Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Katzfiell_ deneyimlerinizi bekliyoruz 🙂🙂🙂

• @cemal1153 Abi benim hiç umudum kalmadı ya acaba bülten bizim case number'lara kadar gelir mi 😕

• bugün viyana herkese bayram yaşattı, 4 kişide bayrağını aldı,pasaport teslimi için haber bekliyoruz.

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐

Bu ileti silindi!

• Merhabalar, Haziran ayında Viyana'da mülakata katılacağım. DS-260 formunda yapmış olduğum bazı yanlışlıklar adına sizlere danışmak istiyorum. Şimdiden çok teşekkürler.

1-İki farklı lisede okumuştum ancak 1 tanesini yazmışım. Mezun olduğum liseyi eklememişim formu doldururken. Üniversite Mezunuyum ama yine de düzenleme yapılması gerekir mi? Üniversite mezunu olunca lise diplomasına gerek olmadığına dair deneyimler okumuştum ancak yine de danışmak istedim.

2- ''Son 5 yıl içerisinde başka ülkelere seyahat ettiniz mi?'' sorusuna eğitim başlığı altında da olduğu için hayır demiştim(formu doldururken de yesilkartforumdan habersiz tanıdıklarımla bu sekilde dusunmusuz maalesef ki), ancak şimdi okuduğumda normal bir seyahatten bahsediliyor gibi düşünüyorum. Pasaportumda da geçen seneye dair fransa ve italya damgaları bulunuyor.

3-Şahıs şirketim olmasına karşın(işveren olarak kendi adım görünüyor) ama formda şirket ismi gibi yazmışım

önceden formumu açtırıp bu hususlarda düzenleme yapmalı mıyım? yoksa konsoloslukta mı düzeltmelerini istemeliyim?

Çok teşekkürler

• @gze ben lise diplomamı yeminli tercüme ettirip noter ve apostillettim. Üniversite diplomamıda aynı şekilde yaptım. Viyanadaki görevli sadece üniversite diplomamı sordu. hem lise hem de üniversite diplomamı uzattım. üniversite varsa lise diplomasına ihtiyaç yok dedi.

• @bthn son bı kaç yılda numaralarımız current olmuş yine olacaktır tek endişemiz vizenin kalıp kalmayacağı yaşın itibariyle bizden avantajlısın bu sene olmaz ise tekrar denersin bol şans diliyorum

• Bu ileti silindi!

• @gucarslan peki bu arkadas batman he-man xman falan diye bir suru farkli basvuru yapmis olabilir mi? Supermana cikinca ordan yurumustur? Foto ve mailleri degistirmistir. Sasirdim boyle bir hikaye yasanmis olmasina ziyadesiyle. Üzuldümde. Eminim gercek adiyla da ayri bir basvuru yapmistir.

• @burakediz çok teşekkürler

• Merhaba tekrar dv260 formunda 2 yıllık yüksek okulumu universty olarak seçmişim ve mezun olmadım ama bitişini bıraktığım tarihi yazmışım no degree olarak işaretlemişim ama yanlış bilgi mi oluyor bu? Mezun olmadığım için okuldan lise diplomamı geri aldım mülakat için onu hazırlıyorum ds260ı açtırmam gerekli mi düzeltme yapmalı mıyım? Kusura bakmayın çok telaş bir insanım kafam çok karıştı

• ⭐⭐⭐⭐

@Gizem-Arslan

Formunuzu bu konu nedeniyle açtırmanıza gerek yok. Ankara’da gireceğiniz mülakat öncesi evrak teslimi esnasında son mezun olunan okul bilgisinin high school olarak DS260 formunda değiştirmesini evrakları teslim alan görevliden talep ederseniz ve orijinal lise diplomanizi da evrak teslim esnasında ibraz ederseniz sorun olmayacaktır. Konsolosun mülakatta soracağı en son mezun olduğunuz okul sorusunda da mezun olduğunuz lisenin adını beyan etmek durumundasınız, evrak ve beyanınızın ortusmesi için.

• @mbaydar Hayırlı olsun. deneyimlerinizi okumak isteriz.

• @burakediz Bu işlemleri nerede yaptınız?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Gizem-Arslan mülakatınıza 7~15 gün kala konsolsoluktan mail alacaksınız.
    onun dışında abd'den ev bakmaya başlayabilirsiniz 😉

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@gze üçü için de endişe edecek bir şey yok.
    mülakatınızda bol şans..

• Mezun olduğum lisenin ismi değiştiğinden diplomada yazan isim farkli, acaba sorun teşkil eder mi

• @Echobravo23 Ankara lise diplomasi istemiyor

• @gucarslan Hocam aklıma bir şey takıldı. Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdi Dv2025 te numaram yüksek olduğu için, sıra gelmez de gidemeyiz diye korktum. Dv2026 ya tekrar başvuru yaptim. Olurda çıkarsa, ds260 formunu doldurmalimiyim, yoksa dv2025 sürecinin sonucunu bekleyip sonramı doldurmam gerek. Şuan ki sürecimi etkiler mi onu öğrenmek istiyorum. Malum 15 gün sonra sonuçlar açıklanınca buralar kalabalık olur diye şimdiden sorayım dedim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |