DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Selamlar, herkese sevdikleriyle iyi bayramlar dilerim
-
@Kerem-İslam, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba arkadaşlar ben dosyamı Hong Konga taşıdım ama gidemicem maadi durumdan dolayı ve şimdide başka ülkeye taşımak istiyorum başka ülkeye bilirmiyim yoksa sadece 1 kez mi taşıya biliyorum?
Evet, dosyanızı tekrar başka bir ülkeye taşıyabilirsiniz. Daha önce taşıma işlemi yapmış olmanız, yeniden taşımaya engel değildir. Dosyanız şu anda aktif olmadığı için, işlemi gerçekleştirebilmek adına KCC'ye yeniden yazmanız gerekmektedir.
-
Arkadaşlar merhaba. yeni bir başlık açtım ama sanırım onaylandı. Doğru bir yere mi yazıyorum bilmiyorum ama bir sorum var: Çekiliş formunda Soy isimde son harfi yanlış yazmışız. "P" yerine "B" koymuşuz. Eğer çekiliş çıkarsa bu durumu düzeltebilir miyiz? Eposta vb.
-
@Kerem-İslam 39 bin mi o ?
-
2025 case no kaçta kapandı risk sınır değeri kaçtır. Dv 2026 için mayısı bekliyoruz. Numaramız kaç binin üzerinde olursa kesin bize gelmez diyebiliriz. En son bülten Ağustos ayında mı veriliyor? Yani ds260 i ve istenilen evrakları gonderdikten sonra bekleme süresi Ağustos sonuna kadar mı? Teşekkürler.
-
@mertq evet
-
@Serapp teşekkür ederim 🙏
-
Arkadaşlar mrb mülakat sırası kaçta bilgi olan varmi
-
@istalin evet hocam
-
Merhaba arkadaşlar Green card vizesi çıktıktan sonra kaç ay süresi oluyor Amerikaya giriş yapmak için?
-
@Kerem-İslam
Merhabalar, GC vizeniz icin gereken saglik raporunuzu aldiginiz gun itibari ile gecerli 6 ay sureniz olacak. -
@Kerem-İslam çokmuş hocam mucizelere kalmış durumda yüksek numaralar
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
Herkese iyi bayramlar merhabalar Hong Kong da corona aşısı olma zorunluluğu kalktı mı acaba?
-
@Kerem-İslam selamlar, ek olarak yanlis bilmiyorsam tuberkuloz suphesi ile testte kalirsaniz saglik raporunuz 6 ay degil 3 ay seklinde duzenleniyordu.
-
@Emirhandimen kalkmış
-
@Emirhandimen Sadece HK da değil tüm süreç için covid 19 aşı prosedürü kaldırıldı...
-
@mertq, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri
@Flight101 Tebrik ederim, Umarım güzel bir sonuç alırsınız. Affınıza sığınarak size bir kaç soru sormak istiyorum;
1 - Viyana için vize mi aldınız?
2 - Biletler dahil, tüm masraflar ne kadar tuttu?
3 - Viyana olmazsa, Hong Kong'a Dosya Taşımayı Önerir misiniz?Öncelikle sorunuzu bu başlık altında yanıtlamanın daha doğru olduğunu düşünüyorum..Tebrik için teşekkür ederim, size de bu süreçlerde başarılar dilerim.
- Biz schengen vizemizi Yunanistan üzerinden aldık, mülakat deneyimimde izlediğim yolu anlatacağım.
- Sadece Viyana'ya geliş sürecimiz için konuşacak olursam biletlerimiz Viyana'ya gidiş rotamız İzmir - İstanbul - Atina - Viyana ve dönüş rotamız Viyana - İzmir için toplam 1.800€, 6 günlük konaklamamız için 1.100€ ödedik. 4 gündür gezmesi, yemesi, içmesi, alışverişi derken 500€ civarında bir harcamamız oldu. Seyahatimizin sonuna kadar toplam harcamamız 1.000€ olur. Ayrıca sağlık muayenesinde 2 yetişkin 1 çocuk (3Y) için 1.070€ ve konsolosluk ücreti 3 kişi için 990$ karşılığı 920€ dersek toplam maliyet 6.000€ civarında olacaktır.
- Sadece Hong Kong değil işimizi yapacak her konsolosluğu dosya taşımak için öneririm.
-
merhaba arkadaşlar HNK için evlilik cüzdanının dil çevirisi istenmiş, ama defterdeki bölümlerin çok dilli çevirileri arka sayfada zaten var. fotokopisini çekip vermek yeterli olmazmı. aynı sorunu yaşayanlar oldumu acaba
-
Bu ileti silindi! -
@Flight101 Bu bilgiler için teşekkür ederim, sizi takip edeceğim. İleri de Bilginize talibim :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum