DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@arzemo Evet ben erken geldim, yıllık izindeydim, hem gezmek hem de rapor işini halletmek için.
-
@Flight101 rica ederim.
-
@aegedik
Ilk pasaportunuzun gecerliligi devam ediyorsa onu kullababilirsiniz. Icerisinde Amerikan vizesi olmayan, yeni alinmis pasaportunuzu bildirmeniz gerekmiyor. Vizenizin hangisine basilmasini istiyorsaniz onu mulakata goturmeniz yeterli. Bol sanslar. -
@Katzfiell_ ısrar edince merkeze dilekçe yazdılar anca alabildik.
-
@Flight101 çok faydalı bir paylaşım olmuş, elinize sağlık.
-
@Flight101 hocam bakın hala ısrarla devam ediyorsunuz. ben kendi çizdiğim yolu paylaştım ve kimseye de bu yoldan gidin demedim. buna rağmen siz aşıyla ilgili her yazılan şeye cevap yazıyorsunuz. benim sizin çizdiğiniz yolla alakalı bir derdim yok. siz kendi kararlarınızı dayatıyorsunuz resmen. ben direkt olarak size bir şey danışırsam o zaman cevap verirseniz çok memnun olurum. üslup takınma konusunda da kendinize bakın derim. ben sizli bizli konuşuyorum ama sizin yazdıklarınız ortada. kastırmak kelimesi de argo değildir. lütfen forum üyelerini böyle gereksiz yazışmalarla meşgul ve manipüle etmeye etmeyin.
-
@tuncay3502
Ben durumu farklı anlatıyorum siz farklı anlıyorsunuz.
İlk mesajımda dedim ki Hong Kong ile ilgili kısmı benimle paylaşın ki bilgimi güncelleyeyim.
Ayrıca fazla doz aşı olduğunuz için sağlığınızdan endişe ettiğimi dile getirdim.
Siz olayı kişisel algıladınız ve sertleşiyorsunuz..
Ben profesyoneli olduğum sağlık konusunda burayı bilgilendirmeye çalışıyorum, beğenirsiniz beğenmezsiniz, takdir edersiniz etmezsiniz. Uygularsınız uygulamazsınız ben bunun dereinde değilim.. Benim yolumu uygulama konusunda kimseyi zora koşmadım.
Sizin de profesyoneli olduğunuz bir konuda foruma katkılarınızı bekleriz.Son olarak vakti zamanında tecrübeme istinaden aşılarla ilgili bana özel mesaj ile danışmış olduğunuzu hatırlatmak isterim..
-
@Flight101 her bilgi paylaşımınızı okuyan, şimdi ve gelecekteki bir çok talihlinin yolunu aydınlatacağınızdan şüphem hiç yok, ısrarla arkadan gelenlere doğru ve net bilgi aktarma gayreti içinde olarak foruma vefalı davrandığınız için teşekkür ederim.
-
Herkese merhaba,
Bugün Ankara Unganlar'daki sağlık muayenemize gittik. Sabah 09.30'daki randevumuzdan 11.30'da çıktık. Önce kan tahlili arkasından akciğer filmi sonra doktor muayenesi ve 4 adet aşı yapıldı. Tüm bu olanlar için Toplam 36 Bin TL'ye ( merkez bankası kurundan tl'ye çeviriyorlar.) yakın parayı kart ile ödedik.
Aradan 1-2 saat geçtikten sonra Ungan'lar tarafından beni aradılar ve akciğer filmini tekrar çektirmem gerektiğini söylediler. Tekrar gidip çektirdikten sonra biraz beklememi ve doktorun beni çağıracağını söylediler. Doktorun gelmesini beklerken 4. Kattaki sekreter hanımefendi geldi ve ciğer filmimde leke olduğunu "tüberküloz" dan şüphe ettiklerini söyledi. Bu sebepten dolayı balgam testi talep ettiler. Vucudumda bu hastalık için herhangi bir belirti vs bile bulunmuyor.
Balgam testi için arka arkaya 3 gün boyunca test vermem gerektiği ve bu işlem için 100 + 40 + 40 USD yani toplam 180 USD ödeme yaptım. Tüberküloz test sonucunun 8 haftada çıktığını test sonucunun ise direk elçiliğe mail olarak gönderileceğini söylediler.
Mülakat tarihimiz 16 Nisan, asıl talihli olan eşimde böyle bir sorun yaşanmadı. Forum üyesi Derya Hanım ile görüştüm kendisi de benzer bir durumu yaşamış sağ olsun bize çok destek oldu.
Daha önce buna benzer bir durum yaşayan var mı ? Bu süreç zarfında nelere dikkat etmeliyiz ? Açıkçası mülakat öncesi moralimiz oldukça bozuldu. Desteklerinize ve yönlendirmelerinize ihtiyacımız var.
Şimdiden çok teşekkür ederiz.
-
@Flight101 eğer @yalcin61 beye yanıt olarak yazdığım şeye bakarsanız ve sizin de buna ne cevap yazdığınızı okursanız tekrardan bu konuyu tartışmaya taşıyan ve kızıştıran kişinin siz olduğunu görelirsiniz(!). benimle kişisel tartışmaya girmeyin lütfen. benim profesyoneli olduğum konunun yeri gelirse ben de değerli forum üyeleri için katkımı esirgemem elbette. ama üslubun hiç bir zaman sizinki gibi olmayacaktır, buna emin olabilirsiniz.
-
@Flight101 hocam çok teşekkür ediyorum. İyiki sizin gibi değerli insanlar var bu forumda. Sağolun.
-
@atibaba öncelikle cevabın adına çok teşekkür ederim aslında merak ettiğim şey şudur benim sıra numaram 17 binlerde ankarada 16 binlere bakılıyordu asyada 6 binlere kadar bakılıyor dosyam şimdi honk kong a taşındığı için asya bölgesinin 17 binlere gelmesini mi bekleyeceğim yoksa ankara 17 binlere bakınca dosyam current olacak mı beni honk kongtan çağırma ihtimalleri var mı burada biraz kafam karıştı forumu çok taradım ama bulamadım tam olarak cevabı kusura bakmayın cevap var ise göremedim tekrar aynı soruyu sorduysam
-
arkdaşlar benim 21 mayısta mülakatım var fakat ben ilk kayıt olurken adımı yanlış yazmışım ds260 formunda doğru yazıyor mülakat formunda aynı hata devam ediyor ankaraya mail attım düzelttik dediler forumda böyle bir hata yapan olmamış nasıl bir yol ilerleyebilirim internette düzelmez yazıyor ankarayı arıyorum açmıyorlar ne yapmam lazım sizce
@gucarslan
-
@kadirkurtgoz resmi tatiller olduğu için emin olamadım. Erkene aldım.
-
@Mehmet-ynd hayırlı olsun,gözünüz aydın.Ancak muayene ile mülakat arası neredeyse 3 haftalık bir süreç olmuş.Gözüm korktu açıkçası.Bizde de böyle bir durum olursa en azından 10 gün için Türkiye ye git-gel yapabilir miyiz?Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.
-
@Doğan-İnce öyle bir mail gelmeyecek, current bile değilsiniz, sağlık muanesi için de bir davet maili de gelmeyecek 7 aydır süreç başlamış şimdiye kadar nerdeydiniz, bu başlığın ilk sekmesini açıp bakabilirsiniz bol şans
-
@DenizMaths resmi tatiller var arada o yüzden riske atmadım.
-
@3rdcaptain merhaba. Vize randevusu bulmak için biraz vakit harcamanız lazım. Benim arkadaşlarım son iki ayda İspanya, İtalya, Fransa'dan vize randevusu buldular. İki aydır bekleyip randevu bulamamak işin zor tarafı. Günde bir kaç kere (özellikle akşam geç saatler, gece ve sabaha karşı) kontrollerinizi sıkılaştırın. Hiç olmadı bir vize firması ile görüşün. Bangkok için ödeyeceğiniz tutarların yanında hiç bir şey olur

-
Merhabalar. Dosyamizi muscattan Hong Kong a dun itibariyle tasidik. Mulakat tarihini beklemekteyiz. Asil talihli Esim ve Cifte vatandas. Turk vatandasligini almadan once 2012 yilinda Bursada lemf bezi buyumesi sikayetinden dolayi bir operasyon gecirmisti. Sonrasinda Sarkaidos teshisi konulmustu. Gecen sure zafinda birkac kez tekrardan muayene oldu herhangi bir sorunu yok. 2012 yilinda oldugu ameliyat raporlarina ulasmaya calistim fakat hastanedeki yetkililer 10 yili gectiginden dolayi kayitlarin mevcut olmadigini soylediler. Ameliyat gogus kisminda oldugundan bununla alakali saglik randevusunda soru sorulacaktir. Bu konuda nasil bir yol izlememizi tavsiye edersiniz? Mulakata gitmeden turkiyede bununla alakali detayli olup sonucunu goturmek sizce faydali olur mu? Veya bu hakkinda farkli bir fikri olan var midir? Simdiden tesekkurler.
-
@cemciftcioglu bazılarım daha önce hiç shengene basvurmadı verseler bile 4-6 aylık vermezler bence
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
48
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum


Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari


Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.