Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Flight101 Yolunuz bahtınız açık olsun her şey gönlünüzce olsun.

• @Flight101 Süreci başından beri harika yönettiniz, sonuna kadar haketmiştiniz. Çok tebrikler 🎉 Yardımseverliğinizle öğrendiklerinizi, bildiklerinizi her zaman detaylı şekilde forum ahalisiyle paylaştığınız için de çok teşekkürler. Amerika'da şans sizinle olsun. Umarım kızınızı ve sizi harika bir gelecek bekler kutlu kıtada. 🍀
    Darısı bizlerin başına 🙏🏻

• @Flight101 abi seninle hep ileşimdeyiz adına çok sevindim her şey gönlünce olsun

• @Flight101 yeni hayatınızda bol şans diliyorum. Tüm destekleriniz için teşekkür ederim.

• @Flight101 Sureci buyuk bir ozveriyle, sabirla ve kararlilikla yurutup, kazasiz belasiz ve olumlu bir sekilde tamamlamis olmaniza gercekten cok sevindim. Aylardir ilgili basliklarda, asi konularindan dosya tasima sureclerine kadar hemen hemen herkese yol gosterip bilgi paylastiniz. Bu surecte gosterdiginiz destek ve yonlendirici tavir, sizden sonra viyanada mülakata girecek hemen hemen herkese yardiminin dokunacagina eminim.

Yolunuz da, bahtiniz da acik olsun. Ozellikle kizinizin gelecegi icin dunyanin obur ucuna goc etmeye karar vermeniz, ve bunun icin ciddi caba göstermeniz gercekten takdire sayan bir cesaret ve fedakarlik ornegi. Sizinle tanismis olmak benim icin buyuk bir mutluluktu.

Profil fotografimizin hakkini sonuna kadar vermissiniz; yansittiginiz durus ve karakter, yazdiklariniza da net sekilde yansiyor. Umarim yeni kitada görüsebiliriz.🙏🏻

• @Flight101 çoook tebrik ediyorum, yeni hayatınızda şans ve mutluluk sizinle olsun 🤗 darısı bize inşallah, eşimle beraber kaç gündür pasaportunuzu alışınızı ve mülakat deneyiminizi bekliyorduk, verdiğiniz bilgiler için de çok teşekkürler. 🙏

• Hemen bir güncelleme atayım

2 Nisanda Bangkokta görüşmeye girmiştim
    4 Nisanda Pasaportu teslim aldım
    Pasaport teslim süresi evli çiftlerin biraz fazla uzuyor sanırım ya da benim şansıma bu kadar hızlı oldu bilmiyorum

11 Nisanda ise Los Angeles'a giriş yapıyorum

Formdaki herkese teşekkürler!

• ⭐⭐⭐

Sevgili @Serapp , @gucarslan , @cngzdmr54 , @ATS16 , @Uzuzi , @onuru , @mesut1905 , @erg35 , @eciskoec , @evrentnrkl , @ilker_b , @rezanclz @Kübra-Kırmacı , @minnesota , @kadirkurtgoz , @atibaba , @AstamRua , @cvatulip , @TommyGun , @cemal1153 , @LUNAP , @T-C-Kubilay-Dikici ve @mehmetizmirli
    Yazdığınız altın değerindeki her bir kelime için teşekkürler.. Bu yolculuk sizlerle birlikte güzeldi..Sonraki yolculuklarda da beraberiz..😉

• @Flight101 Yeni kıtada hep birlikte görüşmek, bugünleri yad edip kutlama yapmak nasip olur umarım 🤞

• @Flight101 Yolunuz acik olsun. Izmir de gorusmek uzere tebrikler.

• @Flight101 Çok tebrik ederim yeni hayatınızda başarılar dilerim.. Darısı başımıza insallah bu ay current olursak bir nebze olsun rahatlicaz 🙏🏻

• @emrglrr hayırlı olsun. Hangi şehri düşünüyorsunuz?

• @Flight101 Yeni hayatınızda bol şans ve başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun 🙂

• @Flight101 abi sürecinizi herhangi bir aksilik olmadan tamamlamanıza çok ama çok sevindim. sürecin başından itibaren tüm noktaları araştırıp bizlerle de paylaştınız hiç bilmediğimiz konularda direk sizden hazır bilgileri aldık, zaten mülakat deneyiminizden de bunu tekrardan görmüş oluyoruz 🙂
    Sizin ve aileniz için yeni kıtada her şey çok güzel olsun, tüm emekleriniz için teşekkürler. 🍀 darısı hepimizin başına 🙏

• @Flight101 Eşinizi sizi ve küçük yavrunuzu tebrik ederim. Yolunuz açık olsun hayatınız hep istediğiniz gibi olsun. Yeni kıtada yeni hayatınızda şans hep yanınızda olsun..🍀 🤭

• @Flight101 Çok sevindim adınıza, tebrik ederim.Her şey çok çok daha güzel olsun, şans hep yanınızda olsun ☺

• @Flight101 tebrikler, basamak basamak anlatarak tüm süreci anlatmışsınız. Yolunuz açık olsun...

• @Flight101 kitap gibi yazmışsınız canım abim sonsuz teşekkürler ve bol şans diliyorum.

• @Flight101 tebrikler yeni hayatınızda başarılarınız daim olsun ,
    yüzünüzden gülümseme eksik olmasın 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

156

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |