Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Flight101 eğer @yalcin61 beye yanıt olarak yazdığım şeye bakarsanız ve sizin de buna ne cevap yazdığınızı okursanız tekrardan bu konuyu tartışmaya taşıyan ve kızıştıran kişinin siz olduğunu görelirsiniz(!). benimle kişisel tartışmaya girmeyin lütfen. benim profesyoneli olduğum konunun yeri gelirse ben de değerli forum üyeleri için katkımı esirgemem elbette. ama üslubun hiç bir zaman sizinki gibi olmayacaktır, buna emin olabilirsiniz.

• @Flight101 hocam çok teşekkür ediyorum. İyiki sizin gibi değerli insanlar var bu forumda. Sağolun.

• @atibaba öncelikle cevabın adına çok teşekkür ederim aslında merak ettiğim şey şudur benim sıra numaram 17 binlerde ankarada 16 binlere bakılıyordu asyada 6 binlere kadar bakılıyor dosyam şimdi honk kong a taşındığı için asya bölgesinin 17 binlere gelmesini mi bekleyeceğim yoksa ankara 17 binlere bakınca dosyam current olacak mı beni honk kongtan çağırma ihtimalleri var mı burada biraz kafam karıştı forumu çok taradım ama bulamadım tam olarak cevabı kusura bakmayın cevap var ise göremedim tekrar aynı soruyu sorduysam

• arkdaşlar benim 21 mayısta mülakatım var fakat ben ilk kayıt olurken adımı yanlış yazmışım ds260 formunda doğru yazıyor mülakat formunda aynı hata devam ediyor ankaraya mail attım düzelttik dediler forumda böyle bir hata yapan olmamış nasıl bir yol ilerleyebilirim internette düzelmez yazıyor ankarayı arıyorum açmıyorlar ne yapmam lazım sizce
    @gucarslan

İSSİM DÜZELTME.png

• @kadirkurtgoz resmi tatiller olduğu için emin olamadım. Erkene aldım.

• @Mehmet-ynd hayırlı olsun,gözünüz aydın.Ancak muayene ile mülakat arası neredeyse 3 haftalık bir süreç olmuş.Gözüm korktu açıkçası.Bizde de böyle bir durum olursa en azından 10 gün için Türkiye ye git-gel yapabilir miyiz?Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.

• @Doğan-İnce öyle bir mail gelmeyecek, current bile değilsiniz, sağlık muanesi için de bir davet maili de gelmeyecek 7 aydır süreç başlamış şimdiye kadar nerdeydiniz, bu başlığın ilk sekmesini açıp bakabilirsiniz bol şans

• @DenizMaths resmi tatiller var arada o yüzden riske atmadım.

• @3rdcaptain merhaba. Vize randevusu bulmak için biraz vakit harcamanız lazım. Benim arkadaşlarım son iki ayda İspanya, İtalya, Fransa'dan vize randevusu buldular. İki aydır bekleyip randevu bulamamak işin zor tarafı. Günde bir kaç kere (özellikle akşam geç saatler, gece ve sabaha karşı) kontrollerinizi sıkılaştırın. Hiç olmadı bir vize firması ile görüşün. Bangkok için ödeyeceğiniz tutarların yanında hiç bir şey olur 🙂

• Merhabalar. Dosyamizi muscattan Hong Kong a dun itibariyle tasidik. Mulakat tarihini beklemekteyiz. Asil talihli Esim ve Cifte vatandas. Turk vatandasligini almadan once 2012 yilinda Bursada lemf bezi buyumesi sikayetinden dolayi bir operasyon gecirmisti. Sonrasinda Sarkaidos teshisi konulmustu. Gecen sure zafinda birkac kez tekrardan muayene oldu herhangi bir sorunu yok. 2012 yilinda oldugu ameliyat raporlarina ulasmaya calistim fakat hastanedeki yetkililer 10 yili gectiginden dolayi kayitlarin mevcut olmadigini soylediler. Ameliyat gogus kisminda oldugundan bununla alakali saglik randevusunda soru sorulacaktir. Bu konuda nasil bir yol izlememizi tavsiye edersiniz? Mulakata gitmeden turkiyede bununla alakali detayli olup sonucunu goturmek sizce faydali olur mu? Veya bu hakkinda farkli bir fikri olan var midir? Simdiden tesekkurler.

• @cemciftcioglu bazılarım daha önce hiç shengene basvurmadı verseler bile 4-6 aylık vermezler bence

• @istalin forumu uzun süredir okuyorum sadece heyecan var biraz hatta yakın olmak için baliye geldim sadece tam anlamadığım bazı konular var bilgi almak istemiştim cevabınız için teşekkür ederim okumaya devam edeceğim.

• Bu ileti silindi!

• @cemciftcioglu Evet genelde gece geç saatlerde bakıyorum. Bir kez italya için buldum fakat işim dolayısıyla tarihleri uymadı. Geçtiğimiz ayda avusturya için bulmuştum fakat son 2 aydır bülten geride kalınca güvenipte almadım. Artık Haziran ayı cut off kesin gibi. Daha sık kontrol ediyorum. Bangkok'a gelince uçak bileti bazında 10-12 bin liralık bir fark var ama konaklama tarafında Bangkok daha uygun olduğu için arada fark kalmıyor gibi yaptığım hesaplamalara göre.

• @istalin Bu örneklemde kaybedecek bir şey yok ki. Numara yüksek. Current olunmamış. Alma ihtimali varken o kurşunu atmak yerine Bangkok'a taşımak büyük para meselesi. Üstelik 2 aydan fazla bir süre varken iyi değerlendirilmemiş. Benim yorumum buna oldu. Schengen 15 K üzeri kişilerin Schengen için oldukça uzun bir zamanı vardı. Tabi herkes alamayabilir ama bu kadar sürede denenmemesi için bir sebep göremiyorum ben.

• @Mehmet-ynd tamam o zaman.Çok teşekkür ederim.İşiniz rast gitsin inşallah🙏

• @DenizMaths 🙏 teşekkürler
    Anderson dan gelen mesajıda buraya yazayım belki ihtiyaç olur.

Sayın Müşteri,

Sorunuz için teşekkür ederiz.

Sınava giren kişiye rapor alma bildirimi yaklaşık 14 iş günü (kontrol günü, cumartesi, pazar ve resmi tatiller hariç) sonra yapılacaktır. Klinik, rapor hazır olduğunda sizi bilgilendirecektir, lütfen klinikten alın ve mülakat tarihinizde yanınızda getirin.

• @DenizMaths
    Forumda daha önce bu şekilde yapanı okumuştum, yani sağlık kontrolü sonrası dönüp mülakata tekrar gideni. Hatta sağlık sonuçlarını mülakata geldiği zaman almak istediğini söylemiş, kabul etmişler.
    Aynı gün sağlık kontrolü biterse sıkıntı olmaz, bir de sonuçları daha sonra alma konusunda teyit alınırsa geri dönülebilir diye düşünüyorum.

• Arkadaşlar selamlar herkese. Aşılarım için bugün antikor testi verdim. Doktor TDAP+IPV için bu aşı için zaten antikor bakamıyoruz bunu olman gerekiyor ve çocukluğunda zaten bu aşıyı yaptırdığın için tek doz yaptırılır dedi. Bu konuda detaylı bilgiye hangi başlıktan ulaşabilirim? Tek doz olsa dahi buradan alacağım aşı kartı Bangkok’ta kabul edilir mi?

• @mertali 2.'si 1 ay sonra 3. aşı da 6. ayda tekrar yapılıyor.

Benzer Başlıklar

• 11427
  • 153
  • 12173
  • 57
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

125

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |