• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. star646
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 2
    • Takipçiler 0
    • Konu 1
    • İleti 10
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

star646

@star646

1
    İtibar
    75
    Profil Görüntülemeleri
    10
    Takipçiler
    2
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

star646 Takip etme Takip Et

star646 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Merhaba arkadaşlar kısaca özetlemek isterim turıst vızem varken daha önce ABD ye gittiğimde uzatma yaparak kalmıştım 1 yıl sonra da son gittiğmde uzun kalmışsın sen çalışmaya geliyorsun dıyerek turist vizemi iptal etmişlerdi 5 yıl yasak konmuştu bu 5 yıl yasak 2024 mart ayında bitti. form l 203 212(a) (7) (A) (i) (l) of the lNA
      Şimdi amerikan vatandaşı Türk erkek arkadaşımla evlilik yapmak istıyoruz TR ye geldığınde beraber yaşıyoruz zaten waiver yapmak gerekiyor mu bunu nasıl öğrenebiliriz avukat masrafı çok fazla bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar yazarsa sevinirim

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      star646
      star646

star646 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@Olkan-Oflaz-0 waiver gerekıp gerekmediğini nasıl öğreniriz

star646
      star646

@Olkan-Oflaz-0 bana 5 yıl ceza vermişlerdi bu 5 yıl geçen sene 2024 mart ayında bitmişti yinede waiver yapmak gerekli mi acaba nikah yapmadan önce bilgisi olan varmı bu konuda teşekkür ederim

star646
      star646

Arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan yok mu sizlerden yardım bekliyorum waiver konusunda

star646
      star646

Merhaba arkadaşlar kısaca özetlemek isterim turıst vızem varken daha önce ABD ye gittiğimde uzatma yaparak kalmıştım 1 yıl sonra da son gittiğmde uzun kalmışsın sen çalışmaya geliyorsun dıyerek turist vizemi iptal etmişlerdi 5 yıl yasak konmuştu bu 5 yıl yasak 2024 mart ayında bitti. form l 203 212(a) (7) (A) (i) (l) of the lNA
      Şimdi amerikan vatandaşı Türk erkek arkadaşımla evlilik yapmak istıyoruz TR ye geldığınde beraber yaşıyoruz zaten waiver yapmak gerekiyor mu bunu nasıl öğrenebiliriz avukat masrafı çok fazla bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar yazarsa sevinirim

star646
      star646

Merhaba arkadaşlar bu sıte de yeniyim
      Herkes umutla işlerinin sonuçlanmasını bekliyor ve birbirine deneyimlerini paylaşıyor aktarıyor çok güzel bişey bu ve öncelikle şimdiden teşekkür ediyorum ..Ben b turist vizem varken en son gittiğimde girişte vizem iptal ettiler ve 5 yıl yasak koymuşlardı form l 203 212(a) (7) (A) (i) (l) of the lNA yazdılar ) sen buraya çalışmaya geliyorsun diye bu 5 yıl 2024 mart ayında bitti,şimdi Amerikan vatandaşı Türk erkek arkadaşımla evlilik yapmak istıyoruz TR ye geldığinde beraber yaşıyoruz zaten nikah yapmadan önce waiver yapıp yapmamamız gerektıgını nasıl hangi yerden ögrenebiliriz avukatlık ücreti çok fazla bu konuda bilgi verebilir misin

star646
      star646
    • RE: Evlilik Yoluyla Green Card Eş Durumu

Merhaba Claudia hanım şimdiden cevabınız için teşekkür ederim Ben turist vizemle en son 2019 yılında ABD ye giriş yaptığımda daha önce gelmişsin 10 ay kalmışsın dediler yasal uzatma yapmış kalmıştım 1 yıl sonra gittiğim de bundan dolayı vizemi iptal ettıler deport ..5 yıl yasak koymuşlardı bu 5 yıl bitti vizem deki
      form l 203 212(a) (7) (A) (i) (l) of the lNA yazdılar
      Türk Amerikan vatandaşı olan erkek arkadaşımla evlilik yapmak istiyoruz orada kendi şirketi var ev aldı durumu iyi o sponsor olacak TR de evlilik yaptığımızda da green card alabilir miyim ona göre yön çizmek istıyoruz sizden ricam bu konuda bilgi verebilir misiniz tekrar çok teşekkür ederim sevgiler

Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! içinde yayımlandı
      star646
      star646

@Uycleperdue yanıtınız için çok teşekkür ederim TR dışında nasıl yapabiliriz bilgisi olan veya deneyimi olan varmısdır acaba

star646
      star646

Merhabalar Amerikan vatandaşı erkek arkadaşımla Türkiye dışında evlilik nikah yapmayı istıyoruz(ailevi sebeplerden) asya ülkeleri olabilir Tayvan, Tayland gibi bu konuda bilgisi olan cevap verebilir mi şimdiden teşekkür ederim

star646
      star646
    • RE: ABD Yolunda Evlilik

Merhaba arkadaşlar sorum olacak ama formu kullanmayı bilemiyorum

star646
      star646
    • RE: ABD Yolunda Evlilik

Merhaba arkadaşlar, öncelikle burada yeniyim..
      Amerikan vatandaşı eşimle Türkiye dışında (ailevi sebeplerden )asya ülkelerinden birin de evlilik nikah yapmayı istiyoruz green card başvuru sürecini Amerika'dan başlatacak bununla ilgili bilgisi olan yazabilir mi lütfen

star646
      star646