi taşımak daha iyidir şuan mail atmak mı maddi olarak bir sıkıntım yok sadece işlemlerin kolay ve hızlı olmasını istiyorum case number 13 k nereye taşımalıyım sizce yesil pass ve schengen yok

• @gucarslan baktım DV2025 CEAC Data kısmına geçen senenin numaraları diye EU total 6125 gösteriyor dogru yere mi bakıyorum ve şuan hala geçen senenin mülakatları bitmedi değil mi kusura bakmayın belki size yüzlerce kez sorulmuştur ama benim hiç bilgim yok

• Merhabalar,ben Azerbaycandan basvuruyorum green card kazandim ve 37 k case numberim.sizce ben honk konga tasimalimiyim dosyami?ve tasirsam ne zaman tasiyim current oldugundami yoxsa simdiden kkc ye yazmalimiyim?

• Merhaba, oturum isteyen ülkeye transfer gerçekleştireceğiz. Tifliste oturumum var fakat eşimin ve çocukların yok. sadece benim oturumum olması yeterli mi acaba? yoksa tüm aile üyelerinin oturumunu isterler mi?

• @gucarslan merhabalar, kardeşim dv2026 talihlilerinden, formu doldururken 16 yaşında olduğu tarih 2019'du fakat ikamet adresi 2018 de en son değişmişti bu şekilde yazabilir miyiz? bir de lise eğitimi eklerken sadece mezun olduğu lise mi eklenecek yoksa gittiği diğer liselerde eklenecek mi? eklense bir sorun olur mu?

• @ugursway anlıyorum, çok teşekkür ederim öncelikle. O halde bir sorum daha olacak sizden aldığım bilgilendirme sonrası. Ben dosyamı taşımaya şimdiden harekete geçmek yerine ne olacak ne bitecek belirli bir tarihe kadar bekleyip mi taşıma mailini yollayayım yoksa şu andan itibaren taşıma talebi yollayacagım konsolosluğu seçeyim mi dersiniz? Ds260 yollama sıra numaram da 8x civarında.

• @gucarslan Desteğiniz için teşekkürler.

• Bir son dakika bilgisi KCC'ye sabah mail attım, gideceğim yerde bir adres belirterek, şimdi dosyamı taşıdıklarını ileten maili attılar.

• Merhabalar tekrar,
    16 yaşımdan beri birçok farklı adreste yaşadım. Hepsini belirtmek zorunluluk mu atladığım, unuttuğum küçük bilgiler büyük bir soruna yol açar mı? Ayrıca sosyal medya hesapları alanında kendi adım soyadımı kullanmadığım, yalnızca okuyucu olduğum hesaplar var. 0 takipçi ve 0 takip edilen şeklinde. Paylaşım yapmıyorum. Kapattığım eski hesapları ise hatırlayamıyorum eskiden kullandığım hesaplar vardı ama kapalılar bir iki senedir. Bunların ne kadarı belirtilmeli? Bu alandaki eksiklikler ne kadar soruna yol açar ya da açar mı?
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• @mehmet-yücel-söğüt rica etsem mail örneğini paylaşabilir misiniz adres belirtme kısmını nasıl yazdınız

• @tugcebkdgl

Bizim de muhtemelen Bangkok ilk tercihimiz olacak fakat güvenlik durumu nasıldır açıkcası bilmiyorum. O kafamı karıştırıyor. Sanki Hong Kong daha güvenli geldi bize ama tabiki maliyet çok önemli bir durum.. Siz de dosya Ankara'ya gitmeden , KCC deyken mi taşımayı düşünüyorsunuz ? Numaralarımız çok uzak değil umarım isteyen herkese temenni ettiğim gibi bizler de bu süreci olumlu geçiririz 🙂

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@tolga20 bu başlığın 4. iletisini inceleyin lütfen.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mehmet-yücel-söğüt tebrikler. lütfen imzanızı ve exceldeki bilgileriniz güncelleyin.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Buse-Demir-0 doğru yere bakıyorsunuz evet.
    geçmiş yıllara da bakmalısınız.

• @gucarslan tamamdır teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Kamile-1 yeterlidir.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Beyzagul-Atasoy öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    aksi halde sorularınıza cevap alamazsınız.

Benzer Başlıklar

• 642
  • 57
  • 8486
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

122

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |