Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @İrem-Cuarto Belirli bir süre yok aslında mülakat e-maili için, konsolosluktaki müsaitliğe göre geliyor genelde ve sağlık randevusunu siz alıyorsunuz mülakat maili geldikten sonra. DQ tarihiniz nedir bu arada?

• @İrem-Cuarto ben iki hafta sonra IL almıştım

• USCİS başvurumuzu yeni yaptık

• @salimekoken tebrikler... Darisi basimiza 🙂 Umarim mulakatiniz da sorunsuz gecer.

• Merhaba, mulakattan kac gun sonra pasaport kargoya veriliyor bilgisi olan var mi?

• @GH25 En son benim bildigim kadariyla 5 Mart'ta DQ olan bir arkadas Mayis ayi icin mulakat aldi kisa bir sure once. Ondan sonra kac kisi aldi veya kac kisi sirada bekliyor bir bilgim yok. Ben de 19 Mart'ta DQ oldum hala bekliyorum. Degiskenlik gosteriyor mulakat verme gunleri bazen ay basinda bazen 3. ve 4. haftasi gibi verildigi de oldu musaitlige goredir diye tahmin ediyorum.

• @nazmi4343 Tesekkurler. Sizinle tum tarihlerimiz cok yakin... IL sirayla dagitiliyorsa ayni zamanlarda haber alacagiz gibi. Umarim kisa zamanda mulakat tarihi alabiliriz biz de.

• Bugun aksam bir mail aldim 4 nisandaki interwiev 18 nisan olarak degistirilmis . Nedenini bilmiyorum şoyle yaziyor ;
    Beklenmeyen koşullardan dolayı vize randevunuz iptal edilmiştir. Maalesef randevunuzu başka bir tarih ve saate değiştirmek zorundayız. Bu durum için özür dileriz.
    Yeni tarih ve saatinizi https://ais.usvisa-info.com/ ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

• @Caner-Türk merhaba, 2-4 Nisan arası resmi kurumlar için bayram dolayısıyla idari tatil yapıldı. Bundan dolayı olabilir mi?

• @finalhope Sanirim bundan dolayi. . Saglik konusunda olsa farkli bir mail alirdim diye düşünüyorum

• Eşime, benim vatandaşlığım aracılığıyla Green Card vizesi aldık. Ocak ayında Amerika’ya giriş yaptı, bir ay kaldıktan sonra hamile olduğu için geri döndü. Şimdi doğuma bir ay kala parmak izi randevusu geldi. Ne yapmalıyız? Parmak izini Türkiye’de aldırma şansımız var mı? Vizesinin 10 Mayıs’ta süresi dolacak görünüyor, doğumdan sonra geri dönebilir mi? Çünkü vize üzerinde şu ibare yer alıyor: “Upon endorsement serves as temporary I-551 evidencing permanent residence for 1 year.” Ama bir mühür fln yok. Digital şekilde 1 yıl giriş çıkıs onayımı demek bu ?

• Arkadaşlar merhabalar bir sorum olacaktı, eşim abd vatandaşı, senelik vergilerini öderken vatandaş ya da greencartlı olmayan eş hakkında da bir form bir beyanda bulunması gerekiyormuş. Benim Türkiye'de ki kazancımı içeren. Bu durum nasıl oluyor önceden yapanlar bana yardımcı olabilir mi ?

• Herkese merhabalar kanıt dosyası için telefon kayıtlarınızı nasıl koydunuz acaba telefonda 1 -2 aylık konuşma geçmişi gözüküyor ama daha eskiye dayalı yok telekomikasyon şirketi e fatura attı ancak orada da facetime görüşmesi internet olarak gözüküyor ve eşimin numarası gözükmüyor internet verisi gibi olduğu için. Otel rezervasyonlarımız hep bo***ng sitesinden eşim adına 2 kişilik rezervasyonlar hep ancak adım geçmiyor bunlar okey olur mu? Ya da sorun olur mu sonuçta aynı tarihlerde orada olduğumuz uçak biletleri var. Ama mesela onlarda eşim amerikadan geldiği bilet benim tr den gittiğim bilet şeklinde. Bilgisi olan ya da bu şekilde kanıtlar sunan var mıdır

• @ElifÖzdemir Eger Iphone kullaniyorsaniz (facetime dediginiz icin) iMazing adli bir uygulama kullanarak ben tum facetime telefon gorusmelerimizin kaydini cikarabildim. Tabi ben telefondan gorusme kayitlarini hic silmedigim icin cok eskiye kadar gidiyor, sildiyseniz nasil olur bilmiyorum. Ayni uygulamadan iMessage kullanarak mesajlastiysaniz onlari da pdf olarak alabiliyorsunuz. Arayan ve aranan kisinin telefon numarasini, tam tarihini ve suresini gosteriyor uygulama

• Arkadaşlar selam. Amerikaya girdiğimizde Türkiyedeki ehliyetimiz belli bir süre geçerli oluyor sanırım. Sadece ehliyet yeterli oluyor mu? Uluslararası geçerlilik belgesi vs almaya gerek var mı ehliyet için

• Merhaba bizimle akraba olamayan farklı eyalette yaşayan bir joint sponsor bulduk. Sponsorum olacak kişi I-864 mü dolduracak yoksa I-864A mı ?

• Merhaba, I-130 başvurumuzu geçen ay yaptık. Bu süreçte K3 vizesine başvurmamızın süreç açısından bir avantajı olur mu ? K3 vizesi hakkında bilgi sahibi olan biri vize hakkında genel bilgi verebilir mi?

• Bu ileti silindi!

• @ıscx tabikide tabiki geçebilirsin, daha yolun çok uzun mülakat ve sağlık muayenesi için gelmen gerekecek oda 2027 gibi.

• @nazmi4343 18 mart dq tarihim 🙏

Benzer Başlıklar

• 41
  • 1589
  • 16
  • 2
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |