Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar arkadaşlar. 25 Nisanda hayırlısıyla mulakatıma Newyork ta girecegim. Bir sorum olacak sizlere. Lise diplomamın orjinalini bulamıyorum . Ailem okula gidip kopyasını çıkarttırıp ıslak imza ve kaşe bastırdı . Aslının aynısıdır diyede yazıyor uzerinde . Bu şekilde kabul ederler mi. Cok stres yaptım

• @erenotti detaylı anlatım için @ATS16 beye ve size teşekkür ederim.

• @Yasin-Cavusoglu e devlette lise diplomanız olabilir yeni mezunlarda var diye biliyorum. Başarılar dilerim stres yapmayın olacak olur inşallah gönlünüzce olur

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

• @Yasin-Cavusoglu okulunuz e devlete isleyebiliyor. Aileniz gidip rica etsin . Okula ya da ilçe milli eğitime, sonra e devletten barkodlu belge alırsın , hiç bir sorun olmaz.

• @LUNAP Ben de 17 Haziran olarak mülakat mailini aldım. Benim saat 07:00’de, orda görüşürüz umarım 🙂

• @rosalia merhaba bizim de saat 07:00 de 🙂 şimdi hastaneden randevu almaya çalışıyorum 🙂

• @omerko 2008 oncesi örzunuyum e devletten alamıyorum

• Bu ileti silindi!

• @Serapp Çok teşekkür ederim her şey için, çok yardımınız oldu gerçekten 🙂

@cngzdmr54 Teşekkürler, umarım sizde vizenize ulaşırsınız 🙂

@mustafafsin Teşekkürler. Keşke sebebini de paylaşsalar ama sorduğumda her seferinde, “Kayıtlarımıza göre başvurunuz hâlen işleme aşamasında...” diye başlayan sabit bir yanıt alıyorum. Teknik bir sorun da olabilir, sistemsel bir gecikme de, detaylı bir inceleme, basit bir kontrol süreci vs. vs... Yani, olabilir de olabilir 🙂

• @lilavermerhaba sıranın aktif olduğuna nerden bakabilirz

• Merhabalar mulakata girdm ve eksik evrak sürecim halen devam ediyor 11 temmuzda da saglık raporumuz sona eriyor, eksik evragımı da en gec hazıran sonu göndermiş olacagım, bu durumda yeni bir saglık raporu daha almam gerekiyor mu süreç 11 temmuza kadar yetişir mi sizce

• @Yasin-Cavusoglu biliyorum kardeşim benimde oyleydi , dilekçe ile başvurdum. Eklediler aynı gün.

• @Mehmet-Özata-0 sizin aktif

• ⭐⭐⭐⭐

@Özlem-Toraman vizenizi sağlık raporunuz bitmeden alsanız bile ülkeye girişinizide sağlık raporunuz bitmeden yapmalısınız bunuda unutmayın aksi halde yeni sağlık raporu almanız gerekecektir

• @Emre-Kurtulmuş evet hazıran sonuna kalırsa cok sıkısıcak gibi biz hemen giriş yaparbılırız ama konsolosluktan onaylanma süresi ne kadar sürecek oda belli değil..

• ⭐⭐⭐⭐

@Özlem-Toraman maalesef bunun için net süre vermek imkansıza yakın çünkü bu o esnada konsolosluğun iş yüküne vs bağlı bir durum aynı zamanda. Eksik evrak durumuna bağlı apler genelde çok uzun sürmüyor olarak görsekte sizin durumunuzdaki süre çok kısa arada 10 gün kadar birşey var anladığım kadarıyla ve bu 10 gün iş günü bile değil yani kargonun ulaşması vs durumlarınıda unutmamak lazım

• @Emre-Kurtulmuş haklısınız. Peki saglık raporunu almak için 11 temmuzu mu beklemeliyim yoksa suresı bitmeden yenileyebiliyormuyum

• ⭐⭐⭐⭐

@Özlem-Toraman o noktada bilgim yok tahminimce alabilirsiniz ancak durumu konsolosluğa mail atıp sorabilirsiniz. Belki sizin durumunuz için sağlık raporunuzuda yeniden alıp eksik evrağınızla birlikte bize gönderin diyebilirler

• @Emre-Kurtulmuş tamamdır teşekkür ediyorum

• @Serapp tabi şuanda güncelledim

Benzer Başlıklar

• 15677
  • 642
  • 153
  • 73
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

152

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |