Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @DenizMaths Bence eli kulağındadır hocam. 🛩 🗽

• KCC'ye bir saat önce attığım mail sonucu mülakatımın 24 hazirana planlanmış olduğunu öğrendim, son bültende aktif olanlara duyrulur

• @Atakan-Akın, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar ben dosyamı Bern'e (isviçre) taşıdım orada akrabalarım olmasından dolayı lakin oturum izini felan istiyor mu acaba chat gpt sorduğumda viyana ile aynı cevabını verdi lakin sizlere de sormak istedim ayrıca aşı konusu ile ilgili olarak hemen antikor testi yaptırmalı mıyım yoksa current olduktan sonra gelecek mailden sonra mı harekete geçmeliyim ? bir de isviçre vizesini 15 günlük alsam olur mu ?

Merhaba, ne yazık ki oturum ister mi bilemeyiz ama herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamak adına dosyanızı oturum aramayan Viyana’ya taşımanızı şiddetle tavsiye ederim. İsterseniz bir mail ile durumunuzu Bern’e anlatıp, onların cevaplarına göre hareket edebilirsiniz.

Olumsuz bir durumda oturum için sizi AP’ye bırakırlarsa ne yazık ki vizeniz onaylanmayabilir. Geçen yıl Karadağ oturumu ile Sırbistan’da mülakata giren talihliler böyle olumsuz bir durum yaşadılar ve AP’de kalarak vizelerini alamadılar.

• @Ertan-Turgun KCC ye mail atarak 6 Haziran olduğunu öğrendim az önce hocam.İnşallah devamı da gelir🙏Teşekkür ederim

• Mail aldım değişiklik olusmustır diye. Sistemde herhangi bir değişiklik göremeyince KCC Mail attım ve 3 hazirana mülakat planlandığını öğrendim hepimiz için hayırlısı olsun 🤲🏼☺

• İyi akşamlar, az önce bize de mail geldi, esc sayfanız güncellendi diye, baktık 26 Hazirana Mülakat günü verilmiş. Bu 2nl mailimiz mi? İstenilen evraklar nerede yazıyor acaba

• @zeynepebe hayırlı olsun Zeynep Hanım 💐😇

• @yasavul hayırlı olsun 🙏

• @Kübra-Kırmacı teşekkür ederiz Kübra hanım hepimize hayırlı olsun darısı bekleyen tüm arkadaşlarımıza olsun☺️🥰

• ⭐⭐⭐

@Kübra-Kırmacı Hayırlı olsun..Evet aldığınız 2nl şimdi konsolosluktan gelecek maili bekleyin herşey onun içeriğinde olacak 😉

• @Kübra-Kırmacı sağolun abla size de hayırlı olsun

• Yasaklı

Bu ileti silindi!

• Son zamanlardaki koşturmalar sebebi ile çok fazla aktif olamadım. Amerikaya giriş yapmış bulunuyoruz ilgili başlıklarda daha ayrıntılı bilgi vereceğim. SSNimizi bekliyoruz. Şimdilik hiçbir problem yok. Bu günlere gelmemize vesile olan tüm kullanıcılara teşekkür ederim. Herkesin sürecinin başarıyla tamamlanmasını dilerim 🙏🏻

• @e-krkrt Merhabalar. Dosyanizi ne zaman tasimistiniz acaba? Ben 18 Mart tarihinde dosyami tasimistin hong konga. Halen daha mulakat beklemekteyim. tesekkurler

• ⭐⭐⭐⭐

@DenizMaths sizin durumunuzu merakla bekliyordum, hayırlı olsun. İmzanizda mülakat tarihi ve yerini de güncellerseniz çok güzel olacak. 06.06.25 Kurban bayraminin 1.gunu güzel haberlerinizi almak dileğiyle 🍀🙏🏻

• @e-krkrt olabilir haklısınız

• Merhaba arkadaşlar, bu lise diploma konusu çok döndüğü için aklıma bir şey takıldı. Şimdi talihli kişi benim. Benim lise diplomam duruyor. Fakat eşimin lise diploması kayıp, eşimdende diploma veya aslı gibidir evragi isteniyormu.

• @Mehmet-Fatih-Aslan Merhaba, asıl talihli olan eşimden lise diploması, üniversite diploması ve transkripti istendi ancak benden herhangi bir eğitim durumu belgesi istenmedi. Yine de hazırlıklı gitmenizde fayda var

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

ilgili değişikilik için lütfen bu başlığı inceleyin.

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

• 2688
  • 316
  • 180
  • 16399
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

169

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |