Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@r-ruby randevuyu öne çekmek için sistemi sıklıkla kontrol etmeniz gerekiyor veya bu konuda hizmet veren ücretli aracı yazılımları kullanarak şansınızı deneyebilirsiniz. Bol şans

• @ATS16 cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Evet banka/kredi karti seklinde olanlardan bahsediyorum.

• istanbul'da vize gorusmem olacak 2 nisan'da.
    benim tum (is, oturum, ev araba vs) dokumanlarim rusca. onlari tercume ettirmeli miyim? sorarlarsa diye.
    evet ise noter onayli olmasina gerek yok dogru mu? ya da nereden tercume ettirmeliyim?

• Merhaba arkadaslar
    Konsoloslukta onay aldiniz dendikten sonra eve ret gelen olmus donanimhaberde okudum. Boyle birsey mumkun mu? Deneyimleyen oldu mu?
    Bosunami sevindik ki?

• ⭐⭐⭐⭐

@new_life

Yukarıdaki linkten nonimmigrant visa (NIV) vize seçerek bilgilerinizi girdikten sonra ekranda mesaj olarak ne gözüküyor?

• @ATS16 aprroved diyor

• ⭐⭐⭐⭐

@ea1925, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

istanbul'da vize gorusmem olacak 2 nisan'da.
    benim tum (is, oturum, ev araba vs) dokumanlarim rusca. onlari tercume ettirmeli miyim? sorarlarsa diye.
    evet ise noter onayli olmasina gerek yok dogru mu? ya da nereden tercume ettirmeliyim?

Genelde evrak talep edilmese de, ABD turist vizesi mülakatına giderken olası sorulara karşı destekleyici belgeleri yanınızda bulundurmanız faydalı olabilir. Evraklarınız Rusça ise (her ihtimale karşı incelemek isteyebilirler), yeminli bir tercümana çeviri yaptırmanız iyi olur. Ancak noter onayına gerek olduğunu düşünmüyorum. İyi şanslar✨

• ⭐⭐⭐⭐

@new_life ne zaman gerçekleşti vize görüşmeniz?

• Bu ileti silindi!

• Ustad bana cumaya lazim pasaport ona yetisirmi derdindeyim
    Iki gun kaldi ptt den mesaj gelmedi sanirim yetismeyecek

• Yeni vize basvuru sartlari Nisan 2025 tarihinden itibaren gecerli olacak.

DS160 barcode mutlaka randevu alindigi zamanki ile ayni olmak zorunda.

Son 2 yil icindeki yurtdisi seyahatlar, son 5 yil icindeki sosyal medya profilleri ve daha fazla geri donus garantileri/baglari istenecek.

• ⭐⭐⭐⭐

@MySea Ayrıca artık tüm destekleyici belgeleri (finansal kayıtlar, davet mektupları ve istihdam doğrulaması dahil) mülakattan en az 72 saat önce CEAC portalı üzerinden dijital olarak yüklenmesi gerekecekmiş.

• @Serapp belkide yanımızda götürmekten daha iyi olmuştur, zaten destekleyici belgelere bakmıyorlar hiç birine. En az 72 saat ifadesi, 72 saat kalmadan örneğin 10 gün öncesinden yüklenmesi gerek şeklinde değil mi, yanlış anlamıyorum?

• gelecek hafta komple bayram oldugu icin ankara'daki randevulari ankara ertelemeye basladi. istanbul'da ise henuz degisiklik yok. basina gelen ya da duyan var mi?
    benim 2 nisan'da istanbul'da ve henuz degisiklik yok. yarin tr'ye geliyorum umarim pazartesi haber gelmez ertelendi diye 🙂

• gelecek hafta 9 gun bayram tatiline dahil oldugundan ankara gelecek haftaki gorusmeleri ertelemis ama istanbul henuz ertelemedi mail de gelmedi, sistemde hala benim 2 nisan.
    yorumu ya da bilgisi olan var mi? iptal olur mu olmaz mi.

• Merhaba arkadaşlar,
    10 Nisan sabah 8:10 gibi Ankarada B1/B2 vize randevum var,
    19 yıl çalıştığım işyerinden gerekli dökümanları temin ettim,
    banka hesap dökümünü bayram sonrası halledeceği,
    dc160 formunu 2. kez doldurmam gerekti (randevu tarihini erkene aldım İstanbul'dan Ankara'ya),
    daha önceden vize görüşmesinde nelere dikkat edildiğini defalarca okudum lakin sizlerin deneyimlerini sormak istiyorum,

yanımda eksiksiz olarak bulundurmam gereken belgeleri tekrardan sizlere danışmak istiyorum,
    yardımlarınız için teşekkür ederim

• Merhabalar, ben Almanya'da öğrenciyim. Yeşil pasaportum ve Kanada vizem var. Vize bekleme sürelerini dikkate almadan vize çıkma ihtimali ve çıkan vize uzunluğu için Almanya'da yaşadığım için Almanya'da başvurup mülakata girmem mi daha iyi olur yoksa Türkiye'de mi?

• ⭐⭐

@Mylife Merhabalar ben aşağıdaki evrakları hazırladım ama hiç birine bakmadı yanımda bunları götürdüm olursa isterse diye. aynı evrakları eşim içinde hazırladım

Sgklı çalışanım

1.Çalıştığım şirketin imza sirküsü
    2. Vergi levhası
    3. Faliyet belgesi güncel tarihli
    4. Ticaret sicil gazatesi
    5. Sgk işe giriş bildirgem
    6. 6 aylık maaş bordro
    7. Şirketin hesap hareketleri
    8. Kredi kartımın fotokopisi ve limiti gösteren evrak harcamalarımı yapacağım kart
    9. Maaşımın yattığı bankaya ait 6 aylık hesap hareketleri
    10. Mevduatlarımın bulunduğu banka hareketleri
    11. Yatırım hesaplarıın hareketleri (coin hs. borsa fon hsp)
    12. E.devlenten yurt dışı giriş çıkışlarını gösteren döküman
    13. Yurt dışında yaptığım kaldığım otelin faturası ve yaptığım turlara ait ziyaret ettiğim ülkelere ait fotoğraflar
    14.Nüfus cuzdanı fotokopisi
    15. Ailde durum belgesi
    16. Ev tapusu
    17. Araç ruhsatları
    18. Sgk hizmet dökümü ilk işe girişten son güne kadar.
    19. Askerlik terhis belgesi

Bunların hiç biri istenmedi ama istenirse diye hazırladım.

Tarafımdan istenen sadece

1. Biometrik fotoğraf ( vize için amerikanın istediği ölçülerde)
    2. Ds160 Barkotlu Sayfası

• @T-C-Kubilay-Dikici cevapların için teşekkürler,
    Ds160 formunda vize resmim yeni ekledim sizinki eklimiydi yoksa ek olarakmı istendi?

Ödeme dekont çıktısı,
    Ds 160 onay sayfası
    Birde randevuyu belirten bir çıktımı götürüyorduk,

Görüşmeniz nasıl geçti alabildinizmi vizeyi?

• @Serapp merhaba nereden destekleyici belgeleri yüklüyoruz tam anlayamadım link paylaşabilirmisiniz

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

126

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |