Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @mehmet-yücel-söğüt 2024 mülakat deneyimleri ve aşamalarını okumak süreci anlamak için çok faydalı aklınızda bir plan oluşur bir kaç yaa süreci kavrarsınız sistemi çözersini ailecek hareket edilecekse Hong Kong bang Kong Viyana(Schengen vizesi lazım) burlar iyi hiç üzmedi ama çok kazanan taşıma yapacak

• @gucarslan nedeninin öğrenebilir miyim? ve nereyi önerirsiniz? Berlin'de var mıdır acaba?

• @alfonzo Öncelikle tebrik ederim, dosyanızı direk Hongkong'a taşıyın. Aktif olduğunuz ilk ayda tahminim kasım aralık aylarında aktif olup Hongkong dan mülakat alırsınız. Bende sizle aynı süreci yaşadım bu sene evlilik sürecini. Direk Temmuz ayında evlenip eşimle birlikte vizelerimizi aldık. En mantıklısı Ekim ayına kadar Evlenip eşle birlikte mülakata gidip Abd'ye yerleşmek. Vizenizi aldıktan sonra 6 ay süreniz oluyor Abd girmeniz gerekmekte. Abd'ye gidip greencard ve SSN aldıktan sonra eşiniz Türkiye'ye dönebilir siz orda yerleşme sürecini yapabilirsiniz (tavsiye etmiyorum).

Evlenmeden siz vizenizi ve Greencardı alıp sonradan evlenme süreci baya uzun sürüyor diye okumuştum hiç riske atmayın.

Yapmanız gereken.
    1-Dosyanızı hemen Hongkong a taşıyın
    2- Ağustos ayına kadar Evlilik sürecini bitirip eşinize ds260 formunu doldurun.
    3-Abd'de yeni hayatınıza başlayın.

• merhaba herkese, bir an önce ds260 formunu doldurun deniliyor fakat pasaport süremiz önümüzdeki sene nisanda bitiyor, o sebeple yarın yeni pasaport başvurusunda bulunacağız sıkıntı olmaması açısından. bir hafta sonra ds260 formunu doldurmak geç mi olur ? bu arada şu an doldurmaya da çalışıyorum fakat sürekli uyarı veriyor site, şu an talebinizi işleme alamıyoruz diye. yoğunluktan olası bir uyarı mıdır bu?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ecear evet, tamamen yoğunluktan.
    formu da 10-15 gün içinde doldurabilirsiniz, geç değil.
    süreciniz 1 ekim'de başlayacak.

• @gucarslan çok çok teşekkürler 🙂

• Merhaba;

Aşağıdaki yazıyı aldım. Seçilmedim mi demek bu?

Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.

Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.

• Merhaba. Benim cn ile dosyayi tasisak bile kota dolup vize alamama ihtimali var midir acaba?

• ⭐⭐⭐⭐

@ecear evet yoğunluktan hata veriyor, ben de bir yarım saat falan hiçbirşey yapamadım, yarım kaldı. Sonra 23.00ten sonra tekrar başladım, hiç kesilmeden 3,5 form doldurabildim 😊 Merak etmeyin uygun bir zamana denk geleceksinizdir 👍🏻

• ⭐⭐⭐⭐

@tugcebkdgl bu ihtimal her zaman var maalesef, bu noktada sizin müdahil olamadığınız bir şey olduğu için onu düşünmemeye çalışın. Vizenizi alabilmek için elinizden geleni yapacaksınız kota durumuna müdahil olamazsınız maalesef

• Arkadaşlar selamlar. Green Card 2026 çekilişini kazandık. Danışmak istediğim bir kaç konu var. Green Card eşime çıktı. Bizde 3.5 yıldır Macaristan'da yaşıyoruz ve sonuç ekranının en altında " Post : Budapest " yazıyor. Başvuru sırasında güncel adresimiz burası olduğu için burayı yazmıştık. Acaba dosyamız direk buradan mı işlem görecek ? Bununla ilgili bilgi alabilir miyim? Eğer buradan değil de Ankara'dan işlem görecekse dosyayı taşımamı önerir misiniz? Viyana veya Budapeşte'ye taşıyabilirim. Sıralamamız ise 11bin küsür. Şimdiden cevaplarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

• @tugcebkdgl İhtimaller dahilinde evet. Dosya numarası yüksek 2025 sürecinin bitimine 5 ay kadar kalmasına rağmen şuan 17500'de. O yılın bültenlerinde belli olacaktır eğer seyrinde devam ederse normal şartlarda eylül ekim gibi gelmesi lazım son aylara yani

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@tugcebkdgl bu cn ile dosya taşımadan vize alamazsınız zaten..

• @aysegul çok teşekkürler 🙂 ben de gece deneyeceğim o zaman

• Merhaba arkadaşlar, dosya numaram 27 binlerde ve Avrupa’da yaşıyorum. Avrupa’daki Amerikan konsolosluklarında da 27binlerden randevu almak problem oluyor mu? Yoksa dosyamı Hong Kong gibi yerlere mi taşımalıyım? Olmazsa Amerikan turistik vizem de var. Şu an ne yapsam bilemiyorum

• Merhabalar bende green card çıkan talihlilerdenim fakat ds-260 formunu doldururken okul bölümünde liseyi yazmayı atlamışım üniversiteyi belirttim fakat onuda vocational school yerine university degree yapmışım dosyayıda yolladım. Nasıl düzeltebilirim konsolosluklamı konuşmam gerekir yoksa şansımı çöpemi attım.

• @bkaraca hep 30 binlere geliyor gibi

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@bkaraca burada olan konsolosluklardan ziyade bülten ve verilecek vize kalıp kalmaması.
    hangi ülkede yaşıyorsunuz, mülakat yeriniz neresi?

• Merhaba.CN 24 binlerde ve Ankara üzerinden dosyam. Herhangi bir vizem ya da başka ülkeden oturumum yok. Bu durumda Türkiye'ye komşu hangi vizesiz ülkelere dosyayı taşımak mantıklı olur ? ve tahmini olarak sıranın gelmesi hangi ayları bulabilir ülkelere göre. Aktif çalışan bir insan olduğum için iş yeri izin süreçlerinden ötürü yakın ülkeleri tercih etmek zorunda kalacağım.

• Merhaba ilk defa yazıyorum. ds-260 doldururken hasta olduğum için okul bilgisinde lise bilgisi girmeyi atlayıp submit ettim. [email protected]. buraya mail atıp çözdürmeye mi çalışayım yoksa geri dönülmez bir hata mıdır ? Teşekkür ederim.

Benzer Başlıklar

• 153
  • 11427
  • 12173
  • 57
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

151

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |