Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@ArdaCan
    Selamlar
    Dosya taşımayı düşündüğünüz konsolosluklarda yada taşıdıysanız ilgili konsoloslukta gerçekleşmiş mülakat anlatımları için DV2025 Mülakat Deneyimleri bsşlığında Bangkok'a ait birçok bilgi bulunmaktadır..
    Sürecinizde başarılar..🍀

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• Bu ileti silindi!

• green card ve social security number in gitmesi icin herhangi bir adres girmedim, ADRESS WILL BE ADDED LATER gibi bir sey yazdim problem olur mu illa ki bulmam gerekiyor mu (mulakat zamani gelinceye kadar bir adres bulurum diye dusundum) sikintiya sokmaz umarim

• arkadaşlar merhaba. DS 260 formunu doldururken, eşimin annesinin kızlık soyadını yanlış yazıp submit etmişiz. bu konu bize problem olur mu? nasıl düzeltebiliriz.. KCC ye mail mi atmamız gerekli ? yardımcı olursanız çok seviniriz

• @lexture
    DV2025 ozelinde bu sekilde ilerleyip sorun yasayan henuz olmadi. Ancak gecen sene olmamis olmasi sizin yiliniz icin olmayacagi anlamina gelmiyor. Bu sebeple konaklamaniz muhtemel bir adres beyan etmenizi tavsiye ederim. Gecmis yillarin mulakat deneyimleri basliklarinda cokca vakit gecirmeniz surecinize daha iyi hakim olmanizi saglayacaktir. Bol sanslar.

• @ArdaCan
    Lutfen forumun arama motorunu kullanmaktan cekinmeyiniz. “Bangkok” anahtar kelimesi ile arama yaparsaniz eger bircok mulakat deneyimine ulasabilirsiniz.

• DS-260 formunu tamamlayıp gönderdik. Bundan sonraki sürecin herkes için hayırlı geçmesini diliyorum. Tüm talihlilerin en kısa sürede mülakat randevularını alarak gönüllerinden geçen sonuca ulaşmalarını temenni ediyorum. 👏

• @itsahmet
    Merhabalar, sorunuzun ne oldugu tam olarak anlasilmiyor. Yesil pasaportunuzun olmasinin gocmen vizenizle hicbir ilisigi bulunmuyor bu sebeple sorun yasamazsiniz. Yesil pasaportun size tek avantaji su olur, x bir Avrupa ulkesine dosyanizi tasidiginizda vize sorunu olmadan ilgili ulkeye giris kolayligi saglar. Bunun yani sira kabaca bahsettiginiz tarihlerde bultende current olma ihtimaliniz var. Vizenizin basilacagi pasaportun en az 6 ay gecerlilik suresi olmasi gerekiyor yani bu durumda da yesil pasaportunuzun surecinize bir etkisi bulunmayacaktir.

• @gizemctr teşekkür ederimmm

• Anlık olarak ds-260 Submit yapıyorum ama greencard teslim edileceği adres boş bıraktım daha sonra ekleyeceğim ileride sorun olur mu mülakat öncesi değiştireceğim adres belli olduğunda

• @Emre-m
    Selamlar, sorun olmaz. Cogu talihli bu sekilde yapiyor. Mulakat zamani Amerika’da ki adresinizi beyan etmeniz gerekiyor. Green card ve SSN’niniz bu adrese postalanacagi icin, guvenilir bir adres bulmanizi siddetle tavsiye ederim. Bol sanslar.

• @Emre-m ister mülakata girmeden önce belge teslimi yaparken ister ilk girişi yaparken cbp memuruna adres değişikliğini yapmak istediğinizi belirtebilirsiniz.

• Cevaplar için teşekkür ederim ds-260 gönderdim hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle tüm form arkadaşlara bol şans ve umut diliyorum.

• @Emre-m usta hayirli olsun. İlk basvuruda nasil kazandin benin 5.de de cikmadi. Gece mi başvurdun? Kaçıncı günde başvurdun reis

• ⭐⭐

Bu ileti silindi!

• @Kara-Kartal 6 Kasım Akşamı abim ile başvurduk 7 kasım sondu (abim 11 yıldır deniyor ona çıkmadı)

• Merhaba. Kanada da gecici calisma izni ile calisiyorum. Interview Montreal de olacak. Dosya numaram biraz yuksek ama burada olmak avantaj getirir mi ? Daha once benzer bir durumu tecrube eden var mi acaba ? Not: Suan da abd vizem yok ama eger risksiz ve daha hizli olacaksa buradan kolay sekilde abd vizesi alip oraya gitmemi mi onerirsiniz ?

• ⭐⭐

@ATS16 Kardeş seni buralarda görmek ne güzel uzun zamandır buralarda yoktum senin adına çok sevindim sonunda ulaşmışsın ABD'ye

• @msg Süreci Amerika içerisinde yönetecekseniz Adjustment of Status başlığını incelemenizi öneririm.

• ⭐⭐⭐⭐

@ozzyosbourne

Bu düşünceniz ve olası bu şekilde formunuzu submit etmeniz başka bir konsolosluktan mülakat alma ihtimalini artırmaz, aksine sürecinize zarar vermesi çok olası.

Forumun ilgili konu başlıklarında tüm sayfaları okuyanlar başarıya ulaşacak, sorunuz önceki sayfalarda birden fazla cevaplandı. Konu başlığının 4.iletisini dikkatle okumanız faydanız olacaktır. Bol şans

Benzer Başlıklar

• 153
  • 83
  • 73
  • 729
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |