Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Erdem-Yıldız Yani merak edip Biskek elciliginin DV-2019 ve DV-2020 performansina goz gezdirdim, zira Kirgizisyan 1 Ocak 2020 itibariyle yasakliydi. Ret sayilarinda cok buyuk bir fark goremedim.

Artik her neyse, insanlarin cesaretinin kirilacagi asikar. Burdan yuksek numaralara bir firsat dogabilir.

• Bu ileti silindi!

• @rasitcenngiz Güzel sözler için çok teşekkür ederim. dilerim hepimiz için hayırlısı olur.

• @emr19 Dilerim hak eden, GC'nin hakkını veren, iyi yürekli tüm dostlar Amerika'da soluğu alarak, güzel bir yaşam sürer. Sevgiler.

• @DenizMaths Numaranızda hiçbir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, gönlünüzü rahat tutun. Ama bizim numaralar resmen Tanrı'nın bize verdiği sabır ihsanı gibi.

Bu sene vizemi alıp ABD'ye gideceğimi biliyorum. Orada parti yapıp kutlayacağız.

• Hepimiz birer partiyi hakediyoruz

• @gucarslan hocam hangi cn ler endişe etmeli varşova iyi çalışıyor 16k ya kadar temizlemiş bile ama bende korkmaya başladım açıkcası

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ahmeterol1912 mülakat almamış her cn risklidir..

• @ahmeterol1912
    eu için haziran’a kadar tahmini 11700 -12500 bin vize basılır toplam ise süreç sonuna kadar 18-19 bin vize basılacağını düşünün ona göre bir fikir vermiş olur size

• @ahmeterol1912 ceac verileri her hafta yayınlınıyor her hafta bin kişi garanti vize alıyor 52 bin vize var 30 bin gitmiştir 4 bülten kaldı bunu aylara bol konsolosluk performansına bak ve hesapla

• @istalin viyana için görüşünüz nedir hocam peki

• @MERVE-SARI viyana iyi durumda, current olunursa mail gelebilir, dosyam honkongta olduğu için performansına bakmadım orada mülakata gitmiş olanlara yazabilirsiniz

• Geçen hafta ve bu hafta eu ready arasındaki farka bakacak olursak 200 kişilik bi artış olmuş yani 200 kişilik bi dosya taşıma. Muhtemelen insanlar Ankara’ya güvenmeyip dosya taşımaya karar vermişler tam da bu hafta @minnesota gibi yada @minnesota ailesi yaklaşık 200 kişi 😅😅

• yeni veriler açıklandı afrika ready kısmında makası açıyor umarım biraz daha arayı açarlar böylelikle eu bülteni yükselir diye düşünüyorum

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ugursway ugursway 

• @istalin hayir bu dedigin olamaz. Sadece 1 sene boyle bir gaflet icine dustuler o da yanimiyorsam Covid donemi idi. Normalde eger o ay 26000 current olduysa ve bir ay once 23000 ise bu ay siradan o 3 bin numaraya mulakat dagitilir. O 3000 numaranin hepsi dolu degildir arada atlamalar vardir. Ozellikle 30 binlerden sonra cok atlama olmasi daha olasidir.

• Gecen sene verilerine kiyasla bir hafta gerideyiz gibi. 6 nisan 2024 verilerinde avrupa 8329 lerde toplam vize ise 20199, 29 mart 2025 icin ise 8382 ve 21242 sayilari var. Toplamda 1000 kusur vize fark var maalesef ama su an icin kotu degil diyebilir miyiz…?

• @cagrii Yarisindan fazlasi Ozbekistan casei

• Onumuzde ki current rakamı yine artmayacak çünkü veriler yüksek, ready 4252 kişi var tüm yükü hong kong viyana karşılıyor bunları boşaltmadan hızlı olmadıkça süreç uzayacak 24 yılında haziran ayı 27500 dü, bu haziran ise en fazla yine 21 bin olur 24 bin olur, artık konsoloslukların current olmuş talihlilerin dosya taşımasını kabul etmemesi gerekiyor, 4242 kişi 10 gün içinde bitiremezler, çok sancılı bir sürece girdik

• ⭐⭐⭐

@istalin Selamlar..Ready görünen 4242 kişi nisan ve mayıs aylarına mülakat planlaması yapılmış/yapılacak kişi sayısını göstermektedir..
    Şöyle örnekleyelim, o 4242 içinde benim gibi 3 nisanda mülakatı olan da var 9 mayısta mülakatı olanda...Yani o 4242 bir sonraki bültene kadar (nisanın 2. haftası açıklanacak olan) bitecek/bitmeli diye düşünemeyiz..😉

• Çok ilginç bir sene yaşıyoruz. Hiç bir yıla benzemiyor .

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

164

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |