Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Ben bu saatten sonra 25K üstüne pek ihtimal vermiyorum. Hayal dünyasından çıkmak lazım. Koca 2 ayı sadece 1500 no arttırarak geçirdiler. StoicTurk’un bir yorumu vardı 24K-28K ile alakalı. Bu kısım artık mucize arayacak o da belki Eylül.

• @mbaris79 Bence de öyle. Eylül ayında belki...

• @mbaris79 büyük ihtimal bu gidişle kota sorunu yaşanmaz çünkü eu en fazla vize basılan yer bu sene ve bülten ilerletmiyorlar mayıs haziran nerefeyde çöpe gidilen 2 ay oldu bizim numaralara gelirsekte final cut off kalırız temmuz ağustos çok zor bence de işimiz zor ama

• Haziran bülteni açıklandı
    Linki birakiyorum

• Bu ileti silindi!

• Vazgeçmek yok bizim.numaralar sona kalsada güzel günler göreceğiz

• Bu ileti silindi!

• Pozitif düşünelim arkadaşlar Geçen sene Mart 17 bin 500, Nisan'da 18 bin, Mayıs 21 bin, Haziran'da 27.500 çıktı bir anda hala bu sene açıklanacak 3 bülten var yeter ki kota dolmasın önemli olan o..

• Az daha evi satacaktik greencard çıktı diye 🙂 pozitifte düşünsek negatifte, sakin kalmakta fayda var.

• 17500 olmasının sebebi vizelerin yoğunluğu 4 post önce belirttim ama aksini belirtip, umut kırıcı olarak gördünüz her cumartesi verileri görüp tahmin yürütmek zor değil. Demekki konsolosluklar karşılayamıyorlar, gecen sene haziranda ki 27500 patlaması temmuzda olacak gibi lütfen sabırlı olun vizeler adil şekilde dağıtılması için süreci uzatıyorlar, son 2 ay kala mecburen verecekler, ama sorun şu ki , makas daraldıkça fam yasasından dolayı vize almakta zorluk çekenler dosyasını taşıyacaklar ve bu kotaya sebeb olacak

• @istalin 2024 Temmuz'daki 27500 patlamasi 2025'te olsa olsa en fazla 22000'e denk gelir.

Baska bir forumda bir arkadas 2025 numaralarini 2024'e izdusumleyerek Haziran - Temmuz - Agustos - Eylul aylarini su sekilde on gormustu: 17K, 22K, 23K, 36K

Konsolosluklarin yogun oldugu dusuncesine hala katilmiyorum, o ayri mesele.

Neyse, Haziran 17500 aciklandigina gore burasi karisacak, vaziyet alin.

• @Stoic-Turk öyle ama 2022 de benim numaram 18 bine denk gelirken bu yıl 15 bine denk geliyor 😂 ondan her sene farklı diyebiliriz

• @Erdem-Yıldız 2022 ile ilgili hicbir sey soylemedim ben. Muhtemelen 22K ile karistirdiniz.

• @Stoic-Turk @Stoic-Turk hayır 2024 karşılaştırma oldu ya ondan dedim her sene çok farklı ilerliyor atıyorum 2025 de 15 bin numaraya sahipken eu da 2022 de 18 bin olmuşum 2024 de 12 bine denk geliyor , yani demek istediğim arkadaşın 2024 ile karşılaştırmasını doğru bulmuyorum bence bu bültenle anlaşıldığı gibi her sene farklı bir bülten ve süreç oluyor bekleyecez 3 bülten kaldı zaten

• @Stoic-Turk peki bu sayının bu şekilde olmasının bir açıklaması var mı sonuçta konsolosluk banka gibi değil fiş al işlemini yap çık değil 😀 calışanlar diyor ki keyfim istedi istemiyorum

Şöyle bir mantıkta bulunalım,bankada 20 kişi var ve senin sıran 17 ama saat 5 mesai saatleri bitti mecbur yarına kalacak işlemin

• @gucarslan Hocam siz nasıl yorumluyorsunuz tahmin edilebilir bir durum var mı dosya taşıyan 24-25k lar için

• @Erdem-Yıldız Yani bahsettigim kisi zaten yildan yila degisen bosluk oranini goze alarak bir izdusum yapti 2024 uzerine. O yuzden tam olarak X numarasi baska bir senede Y numarasina denk geliyor endisenize yonelik bir yaklasimi var. "Izdusum"den kastim o zaten. Gidip sorayim, izni olursa izdusumu paylasirim burada daha iyi anlasilir.

• @istalin Benzer soruyu ben size sorabilirim. Elinizde konsolosluklarin yogun olduguna dair bir kanit var mi? Iddia ettiginiz gibi konsolosluk calisanlarinin "ben calismak istemiyorum" dedigine yonelik bir bulgu var mi?

Daha once bircok kez konsolosluk kapasitesinin ne olabilecegini gecmiste yasanan artislar uzerinden degerlendirdim. Nisan bultenindeki artisin kapasitenin altinda oldugunu da sayilarla anlattim. Durum gercekten sizin dediginiz gibi olabilir. Konsolosluklar "biz mesguluz, bize dosya gondermeyin" demis olabilirler gercekten; ancak buna yonelik bir bulgu yok. Spekulasyon sadece.

• @Stoic-Turk acaba avrupa elçilikleri turist vizesi veya diğer vize yoğunlada mı mesela ilkbahar j1 dönemi ve turist vizeleri avrupa için en çok ilkbahar ve yaz başında yoğun oluyor diyebiliriz acaba onlarda bu sene yoğunlaşmamı var sizce eğer böyleyse ağustos ve eylülde artış olabilir

• @Erdem-Yıldız DV disi baska green card dosyalariyla mesgul olmalari olasi, evet. Olagan disi bir durum oldugunu sanmiyorum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

122

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.4k

| | | |