IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@salimekoken merhaba ben
kamuda memur olarak çalışıyorum Türkiyede.Abd ye giderken de istifa etmek istemiyorum.Şu an doğum sonrası iki yıllık ücretsiz iznimi kullanıyorum.Ama burdaki memuriyetim devam ederken benim abd de yaşayabilmem nasıl olur ,olur mu?
Siz ne yapacaksınız bu durum için -
@salimekoken tesekkur ederim yanitiniz icin
-
@cem999343 tesekkur ederim bilgilerindirmeleriniz icin
-
@gulsah123 ara ara girdigim icin kacirmisim sanirim. Cok tesekkur ederim yanitiniz icin.
-
@salimekoken tesekkurler ay süper cok sevindim sizin icin
-
@salimekoken Anladım yanıtınız için teşekkürler. Sağlık kontrolünüzü sorunsuz halletmenize sevindim umarım son aşama olan konsolosluk görüşmeniz de sorunsuzca sonuçlanır ve vizenizi alabilirsiniz.
-
@dreamyy benim bildiğim memurların geri dönme şansı oluyor diye biliyorum istifa dahi etse yüz karartıcı suç olmadıktan sonra
-
@yasmin982 evet doğru ama şu an çalıştığım yer şehir hastanesi.Tekrar atamaya girdiğimde ücra bir ilçeye tayinim çıkabilir.Yani başa sarcam,bunu istemiyorum
-
Mart'ta DQ olup da mülakat maili bekleyen var mı arkadaşlar? Veya ayın 18'inde dağıtılmış olan mülakatlarda mail alıp henüz imzasında belirtmemiş olan? Sadece 1 kişinin aldığını gördüm, başka alan veya bekleyen arkadaşlar belirtirseniz sevinirim ben de beklemekteyim.
-
Az once PTT’den pasaportumu teslim aldim. Surecimiz artik bu asamayla beraber de bitmis bulunmakta. Yarin da ucusum var. Bekleyen herkese basarilar dilerim.
-
@korayy tebrikler. Yolunuz açık olsun, iyi uçuşlar :)
-
@finalhope Tesekkur ediyorum saolun 🙏
-
@İrem-Cuarto ben türkçe aile hekimi imzalı aldım yetti
-
@dreamyy ben geçen seneden istifa etmiştim bazı sebeplerden. zaten şuanda da HESI A2 sınavına hazırlanıyorum amerikada hemşirelik denkliğimi tamamlamak için
-
Merhaba arkadaşlar bu a number ne olıyor acaba nasıl bulabilirim
-
@arslan34 A number'i green cardiniz varsa green card'inizin uzerinden veya USCIS'ten gelen evraklarin uzerinde bulabilirsiniz. Durumunuz tam olarak nedir? Green Card'li misiniz, ABD vatandasi mi veya bunlardan birinin esi applicant mi belirtirseniz tam olarak nerede bulabileceginizi soyleyebilirim. Zaten sadece applicantsaniz A numberiniz yoktur.
-
@Houstonian-Life aile birleşim vizesi için ama buldum teşekkür ederim yardımınız için
-
Arkadaşlar bugün mülakatım vardı.Vizem onaylandı.Şu belgeleri istediler: Adli sicil kaydı,nüfus kayıt örneği,1 adet foto,evlilik cüzdanı aslı,2023 irs
Şu soruları sordular: Eşimin ismini söyleyip bu kim diye?
Eşin amerikada mı yaşıyor?
Ne iş yapıyor?
Daha önce evlendin mi?
Eşin daha önce evlendi mi?
Nasıl tanıştınız?
Eşin türkçe biliyor mu?
Soru faslı da kısa sürdü.Umarım mülakat bekleyenler için bir nebze rahatlatıcı olur. -
@dreamyy hayirli olsun. Nufus kayit adli sicil NVC'ye yuklediklerinizi mi goturdunuz, yeni mi cikardiniz? Bir de tercume ettirmis miydiniz nufur kayit belgesini?
-
@gulsah123 amin.Ben yeni güncelini çıkartıp verdim.İngilizce tercümeli yanımda vardı ama türkçesini verdim.Kabul ettiler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum