DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan Hahaha süpersiniz. Siz bizim ailemize altınların en büyüğünü 3 sene önce takmıştınız zaten. Minnettarız.
O halde şöyle toparlıyorum yapılacak işleri son bir doğrulama için:
- Bu hafta kardeşim ve kız arkadaşı evleniyorlar.
- Sonra hızlıca hanım kızımız pasaport ve kimlik değişikliklerini yapıyor.
- Her şey yeni halleriyle ele geçtikten sonra Add Applicant diyip onun adına form ekliyoruz dosyamıza.
- Ve her ikisi de formlarını dolduruyorlar evli olarak ve kızımız yeni soyadı ve yeni pasaport bilgileriyle.
- Sonra arkalarına yaslanıp mülakatlarını bekliyorlar.
Tabii bu sırada birlikteliklerinin geçmişine dair fotoğraf, yazışma, uçak tatil otel rezervasyonu gibi kanıtlardan da keyifli bir dosya hazırlıyorlar mülakatta evliliğin reel olduğunu ispatlayacak.
Doğru mudur yoksa kızımız yeni pasaport kimlik beklerken bizim birader hemen doldursun mu araya girip kendi formunu soyadı değişmeyeceği için.
Tekrardan sevgiler ve selamlar.
-
@mehmet-yücel-söğüt bu başlığın 4. iletisindeki linkleri incelediniz mi?
-
KKC ile iletişime geçerek dosyasını Hong Kong ya da farklı bir konsolosluğa transfer edebilen var mı?
-
@Uğur-Çelik
Heyacaninizi anliyorum, vermis oldugum cevapta belirttigim gibi sizin icin izlenmesi gereken yol su sekilde uygun olacaktir.
Formunuzu bekar olarak doldurmak > Mulakat planlanmasini beklemek > Mulakat planlandiktan sonra Ankara Buyukelcilgine email atarak esinizi surecinize dahil ettirmek ve mevcut dosyanizi actirarak medeni durum vb. gibi bilgilerinizi guncelleyerek formlarinizi submit etmek.
Unutmayiniz, formunuzu submit etmediginiz her gun mulakat almaniz gecicektir ve soz konusu Ankara olunca bu tarz gecikmeler surecinizi daha karmasik hale getirebilir. Kolayliklar dilerim. -
@salsalonia listelediğiniz şekilde yapabilirsiniz.
mutluluklar dileriz
-
@mruzum bu başlığın ilk iletisindeki excel listesini incelediniz mi?
-
@Gizem-Ömeroğlu tamam..
o halde talebinizi 5-10 gün sonra tekrar yapın.
şuan kcc hem DV2025 hem de DV2026 caseleri ile ciddi yoğunluk yaşıyor, zamanla bu yoğunlukları azalacaktır. -
@ersinors net bilgileri her zaman konsolosluk web sitelerinde bulacaksınız.
eğer orada ulaşamdığınız bir bilgi varsa da o zaman direkt konsolosluk ile iletişime geçebilirsiniz.dosya taşımada dil her zaman bir sorun olacak, bu riski göze almalısınız.
-
@gucarslan merhabalar,evet her fırsatta site de okuyabildiğim her şeyi okumaya gayret ediyorum,sorum bu sene talihlilerden şuana kadar olumlu cevap alan oldu mu,açıkcası bunu merak etmiştim.
-
Merhabalar,
Ben DS-260 formumu gönderdim fakat bu olaydan önce ABD’deki bir kurum bana J1 vize ile bir araştırma pozisyonu teklifi oluşturdu ve dosya oluşturma sürecinde olduğunu söyledi (henüz ne belge gönderdi ne de ben bir ilgili belge doldurdum veya konsolosluğa gittim J1 için) eğer oldu da kurum bir belge oluşturduysa çoktan benim Green Card sürecini etkiler mi?
Her ne kadar onlar bana başvuru evrağı falan gönderse bile Ben DS-2019 ile konsolosluğa gitmediğim ve aksiyon almadığım sürece birşey olmaz değil mi? -
@mruzum olursa excel listesini güncelleyecekler, lütfen soru yerine ilgili listeyi takip edin.
-
@gucarslan İnceledim fakat göremedim sanırım link gönderir misiniz?
-
@gucarslan sanırım yanlış anlaşıldım kusura bakmayın, dv sürecinde tabiki tüm arkadaşlarımızla birlikteyim, kastım şu ki bizdeki denklik süreçleri farklı o yüzden benim durumumdakilerle bilgi ve tecrübe paylaşımı için yazmıştım
-
-
@gucarslan Harika bir detaysınız. Size minnettarız.
-
@Omerfarukyilmaz tam aradığınız yerdesiniz

sürecinizde bol sanş diliyoruz efendim.bonus olarak; Amerika'da Doktorluk
-
bu şekilde
-
@Emre-Çelik-1 ben hiçbir iletimde kcc'ye DS260 formunun bir kısmını gönderin dediğimi hatırlamıyorum?
-
@Serapp cevap icin tesekkur ederim. Tek aklimiza takilan gec kalirmiyiz bir hafta sonra yoksa dosyayi actirmak daha mi kolay olur ve zamandan kaybetmeyizdi. Sanirim beklemek daha dogru
-
@gucarslan kcc ye form göndermedim, burda hem attığım mailin hem de submit ekranınn görüntüsünü koydum, bu iletide 2 ayrı fotograf var
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.