Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Evren53 👍 teşekkürler

• Merhabalar. 18 mart tarihinde dosyami hong kong a tasidim. Halen daha mulakat beklemekteyim. Benim gibi ayni durumda olan var mi acaba? Dosyasini tasiyip hemen mulakat alan bircok kisinin tecrubesini okudum. Sizce bu durumun sebebi nedir?

• @ahmetgul2536 merhaba .Ben dosyamı temmuz 2024 tarihinde taşımış olmama rağmen henüz HK için 2NL maili gelmedi.Endişelenmeyin.Ben KCC ye mail atıp öğrendim.Türkiye saati ile 17:00 civarı mail atmanızı önerebilirim.3 saat içinde dönüyorlar

• Greencard alıp Amerika’ya giriş yaptıktan sonra neler yapmamız gerekiyor yasal olarak hangi kurumlara başvurarak hangi süreçleri tamamlamam gerektiği konusunda bilgi arıyorum. Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

• @gucarslan teşekkürler

• Merhaba bana entry status diye mail geldi 11nisanda hatta sanırım listede bu ay mail alan son kişiyim şimdi ne yapmam gerekiyor forumdan öğrendiğimiz kadarıyla belgeleri hazırlamaya başladık diploma ehliyet yenileme vs ama az önce konsolosluktan da mail gelecek diye bir entry okudum bana o henüz gelmedi vakti var mı o mailin?

• Herkese merhaba, "Required Entry Status Check for DV Submission” isimli mail geldi, ESC’ye girdiğimde 12 Haziran 2025’de Viyana’da randevum oluşmuş gözüküyor. Şu an ek bir mail atıp doğrulamam ya da bir şey yapmam gerekiyor mu? Yoksa sadece beklemem mi kaldı?

Şu andan mülakat tarihine kadar evrakları toplamak dışında yapmam gereken bir şey var mı? Son olarak da sağlık için gerekli aşıları Türkiye’de nerede yaptırabilirim güvenilir ve bunlardan anlayan bir özel hastane var mı bildiğiniz? Kıbrıs’tan geleceğim.

Eğer aynı tarihlerde Viyana’da randevusu olan varsa mesaj atabilir ek olarak, birlikte hareket edebiliriz. Herkese şimdiden hayırlı olsun

• Arkadaşlar selamlar, bizler de 7 Nisanda Molnar ve 10 Nisanda Amerika vizelerimizi aldık. Tüm süreç boyunca deneyimlerimizi yazacağım ama bu formu kuran, her sorumuza bıkmadan usanmadan cevap veren herkese minnettarız. Özellikle gucarslan, flight101, erenotti, akara, rezanclz, berkayy, onurakbas, MMT, onuru, ametin-k, mrt01 ve ismini sayamadığım diğer tüm kahramanlar hepinize teşekkürler. Ayrıca görüşme esnasında bebeklerimizi tutan ilgilenen, 3.5 yaşındaki kızımıza çikolata ve oyuncak vererek durumu idare eden Beyhan hanım ve eşine, Gülşen hanım ve eşine ve Ayşegül hanım ve eşine özel teşekkürlerimizi sunarız. Onlar olmasa gerçekten işimiz zordu 🙂 Çok enteresan durumlar oldu bebeklerimizin birinin vizesine 3 gün geç onay geldi ama geldi. Detayları diğer loopta yazacağım. Sevgiler

• Merhabalar,

Öncelikler herkese yardımları için teşekkür ederim.

10 Haziran 2025 tarihi için Ankara vize randevusu verildi.

DS-260 formumda anne kızlık soyadında yanlışlık yapmıştım ve yine forum üzerinden mülakat tarihi aldıktan sonra dosyanızı açtırın ve değişiklikleri yapın şeklinde öneride bulunulmuştu.

Dosyamı nasıl açtırabilirim? Ankara'ya mı mail atmam lazım, mail örneği var mı? Mail adresi nedir?

Tekrardan yardımlarınız için teşekkür ederim.

Saygılarımla,
    Harun

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@harunsengul bunun için dosyanızı açtırmanıza gerek yok, hiç uğraşmayın.
    önemli bir detay değil.. vize mülakatınızda bol şans.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Gizem-Arslan diplomanızı ve ehliyetinizi neden yenilediniz onu tam anlayamadım?

• ⭐⭐⭐⭐

@danjaj, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba, "Required Entry Status Check for DV Submission” isimli mail geldi, ESC’ye girdiğimde 12 Nisan 2025’de Viyana’da randevum oluşmuş gözüküyor. Şu an ek bir mail atıp doğrulamam ya da bir şey yapmam gerekiyor mu? Yoksa sadece beklemem mi kaldı?

Şu andan mülakat tarihine kadar evrakları toplamak dışında yapmam gereken bir şey var mı? Son olarak da sağlık için gerekli aşıları Türkiye’de nerede yaptırabilirim güvenilir ve bunlardan anlayan bir özel hastane var mı bildiğiniz? Kıbrıs’tan geleceğim.

Eğer aynı tarihlerde Viyana’da randevusu olan varsa mesaj atabilir ek olarak, birlikte hareket edebiliriz. Herkese şimdiden hayırlı olsun

Mülakat tarihiniz 12 Nisan olamaz 🙂 12 Haziran olabilir mi?

Ek bir mail atmayın, sadece bekleyin. Beklerken de "mülakat deneyimleri" başlığında Viyana'da mülakata girmiş olanların deneyimlerini okursanız çok faydalı olur.

İmzanızda mülakat yeri ve gününü de güncelleyin lütfen.

Hayırlı olsun.

• 16 nisan mülakatım vardı ve sorunsuz çok hızlı bir şekilde süreci atlattım ve onay aldım yardımcı olan olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederimmm🤗

• @Serapp Evet, 12 Haziran 🙂 Düzenledim şimdi

• Bu gün ptt'den pasaport ve sarı zarfları aldım. Benim başvuruda adımın ilk harfi eksikti. Pasaportla isim doğru fakat sarı zarfın üstünde ekli ve üzerinde immigrant data summary yazan bir kağıt var. Bu kağıtta first name kısmında adım tam yazıyor fakat issued to yazan kısımda ismimin baş harfi eksik yazıyor. Bu sorun olur mu? Konsoloslukla iletişime geçmem gerekir mi?

• @gucarslan Merhaba,

Bir konuda fikrinizi almak istiyordum. Mayis bulteni aciklandi ve 17500 de kaldi bizim numaramiz 18k ve onumuzdeki bultende gelecegini umut ediyoruz artik. Mulakat yerimiz Montreal olacak Kanadada yasadigimiz icin forumdan burda yasayan ve numarasi aktif olmasina ragmen halen randevu bekleyen var. Montreal konsoloslugunda 15k ile 16k arasinda mulakat verildigi goruluyor, sizce eylul sonuna kadar bize mulakat gelme olasiligi var midir?
    Yoksa baska alternatiflere bakmali miyiz?

Tesekkurler.

• İyi akşamlar, Molnardan bugün 23 Haziran tarihi uygun mu diye mail gelmişti, ben de uygun olduğunu belirten bir cevap gönderdim. Benim bu onayımdan sonra onlar tekrar tamam randevunuz onaylandı gibi bir mail atacaklar mı? Kesinleşti mi diye merak ediyorum şuan ona göre bilet alacağım

• @Kübra-Kırmacı iyi akşamlar Kübra hanım bizde uygundur diye mail gönderdik. Muhtemelen cevap gelmeyecektir. Yani henüz bize gelmedi.

• @zeynepebe anladım teşekkür ederim Zeynep Hanım 🙏

Benzer Başlıklar

• 73
  • 153
  • 2655
  • 7344
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

121

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |