DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@zakaria doğru.
-
@Buse-Demir-0 ankara'nın son 3 yıllık AS performansına bakıp karar vermenizi tavsiye ederim.
-
@onurfenci merhaba;
birkaç yerde gördüğüm kadarıyla vize mülakatına çağırılmak için CN kadar DS formunu hızlı göndermek de çok önemliymiş
bu bir kaç yer neresi tam olarak?
-
@lexture Formda zaten kimlik seri numarası istenmiyor, pasaport numarası isteniyor. Pasaportu değiştirirseniz bile formu açtırmanız tavsiye edilmiyor; mülakat tarihi alındıktan sonra açtırıp güncelleme yapılabilir. Bu başlığın 3. iletisinde de bu şekilde tavsiyeler vardı.
-
@zakaria that's why i'm saying..
-
@gucarslan Çok teşekkürler dönüt için. Sanıyorum ki bu CN ile Ankara'da her halükarda şansım olmayacak. O nedenle yurtdışı üzerinden denemek daha olası. Sonuçta taşıma işlemi için sınır yok diye belirtiliyor. Tek cevabını alamadığım nokta şu; konsoloslukların, farklı ülkelerin adaylarının alımında bağlı olduğu kuralları nasıl öğrenebilirim ?
-
@gucarslan 3 ay sonra bebegimiz olacak
ancak dosyam cut off olana kadar herhangi bir işlem yapmayacagım. O sebeple açtırmışken bu değişiklikleri yapabilirim diye düşünmüştüm. -
@mruzum doğum olunca bebeğinizi ekleyebilirsiniz, bunun için dosyanızı açtırmayın.
mülakat öncesinde de çocuğunuzu kendi formunuza ekler mülakata öyle gidersiniz.
şimdiden bahtının güzle olmasını dilerim.. tebrikler size ve eşinize. -
@gucarslan yani bunun için unlock maili yazmama gerek yokmu? unlock olmasada add applicant ilave etmek oluyormu? sonrasinda bir problem cikar diye bu konuda gerginim biraz
-
Merhaba Herkese,
CN 29xxx civarında ve oldukça yüksek olduğu geribildirimleri alıyoruz. Dosya taşımayı düşünüyoruz şuanda Hong Kong olabilir mi diye düşünmeye başladık fakat bu seviyede vize kabulu almış kişiler var mı emin olamadık. Yani Hong Kong (veya Bangkok veya başka önerilen yer) da bu seviyede onay almış kişiler var mı ? Yani belirttiğim konsolosluklar bazında bu seviyelere geliyor mu acaba ? Bilen kişiler nasıl tavsiyede bulunabilirsiniz , Yardımcı olmaya çalışan kişilere peşinen çok teşekkürler.
-
@orhann hayır yok.
ds260 formunuza giriş yapıp add applicant sekmesinin aktif olup olmadığına bakın.
aktifse doğum sonrası bebeğiniz için form doldurup submit edin.
mülakat aldığınızda da, mülakata gireceğiniz konsolosluğa mail atıp sizin ve eşinizin formunu açtırıp bebeğinizin bilgilerini ekletin.sonrasinda bir problem cikar diye bu konuda gerginim biraz
eğer bu bilgiler sizi tatmin etmediyse de dilediğiniz gibi ilerleyebilirsiniz.
bol şans. -
@yenerd burada dikkat etmeniz gereken nokta bülten.
bültende numaranız aktif olmadan zaten mülakat alamazsınız..
sonrasında bu başlığın 4. iletisindeki geçmiş yılların deneyimlerine bakmalı ve ilgili cnlere mülakat verilmiş mi incelemelisiniz. -
@gucarslan ilgi,alakanız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. mülakat öncesinden kastınız mülakat tarihi verildikten sonraki süreç değil mi? Yani dosyamın bulunduğu konsolosluğa bunun için mail atmam mı gerekiyor. Ayrıca diploma içinde değişiklik yapmam gerekecek gibi duruyor. Bu güncellemeleri hep beraber o zaman yapabilirim sanırım.
-
@mruzum evet, mülakat tarihi aldığınız da ki zaten bu cn ile burası ankara olmaz..
bol şans. -
@gucarslan cevabınız için teşekkürler. Bülteni de kesinlikle takip edeceğim.
Geçmiş yılların performansını da biraz inceledim benim seviyelere gelince listede çok az örnek var, iyi anlamak için soruyorum; Bülten 20 k olsa da; Ankara çok yavaş ilerlediğini biliyoruz. Bu mantıkta bir bilginiz var mıdır acaba Bangkok veya Hong Kong için ? Örnek bülten 30 k oldu ama Hong Kong 12 binlerde kalıyor gibi ?
Bir de DS-260'ı doldurduktan sonra vakit kaybetmeden 5k üstü için dosyayı taşıyın öneri videoları vs var. Acaba henüz KCC'deyken taşımak daha mı faydalı olur acaba ? -
@yenerd ilgili ülkelerin geçmiş performanslarını bu siteden kontrol edebilirsiniz.
bahsettiğiniz videolar nedir bilmiyorum, muhtemelen ilgi çekmek için bu forumdan aldıkları bilgileri pazarlamaya çalışan arkadaşlar.
bu başlığın 4. iletisini okumanızı tavsiye ederim, gerekli bilgileri bulacaksınız. -
@cptmuzaffer hocam ekim 1 i bekleyeyim mi yoksa suan direkt hongkong a dosya taşımak için mail atayım mı case number 13k yeşil pasaport veya schengen yok
-
@gucarslan evet hong kong düşünüyoruz ama bakalım... son olarak sizce lise doplamasını dosya ya dahil etmem gerek var mı,üniversite diplomam son mezun olduğum okul.
-
@gucarslan nereden bakabilirim acaba
-
@mruzum talep edebilirler, tamin etmenizi tavsiye ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.