[Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari
-
Merhabalar case number 13000 le 13500 arasında martta current olduk ama bırakın martı mayıs ayı için bile mülakat tarihi gelmedi. Biz mi evham yapıyoruz yoksa normal mi? case number bizden daha önce olup hala mülakat tarihi alamayan var mı? Sizce bi problem var mı ?
-
@edab Sıkıntılı bir durum gibi gözüküyor. Çünkü son rakam açıklandığında 18500 idi. Bu da sizin rakamın üstünde. Tabii @crazycells daha iyi bilecektir ama bence KCC’ye mail atmanız yerinde olur. Ama çokta telaş etmeyin tabi :) selamlar.
-
@n0ne teşekkürler cevabınız için. Şu an hemen mail atıyoruz hatta yarın kcc aramayı düşünüyoruz. Umarım bi an önce randevu tarihi alabiliriz. Ama yine de randevusu bu kadar geciken var mı bilsek güzel olur
-
Merhaba bazı arkadaşlar DS260 formunu doldururken pasaporta gerekk yok demiş ama pasaport numaraları yazılmak zorunda sorum şu acaba formu doldurduktan sonra mı yoksa doldurmadan önceki çıkartalım ikilemde kaldım.Şimdiden cevap için teşekkürler...
-
@hüseyin-yıldız DS260 formunu doldururken elbette pasaporta gerek yok ancak KCC mülakat öncesi mail ile pasaportun ilk sayfasının resmini istiyor. Bu sebeple mülakat tarihi alabilmek için mail gelmeden pasaportu alıp DS260 formuna pasaport bilgilerini girmiş olmanız gerekecektir.
-
@edab DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Merhabalar case number 13000 le 13500 arasında martta current olduk ama bırakın martı mayıs ayı için bile mülakat tarihi gelmedi. Biz mi evham yapıyoruz yoksa normal mi? case number bizden daha önce olup hala mülakat tarihi alamayan var mı? Sizce bi problem var mı ?
Sadece dosya numaraniz degil, DS260 formunu ne zaman doldurup gonderdiginiz ve KCC'nin istedigi belgeleri ne zaman gonderdiginiz de onemli, su cizelgeyi inceleyebilirsiniz:
-
28 Ocakta ailecek JFK den giriş yaptık ve benim ve 2 çocuğumun kartı 2 hafta içinde geldi.
Ancak Eşimin kartı 15 şubattan beri basımda görünüyor.
Bu konuda yapılabilecek bişey var mı?
USCIS ofisine ben gitsem bişey olur mu? (ben NJ deyim, eşim TR de)
Tek yapılacak beklemek mi ? -
@necatiarslan DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
28 Ocakta ailecek JFK den giriş yaptık ve benim ve 2 çocuğumun kartı 2 hafta içinde geldi.
Ancak Eşimin kartı 15 şubattan beri basımda görünüyor.
Bu konuda yapılabilecek bişey var mı?
USCIS ofisine ben gitsem bişey olur mu? (ben NJ deyim, eşim TR de)
Tek yapılacak beklemek mi ?Sadece beklemelisiniz. USCIS ofisleri size Green Card'i basip veremezler.
-
@crazycells temmuzda ds formunu gönderdik. Evrakları da istediklerinde tamamlar tamamlamaz yani 10 gün sonra gönderebildik. Otomatik mail dışında başka mail gelmedi acaba evraklar mı ulaşmadı
-
Herkese Selamlar,
Bu güzel bilgiler için öncelikle teşekkür ederim. Mayıs 2018 yılında sonuçlar açıklandıktan hemen sonra haziran ayında ds260 formunu doldurup gönderdim. case numaram 29 binlerde. okuduğum ve dokümanları incelediğim kadarıyla bana sıranın gelmeme ihtimali var gibi görünüyor. bültenden baktığım kadarı ile nisan ayı için 18500 sıralamalarında görüşme yapılması bekleniyor. eylül ayına kadar sizce görüşme maili alır mıyım? veriler tam olarak ne zaman netleşir? ayrıca ds260 formunda belirttiğim cep numaram ve iş bilgilerim değişti. güncellemem şart mıdır?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler:) -
@crazycells temmuzda ds formunu gönderdik. Evrakları da istediklerinde tamamlar tamamlamaz yani 10 gün sonra gönderebildik. Otomatik mail dışında başka mail gelmedi acaba evraklar mı ulaşmadı
Su cizelgeyi doldurmamissiniz sanirim?
http://bit.ly/2L0H2pM -
@b-gunay DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Herkese Selamlar,
Bu güzel bilgiler için öncelikle teşekkür ederim. Mayıs 2018 yılında sonuçlar açıklandıktan hemen sonra haziran ayında ds260 formunu doldurup gönderdim. case numaram 29 binlerde. okuduğum ve dokümanları incelediğim kadarıyla bana sıranın gelmeme ihtimali var gibi görünüyor. bültenden baktığım kadarı ile nisan ayı için 18500 sıralamalarında görüşme yapılması bekleniyor. eylül ayına kadar sizce görüşme maili alır mıyım? veriler tam olarak ne zaman netleşir? ayrıca ds260 formunda belirttiğim cep numaram ve iş bilgilerim değişti. güncellemem şart mıdır?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler:)Hayir, boyle bir guncelleme yapmamalisiniz.
Son numaranin aciklanacagi Temmuz ayinda netlesmis olur, o zamana kadar sayilari hakkinda kesin bir sinir belirlemek yanlis olur.
Forum cizelgesini doldurmayi unutmayin:
http://bit.ly/2L0H2pM -
@edab evrakların ulaşmaması gibi durumla karşılaşan daha önce olmuştu. KCC yi arayarak bilgi almalısınız çünkü normal şartlarta nisan için mülakatı almanız gerekirdi ama üzülerek söylüyorum galiba mayısa da alamayacaksınız çünkü mayıs ayı mülakat sırasının açıklanacağı aya girdik ve mülakatlar şubat ayının sonuna kadar onay alan kişilere gönderiliyor.
-
@crazycells yok doldurduk orayı
-
@cancakicitr teşekkürler cevabınız için arayınca hemen bi sonuç alabiliyosak yine iyi
-
@crazycells yok doldurduk orayı
form ve belge gonderme tarihlerini gormeden yorum yapmam dogru olmaz. Sizin isminizi bulamiyorum listede.
-
@edab evet alıyorsunuz, zaten bilgileriniz söylüyorsunuz, formunuz ne durumda evrakları ulaştı mı hangi aşamdasınız hepsi belli.
-
@crazycells Orada ismi farklı bi şekilde yazmışım şu an güncelleme yaptım bu ismimle aynı Edab olarak geçiyor artık
-
@cancakicitr Tamamdır vakit kaybetmeden kcc arayalım artık Hazirana kaldıysak da yapacak bişey yok malesef :(
-
@crazycells Thank you for your inquiry.
Records indicate you have submitted a complete and valid DS-260 application for each family member, and you have provided all required documentation to the Kentucky Consular Center. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Interviews for the DV 2019 program will begin in October 2018 and conclude on September 30, 2019. Please refer to the visa bulletin at http://www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check http://www.dvlottery.state.gov.
In order for the Kentucky Consular Center to assist with inquiries regarding a specific Diversity Visa (DV) case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center.
Durumumuzu maille bildirdik. Şu an bu maille geri dönüş yaptılar. Sizce dosyalarımız işlemde midir ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum