Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @SEYMENOGLU kanka bu evrak kabul edildi mi ? bir de deneyimlerini paylaşır mısın ?

• Merhabalar diplomamin orijinali ne yazin ki savas sebebiyle alamiyorum ayrica bir sure bulundugum ulkede de adli sicil kaydi alma sansim yok bununla ilgili dilekce ornegi var mi Diplomamin orijinalinin ve adli sicil kaydimin Ukrayna’dan alamayacagima dair bir dilekce tarzi bir sey yazacagim.

• @Iricss
    Selamlar, sizden herhangi bir ekstra belge doldurmanizi, ya da ekstra belge sunmanizi talep etmediyseler eger yakin zamanda vizeniz basili pasaportunuzu size postalayacaklarini dusunuyorum.
    Dosya statunuzun asamalarini daha iyi anlamak icin bu gonderiyi inceleyebilirsiniz.

• @omerko

Evrağı kabul edilmiş. Şu anda ABD'de arkadaşımız.

https://yesilkartforum.com/forum/post/474634

• @Plus19 teşekkür ederim .

• Merhaba, bugün vizemi aldım darısı tüm bekleyen emek veren arkadaşlara olsun. Forumda her türlü soruya cevap veren, yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim. 😊

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   A aysegul 
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@mustafafsin öyle "vizemi aldım darısı tüm bekleyen emek veren arkadaşlara" diyip kurtulmak yok 🙂
    uzun uzunmülakat deneyimi yazmadan olmaz.. deneyimlerinizi bekliyoruz..

• @gucarslan + kedi maması almalıydı. Sanki öyle bir şeyler hatırlıyorum hocam 🙂

• @pnarr benimki de bu sabah Issued statüsüne geldi. Teşekkürler .

• @gucarslan efenim o boynumuzun borcu ilk müsaitliğimde uzun uzun yazacağım hiç şüpheniz olmasın 🙂

• Arkadaşlar herkese merhaba, sıralamam 19 binlerde tahmini bir dahaki bültende aktif olursak bir avripa vize sürecimiz olması gerekiyor. Dosyamiz viyanada. Bunun icin vize surecinin ne zaman baslatayim hangi tarihleri ayları belirleyeyim bu konuda emin adımlar atamıyorum. Daha once 1 haftalik ispanya alabilmistik. Bu sefer hangi ülkeye oynaliyim 😅 süreside uzun cikmadi malesef

• @MERVE-SARI Merhaba , schengen vize sürecinizi hemen başlatmanız gerekiyor. Muhtemelen temmmuz ayı için mülakat maili alacaksınız kısa süre sonra ama o tarihe kadar schengen vizesi için randevu bulabilirmisiniz bilmiyorum bol şanslar.

• @MERVE-SARI Shengen için randevulara baktınız mı, en yakın nezamana var diye. Belki geç bile kalmış olabilirsiniz. Yine 1 haftalık verirlerse işlemler için yeterli olurmu bu süre.

• @Ongn Bugün kargoya verilir Ptt den bir mesaj iletilir size, yarın da teslim alırsınız.Şimdiden siz ve ailenize iyi yolculuklar diliyorum 🙏

• Merhabalar, Schengen icin chatgptye de sordum ama istedigim cevabi alamadim Schengene basvurdugumuzda kabul edilirsek belirli bir sure icinde girmeli miyiz yoksa 1-2 senelik schengen hakki taniliyor ve bu 2 sene icinde 15 gun girme gibi bir hakkimiz mi oluyor tam olarak anliyamadim

• @iibrahimd Eğer ilk defa shengen alacaksan büyük ihtimalle ya tek girişli verir yada ret. Eğer davetiye ile Almanya'dan başvuru yapacaksan 6 aylık veriyor. Tek girişli vizeler şu şekilde oluyor. Örneğin 20 temmuz 20 Eylül arasında kullanılmak üzere 10 gün yada 15 günlük vize veriyor. İster 20 temmuzda git, istersen 1 Eylül.
    1-2 senelik vizelerde 30 ile 60 günlük kalma hakkı veriyorlar diye biliyorum. Multi vize oluyor o.

• @Mehmet-Fatih-Aslan Schengen vizesini Konsolosluk icin başvurduğumuzu belirtsek tarih konusunda yardimci olma ihtimalleri var mı acaba.
    Hem calisiyor hem okuyorum gitmek icin avantaj saglar mi acaba

• ⭐⭐⭐

@iibrahimd Ben olsam söylemem, tavsiye de etmem... Göçmenlik vize görüşmem için ülkenizdeki Amerikan konsolosluğuna gelmem için vize lazım derseniz onlar da " Hmmmm bu arkadaş gemileri yakmış göçmenliği kafaya koymuş Amerika dan red aldığı takdirde benim ülkemde kalır mı?" diye sorgularsa...😉

Schengen lerimi nasıl aldığımı anlattım mülakat deneyimimde....

• @Flight101 Çok haklısınız böyle düşününce kendimi bile reddederim. Boyle bir durumda Schengen vizesine basvurup verilen tarihe gore eger ki uyarsa Viyanaya tasitmak eger ki olmazsa Hong Kong yada Bangkok dusunebilir o halde.
    Birde son olarak schengene simdi mi basvurmak lazim yoksa cn current olduktan hemen sonra mi sansimi denemeliyim cok cok tesekkur ederim

• ⭐⭐⭐

@iibrahimd Geçen senenin dinamiklerine göre konuşacak olursam sizin dosya numaranız current olup mülakat almanıza 10 ay var...10 ayda 10 defa vize alınır...Şimdiden yaz tatilinizi Antalya da bir otel ayarlamak yada ailenizin yazlığında geçirme planınız varsa vazgeçip herhangi bir Avrupa ülkesine 3-5 günlük tatil planıyla schengen e merhaba diyebilirsiniz...😉

Benzer Başlıklar

• 15677
  • 11427
  • 180
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |