DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@crazycells öncelikle yanıt için teşekkür ederim. Sorumu yanlış anladınız, mülakat öncesi işten ayrılmanın süreci olumsuz etkilemesi mümkün mü demek istedim
-
@iibrahimd, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@crazycells cok pardon takvimden bakarken yazmistim yanlis olmus
1 Ekime kadar herhangi bir işlem gerceklestiremiyoruz ve KCC tasima islemini 1 ekimden sonra dosya Ankaraya ulastiktan sonra mi yapiyoruz o haldehangi ulkede mulakata gireceginize bagli olarak daha once de KCC'ye ulasmaniz mumkundur.
-
@Cego43, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@crazycells öncelikle yanıt için teşekkür ederim. Sorumu yanlış anladınız, mülakat öncesi işten ayrılmanın süreci olumsuz etkilemesi mümkün mü demek istedim
Hayir, bu durum dosyaniza kesinlikle olumsuz yansimaz.
-
@crazycells üstadim degerli cevaplariniz icin çok tesekkur ederim ellerinize saglik. 5.soruyu su anda guncelleme yapabiliyor muyum acaba? Yapamiyorsam bu işlemi ne zaman yapabilirim?
-
@crazycells üstadim degerli cevaplariniz icin çok tesekkur ederim ellerinize saglik. 5.soruyu su anda guncelleme yapabiliyor muyum acaba? Yapamiyorsam bu işlemi ne zaman yapabilirim?
Eger formu gonderdiyseniz hicbir cevabi degistirmenize gerek yok, bu sekilde kalabilir, zaten mulakat gunu konsolos cevabi guncelleyecektir.
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Eger formu gonderdiyseniz hicbir cevabi degistirmenize gerek yok, bu sekilde kalabilir, zaten mulakat gunu konsolos cevabi guncelleyecektir.
Malesef birazcik aceleye getirip gönderdim. O halde dediginiz gibi bu sekilde kalsin eğer ki mulakatta bir sıkıntı olmazsa. Tekrardan cok tesekkur ederim iyi gunler dilerim.
-
A aysegul bu başlıktan bahsetti
-
A aysegul bu başlıktan bahsetti
-
Birlikte seyahat ettiyseniz aynı tarihli uçak, otobüs bileti isimlerinizin yazılı olduğu, birlikte tatile gittiyseniz isimlerinizin yazılı olduğu rezervasyon konfirmasyon mektubu, tarihli WhatsApp yazışmaları bunların hepsi kanıt. Siz yeter ki ilişkinizin çekiliş tarihinden önce başladığına emin olun, mülakat tarihinize kadar arşivlerinizde fazlasıyla ikna edici kanıt bulacaksınızdir. Sizin olmasa bile birlikte göründüğünüz arkadaşlarinizin sosyal medya paylaşımları dahi kanıt olacaktır.
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
Bu konu basliginin üçüncü sayfası ve 2025 Mülakat Deneyimlerini okumanız size fikir verecektir. Denenmiş ve tecrübe edilmiş konsoloslukları tercih etmeniz yararınıza olacaktır.
-
@ozangules62 bu çekiliş sonucundan bağımsız evlenmeyi planladığınız tarih ne idi, hali hazırda bir planlama yapıp tarih almış mıydınız? Yakın bir tarihte mi evlenmeyi planlıyorsunuz?
-
YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
-
Herkese selam arkadaşlar ben de bir talihli olarak aranıza yeni katıldım. Dünden beri forum sayesinde birçok şey öğrendim. Öncelikle katkısı olan herkesin eline emeğine sağlık. Soracağım şeyleri farklı arkadaşlar sorup cevaplandıysa şimdiden kusura bakmayın lütfen. Anlamadığım bazı noktalar var yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Case Number 9 bin lerde olduğu için dosya taşımayı düşünüyorum. Yeşil pasaportum olmadığı için muhtemelen Hong Kong veya Bangkok tarafında halledeceğim. Sizce tek kişilik masraf tahmini ne kadar olur?
Yaklaşık 10 yılı geçen bir kız arkadaşım var ve evlilik düşünüyoruz. Sizce mülakat öncesi evlenip beraber greencard almak daha mı mantıklı? Evlendiğimizde örnek veriyorum Hong Kong tan alıyorsam mülakatı eşlerin hali hazırda ikisininde orada bulunması gerekiyor mu?
Eğer ki mülakattan önce evlenip eşim ile vize alırsam. Eşiminde illa Amerikaya gelmesi gerekiyor mu? (Bunu şundan dolayı sordum önden ben gidip düzeni kurduktan sonra gelse daha rahat olur diye)
Bir de mülakat öncesi evlenmeyip daha sonrasında ben greencard kazanıp daha sonra amerikaya yerleştikten sonra gelip türkiyede evlensem onu en kolay ve hızlı şekilde ne kadar sürede amerikaya getirtebilirim ?
-
@Mertkan-Şahin zaman neyi getirir belli olmaz ama sadece kişisel tahminim olarak alın lütfen, 21xxx numaranız 2026 yılı Nisan veya Mayıs ayından önce current olması çok muhtemel değil.
-
@Cego43 selamlar, direkt olarak ayni mevzu benim basima geldi. Ds260 formunu doldururken calisiyordum fakat mulakat aldigim zaman once ucretsiz izin talebim olmustu isyerimden fakat olumsuz sonuclaninca istifa etmek durumundan kaldim ve mulakat esnasinda dile getirdim herhangi bir sorun olmadi.
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
-
-
@ATS16 yani gec current olmasi demek dusuk vize onayi demek. Oyle mi?
-
@Mertkan-Şahin yanlışınız var.
Current olunacak tarihten en az bir ay sonrasına mülakat alma ihtimaliniz var, yani nişanlınızla evlenme ve kendisine vize alma hususunda önünüzde uzun bir zaman dilimi var demeyi kast etmiştim.
Önceliğiniz bekar olarak kendiniz için DS260’i doldurmak ve dosya taşıyacaksanız gerekli aksiyonları almanız gerekiyor.
Resmi nikah, evlilik sonrası eşinizin degisecek soyadı ile çıkartılmış pasaport bilgileri ile eşinizi add applicant yaparak kendisi içinde ilave bir DS260 doldurmak, akabinde karar vereceğiniz konsolosluktan mülakat tarihi aldıktan sonra konsolosluk ile irtibata geçerek dosyanızın açılmasını sağlayacak kendi DS formunuzdaki medeni durumunuzu evli olarak düzeltmek ve eşinizin bilgilerini de kendi DS260’iniza girmek olacak aşamalarınız.
-
Selamlar, EU de yaşıyorum ve post yeri Almanya. Sıra 28 binlerde. Sizce alabilir miyim?
-
Herkese merhaba.
Benim türk vatandaşlığımın yanı sıra Bulgaristandan dolayı avrupa birliği vatandaşlığımda var ama İstanbulda yaşıyorum. başvuruyu türk pasaportumla yapmıstım. Ds 260 formunu doldurmadım daha CN 9xxx Ankarada sıra gelmez diye tedirginim. ds260 formunu doldururken mülakat için direkt Viyana ya da Sofya seçebilir miyim mantıklı mı yoksa formu doldurup gönderdikten sonra mı dosya taşımak mantıklı olur. Cevaplarsanız sevinirim -
@Nedim-Öztürk selamlar,
YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
-
-
@uonur26, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY25.html sitesinden konsolosluklarin performansini inceliyordum. Irlanda da yasadigim icin Dublin konsoloslugu olacak basvuru yerim. sanki cok az dosya sonuclandiriyorlar ama ileri case numaralarina da bakiyorlar gibi bir izlenim edindim.
- Burada kalmak mi yoksa Viyana vb diger konsolosluklara zamani gelince dosyami tasimak mi daha mantikli olur acaba?
- Ornegin dosyami Viyana konsolosluguna tasimak istersem ds260 i doldururken Viyana mi secmeliyim yoksa sonradan tasima yapabiliyor muyum ?
Tesekkurler
Bir noktayı kaçırıyorsunuz. Önemli olan bir konsolosluğun toplam kaç mülakat verdiği değil, kaç talebe oranla kaç mülakat verdiğidir. Sadece sayıya bakacak olursak Ankara en çok vize veren konsolosluklardan biri ancak talebe oranlayınca çok yetersiz kalıyor. Yani Dublin’den mülakat talebi 20 iken, 2000 vize vermiyor diye çalışmıyorlar demek çok doğru bir bakış açısı değil. Konsolosluk seçerken bu detaya da dikkat edin derim.
-
Benim türk vatandaşlığımın yanı sıra Bulgaristandan dolayı avrupa birliği vatandaşlığımda var ama İstanbulda yaşıyorum. başvuruyu türk pasaportumla yapmıstım. Ds 260 formunu doldurmadım daha CN 9xxx Ankarada sıra gelmez diye tedirginim. ds260 formunu doldururken mülakat için direkt Viyana ya da Sofya seçebilir miyim mantıklı mı yoksa formu doldurup gönderdikten sonra mı dosya taşımak mantıklı olur. Bu arada en başta green card başvurusunda türk pasaportumu kullandım. Kafam çok karışık. Cevaplarsanız sevinirim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum