Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @yasavul pazar günü forumda 👍

• @meilo farkli lokasyona araba biraktigimizda bi 80 100 dolar daha istiyorlar eger uber XL'a bavullar sigarsa 250 dolar civari ona vermek daha mantikli.

• @jtcarlos siz birsiniz size kalmis

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Austin'de 0dan başlangıç nasıl yapılır.?
    Hangi işlere başvuru yapılmasını önerirsiniz?
    Ekonomi mezunuyum diplomayı denklik yaptıracağım.
    Hizmet sektöründe hangi işleri önerirsiniz ? Baristalık, Garsonluk v.s
    Beyaz yakalı olarak hangi işler ön planda. Sigorta sektöründe çalışıyorum 3 yıllık tecrübem var.

• Selamlar herkese, Austine yerleşmeyi düşünüyoruz. Eşim fizyoterapist ben ise Mimarım. Austinin oldukça hızlı gelişen bir şehir olduğunu öğrendik yaptığımız araştırmalarda fakat iş olanakları bakımından teknoloji, ıt sektöründe bayağı avantajlıymış. Bizim gibi yaşayan mimar,mühendis veya sağlıkçı var mı acaba sorular sorabileceğimiz ?

• Bu ileti silindi!

• selamlar, austin'de onerebileceginiz IT sirketleri var midir? esim .net developer, ben de analistim ve austin'e yerlesmeyi dusunuyoruz is bulabilirsek. simdiden tesekkurler 🙂

• ⭐⭐

@alikazl, içinde söyledi: Texas, Austin

Selamlar herkese, Austine yerleşmeyi düşünüyoruz. Eşim fizyoterapist ben ise Mimarım. Austinin oldukça hızlı gelişen bir şehir olduğunu öğrendik yaptığımız araştırmalarda fakat iş olanakları bakımından teknoloji, ıt sektöründe bayağı avantajlıymış. Bizim gibi yaşayan mimar,mühendis veya sağlıkçı var mı acaba sorular sorabileceğimiz ?

Siz sorularınızı yazın. Forumda birçok meslekten katılımcı var. Ama önce kendi durumunuzu ve sürecinizi belirtmeyi unutmayın.

• Austin havalimanında green card evraklarımızı teslim edebilir miyiz? Daha önceden teslim eden var mı? Bir problem yaşadı mı?

• ⭐⭐⭐⭐

• @ATS16 Teşekkür ederim ilginiz için.

• Houstondan Austine Flixbus ile geçmek mantıklı mı ?

• @emirhankd amacina ve kisi sayisina gore degisir) Kisi basi 30$ 2.5-3h yol suruyor. Yanilmiyorsam gunde 2 farkli saatte ve farkli lokasyonlardan binebiliyorsunuz. Ucak var mi diye baktim varmis. 55dk suruyor ortalama 250$ fiyati.

Bence sadece tek ve gunu birlik gideceksen mantikli, diger turlu arac kiralardim.

• @cgokhan teşekkür ederim. Ben tek gideceğim. Austinde yaşayacağım o yüzden sordum.

• Yaşam masrafı, Genç Nüfus , Müzik şehri ve gelişiyor olması beni Austin'e çeken ana etkenler oldu. Zilker park ve Barton Springe gitmek istiyorum özellikle. Şehir içinde trafik nasıl merak ediyorum. İlk geldiğimde para biriktirene kadar motorsiklet alacağım. Trafik umarım Houston ve Dallas kadar karışık değildir.

• @emirhankd ,
    Sehir merkezi cok buyuk degil, is saatleri haricinde cok trafik yok. O parklar guzel ama yazin gitmek yurek ister sicaktan 🙂
    Motorsiklet suren bi kac kisi duymustum. Iyi tarafi, insanlar biraz daha egitimli ve sakin araba kullaniyorlar

• 2026 green card 18xx lü sıralardayız, inş herşey yolunda gider bi aksilik olmazsa austine yerleşmeyi düşnüyoruz.
    4 kişilik bir aileyiz 6 v 5 yaşında kızlarım var. Austinde yaşayan iletişime geçip aklımdaki soruları ( okul , iş , semt seçimi ) danışabilicegim biri varmı acaba ?

• ⭐⭐⭐⭐

@m4rtcan Bence buradan da sorarsanız dolayısıyla buradan da cevaplanırsa belki bizler de nasipleniriz, çünkü Austin'e yerleşmeyi düşünen bizim gibi başka arkadaşlarımız da olabilir, hepimiz adına faydalı olabilir diye düşünüyorum sizin sorularınıza alınacak bilgiler hepimiz için kaynak olur.

Biz de 2 çocuklu bir aile olarak eğer haziran ayına kadar farklı durumlar meydana gelmezse okul kapanınca Austin'e yerleşmeyi düşünüyoruz.

Mesela sizin bu postunuz vesilesiyle şunu sorayım ben; benim yorumlardan, izlediklerimden edindiğim izlenim sanki i35 in batısı (ve pflugerville gibi bir iki yer) okul puanları ve dolayısıyla düşük crime rate açısından daha tercih edilebilir duruyor. Austin'de yaşayan arkadaşlarımızın belki yorumu olur bu konuda.

Benzer Başlıklar

• 76
  • 19
  • 34
  • 146
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

113

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |