DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Emre-Çelik-1 sürekli çöküyorsa site neden bir kaç gün bekleyip doldurmadınız da eksik bilgilerle doldurdunuz peki?
-
@Suleyman-Onal bu şekilde kalabilir, sorun yok.
sürecinizde bol şans. -
Merhaba arkadaşlar,
Ben 2020 mezunu bir İngilizce öğretmeniyim. 5 yıldır green card başvurusu yapıyorum rastgele ve şansıma bu yıl seçilmiş bulundum. Sorum şu ki, Amerika'ya Green Card ile gidersem mesleğimi yapabilir miyim? Bunun için neler gerekiyor bu konu hakkında bilgisi olan veya bunu halihazırda yapmış olan biri varsa bir rehberlik yapabilir mi?
Şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkür ederim. İyi forumlar.
-
2 senelik bir birlikteliği belgelediğiniz taktirde (fotoğraflar, mesajlar vb.) bir sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum.
Sonraki konularda teferruat endişe etmeyin DV2026 mülakat süreçleri 1 Ekim 2025 de başlayacak bolca vaktiniz var.
-
@orhann dosya numarası 2026EU ile başlayor sonrası da 8 haneli bir rakam olması gerekiyor, eğer numaranız 00017 ile başlarsa demek ki üç hane daha olması gerek ve dolaysıyla 17K'dır.
-
@gucarslan Hızlı bir şekilde dosyayı hazırlayıp tarih almak için
-
@mruzum siz vizenizi aldıktan sonra bebeğinize ankara'dan vize alabilirsiniz ancak; ankara vize mülakatı vermeyebilir bu riski göze almalısınız.
mülakat aldıktan sonra dosyanızı güncelleyebilirsiniz.
bebeğiniz doğduktan sonra add applicant seçeneği formunuzda açıksa o zaman bebeğiniz için de form doldurabilirsiniz.
sadece kendinizin ve eşinizin formuna mülakat aldıktan sonra güncelleme yapın. -
Merhabalar,
2026 talihlisiyim fakat cn 23binlerde...
Aktif ABD vizem var, AOS mı daha mantıklı yoksa Hong Kong- Bangkok gibi birçok kişinin ilerlediği yoldan dosya taşıma mı yapmalıyım?||||spoiler||||
Desteğiniz için şimdiden teşekkürler. -
Merhabalar
Formdan edindiğim bilgiler beni karamsarlığa soktu. Case Number 25xxx ve şimdiden randevu alamayacağımı anladım. Green card yine hayal oldu galiba. -
@iibrahimd diplomanız varsa sorun olmaz.
onların baktığı şey diploma ;) -
@lucas_46 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
@gucarslan Hangi konsolosluğun kaç case aldığını görebileceğimiz bir yol var mı? Yıllık kazanan sayısı belli ama benim gibi dosyasını başka konsolosluğa taşıyanlar da oluyor, bu da o konsolosluktaki toplam case sayısını etkiliyor. O yüzden bir konsolosluğun performansını değerlendirirken, gerçekten kaç dosya aldığını da bilmek gerekiyor. 27 binle randevu alabilir miyim emin değilim. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim
-
@Emre-Çelik-1 öyle mi oluyormuş ki?
ben kuralda bülten beklemek filan da var diye biliyorum ama..bu başlığın ilk 3 iletisini okuyun lütfen.
-
@bkaraca bu başlığı inceleyin.
sonra bu siteden konsololukların performansını kontrol edebilirsiniz. -
@Gökçe-Çetin buna siz karar vermelisiniz.
iki konunun da riskleri var. geçmiş yılların deneyimlerini kontrol edip ona göre karar verin.
trump baştayken aos çok mantıklı bir seçenek olmayacaktır. -
@halittle öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
aksi taktirder sorularınıza cevap alamayacaksınız. -
Merhaba 206 formunu doldurup Ankara seçtim, ancak sıra numaram 19 binlerde oldugu için dosya taşıma yapmam gerektiğini forumdan öğrendim. Abim Dubai'de mühendis olarak çalışıyor, orada bir evi var dolasıyıla kalacak yer problemim olmayacak. Dosyamı oraya taşısam, vize alsam 1 aya yakın süre kalmamız gerekiyormuş anladığım kadarıyla en nihayetinde. Çok fazla masraf yapacak da gücüm yok ama abimlerin yanında kalabilirim. Siz hiç duydunuz mu? veya bileniniz, daha önce oradan alanınız var mıdır? Arap emirlikleri dosya taşıma işlemlerine nasıl bakar? Özür dilerim, forumu detaylıca okumaya çalışıyorum ama bir yandan da çalışıyorum ve iş yerimin bu konudan haberi olmasını istemiyorum dolayısıyla işte de bakamıyorum. Hesapta gösterilmesi gereken parayı düşünüyorum, onu biriktirmeye başlayacağım. Kimisi 5 bin dolar yazmış kimisi 15 bin dolar yazmış, hangisini esas almam gerektiğini bilemiyorum. Bir de dosyamı aldırmaya şimdiden talepde bulunmalı mıyım? Yoksa beklemeli miyim bir süre. Cevaplayan olursa çok memnun olurum, herkese sürecinde başarılar diliyorum. @gucarslan çalışmalarınızı ve yardımlarınızı takdir ederim.
Bir etkisi olacaksa C1-C2 seviyesinde İngilizcem ve B-1 seviyesinde almancam bulunmakta. Üniversite diplomam var, lisans. -
@gucarslan Benim eğitim bilgilerimde şu anki master yaptığım bilgisi ve lise mezuniyet bilgim eksik, lisans diploma bilgim var.
-İş ile alakalı da 5 yıl öncesinde 1-2 aylık kısa çalışmalarımın bilgileri eksik (2 adet)
Formu düzenlememi önerir misiniz? yoksa vize randevusu aldığım zaman konsolosluğa bunların düzeltmesini mail olarak atmam yeterli mi -
F Flight101 bu başlıktan bahsetti
-
@Emre-Çelik-1 bunlar için formunuzu güncellemeniz gerek yok.
endişeniz mülakat alıp alamamak olsun. -
@Scythep bu cn ile ankara'dan mülakat alamayacağınız kesin.
bu yüzden imkanlarınız neyse ve neresi sizin için kolaysa oradan mülakat almaya bakın.
derdiniz mülakat almak olsun.. hesabınızdaki paranın önemi olmayacak.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
49
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum