DV2025 Mülakat Deneyimleri
-
Nasip olurda kazanırsam bende üsküpte gireceğim sanırım mülakata 😅yardımlarınızı isteyeceğim çıktığı takdirde 😅
-
@emirhankd Çok güzel yazmışsınız, bu bangkok deneyimlerinden ilerde çokca istifade edeceğiz, teşekkürler. Hayırlı uğurlu olsun. Her şey gönlünüzce olsun :clapping_hands_light_skin_tone:
-
@Yusuf-Uzak Teşekkür ederim
-
@emirhankd Hayırlı uğurlu olsun hocam. Ben DS260 formunda bildiğim dillere İngilizceyi eklemiştim buna rağmen tercüman ile gitmemin bir sorunu olur mu?
-
@emirhankd Hayırlı olsun. Bangkok'ta göz muayenesinde ne yapıyorlar tam olarak? Harf okutma dışında birşey var mı? Renk körlüğü, göz tansiyonu gibi şeyler. Ayrıca harfleri okuyamazsak bir sıkıntı teşkil eder mi?
-
@mesut16 Teşekkür ederim ben de ingilizce seviyemi yazmıştım bende bir problem olmadı ama net bir şey söyleyemem.
-
@rocklee Teşekkür ederim. Göz muayenesinde bi makinede sayıları okutuyorlar. Bunun dışında bi işlem olmadı bana.
-
@emirhankd Anladım. Teşekkürler.
-
@RuhunGemisi tebrikler yeni hayatınızda başarılar dilerim :)
Darısı bizlerin başına . -
@emirhankd Tebrikler yeni hayatınızda mutluluklar :)
-
@arizmend elimden ne gelirse 👍🏼
-
@emirhankd tebrikler, sürecin devamında kolaylıklar 🍀
-
@LUNAP Teşekkür ederim . Sizlere de başarılar dilerim.
-
@ATS16 Teşekkür ederim 🙏
-
@emirhankd yolun açık olsun 🤚
-
@mehmetizmirli Teşekkür ederim abi
-
@emirhankd banka hesap dökümünüzü sordular mı 2 kişi için 15.000-20.000 dolar yeterli olur mu
-
@Kadir-Uçanoğlu banka dökümü sorulmadı
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
-
-
@Flight101 çok teşekkürler
-
F finn_ bu başlıktan bahsetti
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
-
S Serapp bu başlıktan bahsetti
-
-
-
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
47
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum