Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@Kerem-İslam selamlar, ek olarak yanlis bilmiyorsam tuberkuloz suphesi ile testte kalirsaniz saglik raporunuz 6 ay degil 3 ay seklinde duzenleniyordu.

• @Emirhandimen kalkmış

• ⭐⭐⭐

@Emirhandimen Sadece HK da değil tüm süreç için covid 19 aşı prosedürü kaldırıldı...

• ⭐⭐⭐

@mertq, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri

@Flight101 Tebrik ederim, Umarım güzel bir sonuç alırsınız. Affınıza sığınarak size bir kaç soru sormak istiyorum;

1 - Viyana için vize mi aldınız?
    2 - Biletler dahil, tüm masraflar ne kadar tuttu?
    3 - Viyana olmazsa, Hong Kong'a Dosya Taşımayı Önerir misiniz?

Öncelikle sorunuzu bu başlık altında yanıtlamanın daha doğru olduğunu düşünüyorum..Tebrik için teşekkür ederim, size de bu süreçlerde başarılar dilerim.

1. Biz schengen vizemizi Yunanistan üzerinden aldık, mülakat deneyimimde izlediğim yolu anlatacağım.
    2. Sadece Viyana'ya geliş sürecimiz için konuşacak olursam biletlerimiz Viyana'ya gidiş rotamız İzmir - İstanbul - Atina - Viyana ve dönüş rotamız Viyana - İzmir için toplam 1.800€, 6 günlük konaklamamız için 1.100€ ödedik. 4 gündür gezmesi, yemesi, içmesi, alışverişi derken 500€ civarında bir harcamamız oldu. Seyahatimizin sonuna kadar toplam harcamamız 1.000€ olur. Ayrıca sağlık muayenesinde 2 yetişkin 1 çocuk (3Y) için 1.070€ ve konsolosluk ücreti 3 kişi için 990$ karşılığı 920€ dersek toplam maliyet 6.000€ civarında olacaktır.
    3. Sadece Hong Kong değil işimizi yapacak her konsolosluğu dosya taşımak için öneririm.

• merhaba arkadaşlar HNK için evlilik cüzdanının dil çevirisi istenmiş, ama defterdeki bölümlerin çok dilli çevirileri arka sayfada zaten var. fotokopisini çekip vermek yeterli olmazmı. aynı sorunu yaşayanlar oldumu acaba

• Bu ileti silindi!

• @Flight101 Bu bilgiler için teşekkür ederim, sizi takip edeceğim. İleri de Bilginize talibim 🙂

• Sonunda KCC'den beklediğim mail geldi.

Thank you for your inquiry.

Based on the information you have provided, your interview location has been changed from Ankara to Bangkok. The new interview location will not appear on your DS-260, but will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].

Dosyam artık Bangkok'da, heyecanla bekliyorum.

• @Mehmet-ynd Belgeleri alan görevli bize çevirisini sordu, belgenin çok dilli olduğunu ve arka sayfalarından bakabileceğini anlattım kabul etti bir problem olmadı. Ama tabi kesin bir şey söyleyemem memurdan memura değişiklik gösterebilir.

• Merhabalar,

Ben dün instagramda bi beyefendinin paylasimina denk geldim, Tayland'a 1 Mayis itibariyle giris yapacak olanlarin 3 gün onceden gidis gelis tarihleri ve kalacaklari adresleri pasaport bilgileriyle birlikte sisteme giris yapmalari gerekiyormus, sinirdan cevrilebilirsiniz gibi seyler soyluyordu. Biraz baktim ve bi haber'e denk geldim.

https://www.travelandtourworld.com.tr/news/article/thailand-set-to-launch-revolutionary-new-digital-form-for-all-foreign-travelers-starting-soon/

3 gün ile ilgili detayi dogrulayamadim, Bangkok'ta mülakata girecek olanlar bu durumu gitmeden arastirirsa faydali olabilir.

sevgiler

Enes

• @cejseng
    Selamlar, elinizden geldigince arastirmanizi yapmis, seceneklerinizi belirlemissiniz. Bu saatten sonra size bu daha iyi ya da bu daha mantikli gibi bir yorumu kimse yapmayacaktir. Sizin karariniz, sizin sureciniz. Zaman kaybetmeden, seceneklerden size en uygun olan hangisi ise karar verip adim atmanizi tavsiye ederim. Sizin gibi dosya tasima surecine giren butun talihliler, konfor alanlarindan cikip, mevcut islerini, bakmakla yukumlu olduklarini, vb. bircok seyden feragat edip, sureclerinin kontrolunu eline aliyorlar.
    Aile birlesimi olan F2A/F2B surecine girmemenizi oneririm. Son olarak surecinizi imzaniza tasimaniz forumdaki iletisiminizi kolaylastiracaktir. Kolayliklar dilerim.

• @MEnes-0 Evet ben de şimdi konuyla alakalı araştırma yaptım. Tayland hükümeti resmi açıklama yapmış 1 mayıs itibariyle (Thailand Digital Arrival Card - TDAC) uygulamasını başlatacağını. Bu yeni dijital sistem, geleneksel kağıt tabanlı TM6 formunun yerini alacak ve ülkeye hava, kara veya deniz yoluyla gelen tüm yabancı uyrukluların, seyahatlerinden önce çevrimiçi olarak doldurmaları gerekecek. ​

TDAC, varıştan önceki 72 saat içinde doldurulmalı ve kişisel bilgiler, seyahat planları, konaklama detayları ve sağlık beyanı gibi bilgileri içermelidir. Formu tamamladıktan sonra, yolculara e-posta yoluyla bir onay gönderilecek ve bu onayın basılı bir kopyası veya dijital versiyonu pasaport kontrolünde ibraz edilmelidir.

• @mesut16 Hayırlı olsun, geriye sadece beklemek kaldı, güzel haberlerinizi bekliyoruz.

• @harvestor1 teşekkür ederim cevapladığınız için.
    oraya gidip uğraşmamak için , çeviri yaptırdım riske gerek yok 🙃

• @evrentnrkl Tam dosyamı Tayland'a taşıttığım gün çıkan habere bak. Umarım sorun yaşamayız hocam.

• ⭐⭐⭐⭐

@mesut16

Endişe edilecek bir konu veya karamsarlığa dusulecek bir durum yok zira vize zorunluluğu getirilmedi yeni uygulama ile.

Açıklanacak yönergede belirtilecegi üzere uçuşunuzdan 72 saat önce gerekli belgeleri sisteme yükleyerek elektronik onayınızı almayı bekleyeceksiniz. Ülkeler sinir güvenliğini korumak için ilave önlemler alıyor (takdir edilesi bir durum kıyaslandığında).

Sizin dikkatli olmanız gereken husus, uçuşunuzdan önce istenen evrakları eksiksiz hazırlamanız, eksiksiz sisteme yüklemeniz ve sistemsel bir hata almaksızın elektronik onayınıza kavuşmayı beklemeniz. Bir de imzanizda mülakat yerinizi Bangkok olacak değiştirmeniz. Bol şans 🍀

• Arkadaşlar selam. Site içerisinde aradım fakat bulamadım. Öncelikle Mülakat tarihi 7 Mayıs Ankara olarak geldi.
    Sorum şu mülakata başvuru yaptığım pasaport harıcinde bir başka pasaport ile gitsem bu benim için bir sıkıntı yaratır mı ?
    Mülakattaki başvuru yaptığım pasaport şu an başka bir vize için değerlendirme aşamasında.

• @mesut16 endişe etme. @ATS16 zaten gerekli şeyleri söylemiş size. Sorun olmayacaktır bu tip şeyler yeterki mülakat alın.

• Merhaba arkadaşlar, 2018 yılında kolum kırıldı ve küçük bir ameliyat geçirdim. Platin takılmadı ancak ameliyat izlerim mevcut. Fakat ameliyat belgelerim kayıp ve e-Nabız’da da bu ameliyatla ilgili herhangi bir kayıt görünmüyor. Dosyam Bangkok’ta. Sağlık muayenesinde bu belgeler olmadan sorun yaşar mıyım? Doktor muayene sırasında problem çıkarır mı? Daha önce böyle bir durum yaşayan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Yarın ameliyat olduğum hastaneye gidip belge almayı deneyeceğim.

• ⭐⭐

@Yusuf-Uzak Evraklariniza ulasabilirseniz yaninizda olmasi ve sorulmasi durumunda beyan etmeniz daha iyi olabilir fakat cok eskiden gecirilmis ve mevcut hayat konforunuzu etkilemeyen bir operasyon icin cok uzerinde durulmayacaktir. Benzer durum benim icin de gecerliydi ve muayene esnasinda hic onemsenmedi bile diyebilirim bende sorulmadigi icin ekstra bir sey soylemedim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |