DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Kübra-Kırmacı teşekkür ederiz Kübra hanım hepimize hayırlı olsun darısı bekleyen tüm arkadaşlarımıza olsun
️🥰 -
@Kübra-Kırmacı Hayırlı olsun..Evet aldığınız 2nl şimdi konsolosluktan gelecek maili bekleyin herşey onun içeriğinde olacak

-
@Kübra-Kırmacı sağolun abla size de hayırlı olsun
-
Bu ileti silindi! -
Son zamanlardaki koşturmalar sebebi ile çok fazla aktif olamadım. Amerikaya giriş yapmış bulunuyoruz ilgili başlıklarda daha ayrıntılı bilgi vereceğim. SSNimizi bekliyoruz. Şimdilik hiçbir problem yok. Bu günlere gelmemize vesile olan tüm kullanıcılara teşekkür ederim. Herkesin sürecinin başarıyla tamamlanmasını dilerim

-
@e-krkrt Merhabalar. Dosyanizi ne zaman tasimistiniz acaba? Ben 18 Mart tarihinde dosyami tasimistin hong konga. Halen daha mulakat beklemekteyim. tesekkurler
-
@DenizMaths sizin durumunuzu merakla bekliyordum, hayırlı olsun. İmzanizda mülakat tarihi ve yerini de güncellerseniz çok güzel olacak. 06.06.25 Kurban bayraminin 1.gunu güzel haberlerinizi almak dileğiyle

-
@e-krkrt olabilir haklısınız
-
Merhaba arkadaşlar, bu lise diploma konusu çok döndüğü için aklıma bir şey takıldı. Şimdi talihli kişi benim. Benim lise diplomam duruyor. Fakat eşimin lise diploması kayıp, eşimdende diploma veya aslı gibidir evragi isteniyormu.
-
@Mehmet-Fatih-Aslan Merhaba, asıl talihli olan eşimden lise diploması, üniversite diploması ve transkripti istendi ancak benden herhangi bir eğitim durumu belgesi istenmedi. Yine de hazırlıklı gitmenizde fayda var
-
Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)
ilgili değişikilik için lütfen bu başlığı inceleyin.
-
Bu ileti silindi! -
@Evren53
teşekkürler -
Merhabalar. 18 mart tarihinde dosyami hong kong a tasidim. Halen daha mulakat beklemekteyim. Benim gibi ayni durumda olan var mi acaba? Dosyasini tasiyip hemen mulakat alan bircok kisinin tecrubesini okudum. Sizce bu durumun sebebi nedir?
-
@ahmetgul2536 merhaba .Ben dosyamı temmuz 2024 tarihinde taşımış olmama rağmen henüz HK için 2NL maili gelmedi.Endişelenmeyin.Ben KCC ye mail atıp öğrendim.Türkiye saati ile 17:00 civarı mail atmanızı önerebilirim.3 saat içinde dönüyorlar
-
Greencard alıp Amerika’ya giriş yaptıktan sonra neler yapmamız gerekiyor yasal olarak hangi kurumlara başvurarak hangi süreçleri tamamlamam gerektiği konusunda bilgi arıyorum. Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
-
@amerikalidavid bu başlığı incelemelisiniz;
-
@gucarslan teşekkürler
-
Merhaba bana entry status diye mail geldi 11nisanda hatta sanırım listede bu ay mail alan son kişiyim şimdi ne yapmam gerekiyor forumdan öğrendiğimiz kadarıyla belgeleri hazırlamaya başladık diploma ehliyet yenileme vs ama az önce konsolosluktan da mail gelecek diye bir entry okudum bana o henüz gelmedi vakti var mı o mailin?
-
Herkese merhaba, "Required Entry Status Check for DV Submission” isimli mail geldi, ESC’ye girdiğimde 12 Haziran 2025’de Viyana’da randevum oluşmuş gözüküyor. Şu an ek bir mail atıp doğrulamam ya da bir şey yapmam gerekiyor mu? Yoksa sadece beklemem mi kaldı?
Şu andan mülakat tarihine kadar evrakları toplamak dışında yapmam gereken bir şey var mı? Son olarak da sağlık için gerekli aşıları Türkiye’de nerede yaptırabilirim güvenilir ve bunlardan anlayan bir özel hastane var mı bildiğiniz? Kıbrıs’tan geleceğim.
Eğer aynı tarihlerde Viyana’da randevusu olan varsa mesaj atabilir ek olarak, birlikte hareket edebiliriz. Herkese şimdiden hayırlı olsun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.