@Refiks Biz de bakiyorduk hep discord'dan redditten vs en son kimi onayliyorlar acaba diye, bizim onayin gelecegini birkac gun onceden oradan anlamistik. Sizin de bence bu hafta sonuna dogru gelir diye umuyorum. Evraklariniz hakkinda, bence direk simdiden baslayin her seyi hazir edin. Basit bir surec degil, dosyalari edinip esinizin print almasi sonra imzalayip scan edip yollamasi PDF e donusum vs her seyi detaylica hazir ederseniz onayinizi alip ucretleri odedikten sonra direk yuklemeye baslarsiniz. Bu sayede gelebilecek RFE'leri de minimuma indirir ve interview icin sirada yerinizi alirsiniz. Sizin civil documentlarinizla baslayip I864 Affidavit of Support formunu doldurun hem esiniz hem joint sponsor, (doldurmasi da uzun surer) bununla birlikte sponsorunuzun tax returnleri ve kisisel evraklari, ayrica DS260 formu var onun da videolarini izleyin cunku bir dunya soru sorulacak eski adresleriniz is yerleriniz askerlik vs bunlar zaman alan seyler surecinizi uzatir, ben onayi almaya yakin ve aldiktan sonra bu tarz dosyalari nasil edinirim gibi videolar izleyip her seyi hazir ettim ekstra dosyalar da dahil RFE almamak icin, o yuzden surec sorunsuz ve hizli isledi cok sukur. Siz de baslayin bence simdiden henuz vaktiniz varken, bol sans dilerim.