Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@Mylife ds160 fotoğraf eklidir ayrıca orada pasaport basılacak fotoğraf istediler yanınızda fotoğraf götürün dekont götürmedim istenilen benden sadece ds160 formu borkotlu sayfası ve fotoğraf oldu

Onay aldım ben

• ⭐⭐⭐⭐

@Mylife, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@Serapp merhaba nereden destekleyici belgeleri yüklüyoruz tam anlayamadım link paylaşabilirmisiniz

Merhaba
    Benim mesajımın hemen bir üstünde, Sayın @MySea'nin paylaştığı haberde bu bilgi yer alıyor, ancak konu hakkında detaylı bir bilgim yok. Haberde, uygulamanın Nisan 2025’ten sonra geçerli olacağı belirtilmiş. Önceden başvuranlar için geçerli olup olmadığını net olarak bilmiyorum.

• Selamlar green card ile Amerika da bulunuyoruz önümüzdeki ay Army için 10 aylık bir kamp ,kurs dönemim başlayacak bu sırada malesef ailem yanliz kalacak ordudan bir resmi tarzda yazı alip eşimin anne babasına turist vizesi için başvurmak istiyorum benim yokluğumda burda eşim ve çocuklarımın yaninda olabilsinler diye bunun bir faydası olur mu vizeden onay alabilmeleri için ve konsoloslukla iletişime gecsem erken tarihi vize randevusu verebilirler mi ? Cevaplar için teşekkür ederim

• @hsn-kartal Turist vizesi ile 10 ay kalamazlar.

• ⭐⭐

@hsn-kartal merhabalar vizenizi öne çekip çekmeme konusunda bir bilgiye sahip değilim ama turist vizesi ile maksimum 6 ay kalınıyor diye biliyorum geçen başka bir konuda okumuştum bir forum üyesi eşi doğum yaptığı türkiyeden gelen ailesinin uzun kalmasını istiyordu şu şekilde çözüm bulmuştu 5 ay ailesi yanlarında kaldıktan sonra meksika sınırında türk pasaportu ile giriş çıkış yaptılar demişti bunuda araştırmanızı tavsiye ederim

• ⭐⭐

Bu ileti silindi!

• @T-C-Kubilay-Dikici evet bizde bu şekilde yapmayı düşünüyoruz

• merhabakar , benim de biraz kafam karıştı 10 senelik vizem vardı resmen 45 sn falandı bitmesine 4-5 ay kadar kaldı birkez Las Vegas L.A falan gezmeye gitmek için almıştım 20 gün falan kalip on sene içinde tekrar hiç gitmedim . Onun öncesinde wat ile gitmiştim çalışmaya, onda da üç ay falan kalip Fransa'da okuyacağım için Amerika'ya erken terketmistim . Şimdi gitmek istesem yani vizenin bitmesine ne kadar süre içerisinde giriş yapabilirim sıkıntı olur mu sizce giriş yaparken bu avantaj mı dezavantaj mı olur dönüş bileti mutlaka gösterilmesi gerekir mi on senelik vizesinin bitmesine bir iki ay kala Amerika'ya gidenler falan varsa deneyimini paylaşabilir mi bir de posta yoluyla vize uzatma yöntemi denesem diye düşündüm ama varolan vizede iptal ediyorlar falan yazıyordu kararsız kaldım geçmişte iki kez vize almış olmamın ayrıca birçok avrupa ülkesine giriş çıkış öğrenci olmamın katkısı olur mu yani vize uzatma denesem olan vizem de gider mi diye korktum da fikriniz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim

• Merhabalar, vize çıkma şansı hakkında soru soracaktım. Ben 20 yaşında Almanya'da yaşayan bir gencim, söylemeye gerek bile yok ama evli değilim ve tek başıma başvuruyorum. Burada dil kursu öğrencisi olarak bulunuyorum. Yeşil pasaportum ve Almanya'da uzun süreli oturumum var. Ayrıca 5 yıl sonrasına kadar geçerli Kanada turist vizem de var. Ailem Kanada'da yaşıyor, PR yok tabi TS ile gittiler. Bende de OWP yok sırf turist vizesi. Para gösterme olayı sorun değil. Sizce vize çıkma şansı nasıl?

• Arkadaşlar annem için başvuru yaptım. Ds 160 doldurdum. Vize ücreti ödemeyi nakit olarak seçtim. Akbank şubesine ödenmesi gerektiğine dair bilgi verdi. Akbank şubeleri biz almıyoruz demiş. Neresi alıyor biliyor musunuz?

• Ya da ödeme seçeneğini kredi kartı olarak değiştirmek istesem nereden ve nasıl yapabilirim?

• Herkese merhaba, eşimle birlikte turist vizesine başvuruyoruz ancak bir kaç şey kafamı karıştırıyor. 2019 yılında work and travel sebebi ile abd’de bulundum ve sosyal güvenlik numaramı biliyorum. Başvurumda yazmalı mıyım yoksa does not apply mı seçmeliyim? Does not apply seçersem daha önce orda bulunduğumu görecekleri için sorun yaşar mıyım? Sosyal güvenlik numaramı girersem de onun altındaki U.S. taxpayer ID Number kısmı boş kalacak sanırım bu vergi numarası gibi bir şey, ve bunu bilmiyorum. Bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim🙏🏼 şimdiden teşekkürler

• Merhaba, son zamanlarda Turist vizesi ile Amerika’ya giris yapan oldu mu? Ben J1 olarak Amerika’da calisiyorum. Annem ve babam ilk defa Amerika’ya beni ziyarete gelecekler. Trump yonetimi sonrasi ülkeye giristeki genel tutumu merak ediyorum. Ingilizce bilmedikleri icin endise ediyorum. Tesekkurler.

• @eylulakyaz SSN var ise bunu belirtin , Numaranizi yazin . Vergi beyani yapmadiginiz icin Tax ID niz yok burayi bos birakin .

• @Pln1 Subat basi gibi Annem geldi turist vizesi ile , Ingilizce bilmiyor . Kendisini THY Tekerlekli Sandalye servisi ile getirdik yasi sebebi ile , hicbir soru ile karsilasmadan giris yapti . Eger kendileri giris yapacaksa , mutlaka kisa ve aciklayici bir yazi yazarak verin . Merhaba benim adim ...... . Buraya kizimi/oglumu ziyarete geldim . Ingilizce bilmiyorum . Kalacagim adres ... telefon ... bu sekilde . ... kalip donecegim , donus biletim var . vs gibi hem gelip sebebini hem irtibat bilgilerini hemde donus bilgilerini icerse yeterli . Zaten daha fazla soru olacaksa sizin numaranizi gorecekler . Kolayliklar dilerim

• Arkadaşlar yarın 8:15 te vize görüşmem var son bir tiyo alabilirmiyim 🫡🫡

• ⭐⭐

@Mylife şık giyinin dik ve kendinizden emin şekilde konuşun ne kısa ne de uzun cümleler kurun öz ve sizi en iyi gösterecek şık cümleler seçin

• Herkese selamlar 🙂 Konsolosluga yanimda kimlik, ulasim ve banka kartimla girebilir miyim? Bu konuda bilgisi ve deneyimi olan var mi? Bir de ev anahtari? Ulasim kartimla girebilecegimi burdan bir arkadasimiz soylemisti daha once 🙂

• ⭐⭐

@dreamer32 Ben girerekn kimlik kredi kartı anahtar ile girmiştim sırada beklerken polis memurları içeri alınmayacakları sürekli söylüyorlar ankara için söylüyorum konsolosluk girişinin tam karşısında emanetçi var oraya bırakırsınız

• @T-C-Kubilay-Dikici cok tesekkur ederim, o zaman emanete birakmak en mantiklisi.

Benzer Başlıklar

• 60
  • 104
  • 1
  • 9
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

116

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |