Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Efendim merhabalar. Benim şimdi Amerika'da doğmuş bir kız arkadasim var kendisiyle evlilik dusunuyoruz. Amerikan Vatandasligi Var ABD Pasaportu tasiyor Fakat ailevi nedenler nedeniyle hic amerikada yasamamis Hayatinin Nerdeyse tamamini Meksikada Gecirmis Yani Vergi Beyanı vs nerdeyse hic yok amerikada aktif olarak hic kalmadigi icin bu kisinin sponsor olmasi mumkun mu? veya hangi kosullarda mumkun cunku bildigim kadariyla bunun belli bir sartlari var daha once hic amerikada uzun sure yasamamis olmasi bu durumu nasil etkiler?

Sorum tam olarak I-864 İle alakalı bu kişinin durumu ve sponsorlukta bulunması durumunda I-864 Durumu efendim..

• ⭐⭐

@Ekto-Oktan benim bildiğim size sponsor olması gerek ve bunun için belli miktarda para kazanması gerek.
    abddeki tanıdığı sponsor olur mu onu bilmiyorum, bilen arkadaşlar cevaplayabilir. USCIS'e bakmak lazım.

• Muslu Law Firm

@charon, içinde söyledi: Evlilik Yoluyla Green Card Eş Durumu

@Ekto-Oktan benim bildiğim size sponsor olması gerek ve bunun için belli miktarda para kazanması gerek.
    abddeki tanıdığı sponsor olur mu onu bilmiyorum, bilen arkadaşlar cevaplayabilir. USCIS'e bakmak lazım.

Sayin@charon, kisi ABD vatandasi oldugu surece evlilik yolu ile size de yesil kart basvurusunda bulunabilir. Size vize cikinca sizinle ABDde yasayacak olmayi taahut etmesi gerekecektir. Size sponsor olmasi mumkundur ancak ABDde vergi beyaninda bulunmadig icin ek sponsor da gerekecektir. Bu konu normal prosedurun disinda olsa da bu tur davalari basari ile sonuclandirdik. Bunu yapmak kesinlikle mumkundur.

• Merhaba Claudia hanım şimdiden cevabınız için teşekkür ederim Ben turist vizemle en son 2019 yılında ABD ye giriş yaptığımda daha önce gelmişsin 10 ay kalmışsın dediler yasal uzatma yapmış kalmıştım 1 yıl sonra gittiğim de bundan dolayı vizemi iptal ettıler deport ..5 yıl yasak koymuşlardı bu 5 yıl bitti vizem deki
    form l 203 212(a) (7) (A) (i) (l) of the lNA yazdılar
    Türk Amerikan vatandaşı olan erkek arkadaşımla evlilik yapmak istiyoruz orada kendi şirketi var ev aldı durumu iyi o sponsor olacak TR de evlilik yaptığımızda da green card alabilir miyim ona göre yön çizmek istıyoruz sizden ricam bu konuda bilgi verebilir misiniz tekrar çok teşekkür ederim sevgiler

• Muslu Law Firm

@star646, içinde söyledi: Evlilik Yoluyla Green Card Eş Durumu

Merhaba Claudia hanım şimdiden cevabınız için teşekkür ederim Ben turist vizemle en son 2019 yılında ABD ye giriş yaptığımda daha önce gelmişsin 10 ay kalmışsın dediler yasal uzatma yapmış kalmıştım 1 yıl sonra gittiğim de bundan dolayı vizemi iptal ettıler deport ..5 yıl yasak koymuşlardı bu 5 yıl bitti vizem deki
    form l 203 212(a) (7) (A) (i) (l) of the lNA yazdılar
    Türk Amerikan vatandaşı olan erkek arkadaşımla evlilik yapmak istiyoruz orada kendi şirketi var ev aldı durumu iyi o sponsor olacak TR de evlilik yaptığımızda da green card alabilir miyim ona göre yön çizmek istıyoruz sizden ricam bu konuda bilgi verebilir misiniz tekrar çok teşekkür ederim sevgiler

Sayin @star646, evet yesil karti alabilmeniz gerekir. Ancak durumu detayli aciklamaniz gerekebilir. Detaylara hakim olup tam degerlendirme yapmak gerekir. Genelde ABDli ile evlilik yapinca ABDde yasal olmayan kalis sureleri ve yasal olmayan calisma durumu affedilmektedir. ABD disina cikinca ortaya cikan ABDye giris yasaginin, sizin durumunuzda dediginize gore bes yil, yesil kart almak icin dolmus olmasi gerekecektir.

• Kilitlendi  admin admin 

Benzer Başlıklar

• 2
  • 3
  • 3
  • 3
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

150

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |