Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @baranpeltek_ Konsolosluk aşamasını nasıl hallettiniz, bilgi alabiir miyim?

• @sunny Merhaba. Belgeyi konsolosluktan nasıl aldınız?

• @heycan Konsolaslujtan nasıl aldınız belgeyi?

• @Saner-Mesçioğlu Konsoloslukla nasıl irtibata geçtiniz? Benim de onayım geldi. Amaİstanbul konsolosluğundan nasıl alacağım bilmiyorum. Ulaşamıyorum onlara çünkü.

• @haleluja Merhaba. Ben konsoloslukla iletişim kuramadım. Hangi adrese email ettınız acaba? Onaylı belgemi nasıl alabilirim?

• @nihalozcan Merhaba. Ben de o haberi aldım ama konsolosluktan nasıl alacağımı bilmiyorum. Beni bilgilendirir misiniz? Nasıl bağlantı kurdunuz? Ben ulaşamadım.

• @haleluja Hangi mail bu, yazabilir misiniz? Ben de belgemi almak istiyorum. Ama ulaşamadım.

• @ahmetk38 Merhaba. Ben de bir haftadır aynı soruların cevaplarını arıyordum. Benim de İstanbul Konsolosluğundan belgemi almam gerekiyor ama ben de ulaşamadım bir türlü. Randevu mu almalıyım diye uğraştım ama...Size döndüklerine göre birşey yapmam gerekmiyor sanırım bu durumda. Beklemem gerek gibi. Teşekkürler.

• @Nenes Kaç dolar ödeme yapmıştınız ?

• iki şey yapabilirsiniz; 1- telefon açın ve sorun 2- Istanbul'da yaşıyorsanız bilfiil gidin sorun
    almak içinde özel gün ve saat randevu alınması gerekiyor mu ben şahsen bilmiyorum

• Address: Poligon, Poligon Cd. No:75, 34460 Sarıyer/İstanbul
    Phone: (0212) 335 90 00
    Hours:
    Thursday 8 AM–4:30 PM
    Friday 8 AM–4:30 PM
    Saturday Closed
    Sunday Closed
    Monday 8 AM–4:30 PM
    Tuesday 8 AM–4:30 PM
    Wednesday 8 AM–4:30 PM

• @burcu82 bir ayda geldi bize. Size de gelecektir.

• @Nenes merhaba re-entry permit başvuru tarihiniz ve size onay mailinin geldiği tarihleri paylaşabilir misiniz? Yaklaşık 5,5 ay önce ben de başvuru yaptım ancak sistemden sorgulama yaptığımda hala parmak izi ve belgeleriniz dosyanıza işlendi adres değişikliği olursa bize bildirin diyor

• @Fuat-1 tekrardan merhaba kızınızın sürecinde bir gelişme oldu mu? ben hala aynı durumda bekliyorum.

• @Önder-Bilgiç merhaba, durum hala ayni.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   deebee deebee 

• merhabalar 2022 DV kazananıyım ama hala yerleşemedim her 6 ayda bir giriş çıkarken son girişimde sorun yaşadım. RE-entry işlemlerini istanbuldan yapabilir miyim bilgisi olan var mı

• ⭐⭐⭐⭐

@nihat26 konu başlığını detaylıca okursanız başvurunuzu amerika içindeylen yapmanız gerekiyor

• @nihat26 merhaba sizin ile aynı duruma düşebilirim yerleşme kısmı benim için biraz zor olacak 6 ayda bir süreki gir çık zor olmadı mı? en son ne gibi bir problem le karşılaştınız?

• Herkese Merhabalar,
    1 yil once Miami’de butun gc sureclerimi tamamlayarak Ingiltere’ye tasindim. Problem yasamamak icin de yil icerisinde 2 kere Amerika’ya giris yaptim. Ocak ayinda Las Vegas havaalaninda esim ve ben sorguya cekildik. Neden Amerika’da yasamadigima dair ve Ingiliz esimin turist vizesiyle Amerika’da yasal olmadan kalip kalmayacagi sorgulandi. Neyse ki bizi uyarip ulkeye giris yapmamiza izin verdiler.
    Yine ayni sorunlarla ugrasmamak icin bu temmuz ayinda re-entry permitte basvuru yapicam. Bireysel olarak Amerika icinde basvuru yapmamiz gerektigini biliyorum. Formdan ben bizzat gidip basvuru yapacagimi zannediyordum ancak posta ile evraklari iletecegimi ogrendim ve ayni zamanda basvurunuz alinmistir bilgilendirmesi gelmeden ulkeden cikamayacagimizi okudum.

• bu durumda donus bileti almak anlamsiz mi? Basvurunun kabul edildi bilgisinin 3 gunde de geldigini okudum 2 hafta da.
    • ⁠ben basvurudan sonra ulkeden cikip biometric gorusme icin tekrardan gitmeyi planliyorum. Tekrardan randevuya bir kac ay sonra cagirilanlar da olmus hic cagirilmayan da son zamanlarda basvuru yapan arkadaslarin sureclerini paylasmasini rica ederim.
      -Ingiltere’deki Amerika konsolosluguna posta ile onaylanmasi halinde kargolanmasini isteyecegim. Almanya’ya isteyen arkadasin oldugunu gordum acaba Ingiltere’den bu sureci yuruten biri var midir?
      Simdiden tesekkur ederim, yanlis bildigim bir durum var ise beni duzeltirseniz de cok sevinirim.

• @Erdoğan-0 sürecinizi değerlendirecek ofisin bulunduğu eyalete göre biyometrik randevu tarihiniz erken tarihte olabilir, hatta tarihten önce ofise gidip durumunuzu açıklarsanız yardımcı olabilirler. 5-6 ay önce kendi sürecimi buraya aktarmıştım önceki mesajlara bakabilirseniz sorularınız için yeterli cevaplar vardır.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

158

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |