Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhaba,
    Ben 2019 da kazasiz belasiz gelebilen son GC grubundanim.
    Ailevi nedenlerle Louisiana'ya yerlestim. Burada birkac kiralik evim var onlarin getirisi ile geciniyorum ama son yillarda sigorta gideri inanilmaz yukseldi. Bu konuda calisan veya fikri olan arkadaslardan tavsiyelere ihtiyacim var cunku artik vergi ve sigorta yillik kiranin yarisina yaklasti. (ilk geldigimizde yaklasik iki ay gibiydi) Bu sebeple ya sigorta yaptirmadan devam edecegim ya da bu is planimi gozden gecirecegim.
    Tavsiyeler icin simdiden tesekkur ederim...


  • @FreeLander Hocam, Louisiana ayni Florida gibi kasirga riski olan bir eyalet ve bu nedenle son yillarda sigorta premiumlari cok yukseldi. Malesef, dusuk bir premium bulmak zor olacaktir. Limitleri biraz daraltarak, premiumlari dusurmeyi deneyin. Zaten renters da kendi rental sigortasini yaptirmasi gerektiginden, sizin cok yuksek limitli yaptirmaniza gerek olmayabilir. Bir de sel icin sigortayi ayri yaptirsaniz, belki daha uygun maliyetli olabilir.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

129
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum