Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 885.6k 953

• @Flight101 evet bugün dr. molnarda oldum.

• @aliaytac41 Ankara aşı yaptırmadan gelin diyor.

• @burakediz kış aylarına girilirken yapılıyor sanmıştım. Hocam siz biraz erken mi gittiniz Viyana’ya. Mülakatımız aynı gün sizinle.

• ⭐⭐⭐

@burakediz Cevap için teşekkürler 👋

• Herkese merhabalar 2 gün önce dosyamı ankaradan honk kong a taşımak için mail attım ve dosyamın honk konga taşındığını belirten bir mail aldım henüz tarih belirtmediler tarihi ve sağlık muayanesi tarihini belirten maili ne zaman atarlar tahmini bir bilgisi olan mevcut mudur

• @Physicus merhaba bende dosyamı honk kong a taşıdım taşındığını gösteren bir mail aldım ama mülakat tarihim belli değil sıra numaram 17 binlerde türkiyede current olunca mı tarih verecekler bilgin var ise yardımcı olabilir misin lütfen

• Hong Kong mülakatı kapsamında sağlık muayenesi için Türkiyede aşı yaptırmanın ne gibi bir yararı oluyor? Mülakat deneyimlerinde herhangi bir maddi yarar sağladığını okumadım. Kişi başı 20k civarı masraf tutuyor. Bu konuda bilgi verebilir misiniz?

• @Doğan-İnce merhaba her ayın 2. haftası genelde 10-15'i arası cutoff açıklanıyor. EU bölgesinde current olduğunuzda randevu tarihi beklemeye başlayabilirsiniz.

• ⭐⭐

@Doğan-İnce selamlar, mayis ayi cut off 16k da kaldi, size en erken haziran ayinda mulakat gelebilir. Nisan ayinda aciklanacak olan bulteni takip etmenizi oneririm, bulten aciklandiktan sonra 2-3 gun icinde 2nl mailleri geliyor.

• @Mehmet-ynd Teşekkür ederim hocam

• ⭐⭐

@yalcin61 selamlar, saglik muayenesindeki masrafi dusurmek icin asilari turkiyede yaptirdim. Tum asilarinizi orada da olabilirsiniz.

• Sıram 25 binlerde, şu anki durumda beklemek çok can sıkıcı, alternatif olarak ne yapabilirim?
    Türkiye'de sıra gelmeyecek bu gidişle.

• @yalcin61 mülakata gitmeden aşıları burada olmak ekonomik olarak büyük bir artı bence. Diğer önemli nokta ise orada size belki de bir kaç aşı birden vuracaklar ve bu aşılar sizde muhtemelen ateş, halsizlik vs gibi yan etkilere neden olacak. o yüzden vakit varken zamana yayarak aşı işini halletmek bana göre en mantıklısı. ama tabi tercih sizin. çok da sorun değil aşı olmadan gitmek.

• @tuncay3502 2. Söylediğinizin farkındayım teşekkürler. Fakat ilk söylediğiniz maddi anlamda ne kadar etkiler. Mesela mülakat deneyimlerinde genel olarak 20k civarı bir ücret ödeniyor aşıları yaptırıp gitsem ne kadar öderim bir bilginiz var mı ?

• @onuru 22k tl düşmüş halimi oluyor yani? Çünkü anlamadığım genel olarak deneyimlerde bu fiyat civarında ödeme yapılmış.

• @yalcin61 4000-4200 HKD ödeyen de var 5000-6000 HDK ödeyen de eksik aşılarınızın fazlalığına göre fiyat artıyor.

• @yalcin61 Evet

• @finn_ Anladım teşekkürler. Bu sürece 2nl aldığımda başlamam doğru olur sanırım.

• Slm arkadaşlar Hongkong tan sağlık randevusu alamıyorum her yolu denedim. Cevap yok. Son olarak Hong Kong ta olan varsa randevu vermelerini söyleyebilirmi 🙃

• @yalcin61 ben 4'lü karmayı (Tetraxim) sağlık ocağından ücretsiz oldum. ikinci dozu ocakta oldum. haziranda da üçüncü dozu olacağım. benim cn yüksek olduğu için ağustos-eylül gibi ancak mülakat gelir yani inşallah gelir diyelim. devlet hastanesinde antikor testimi yaptım eksik aşım yoktu. ingilizce barkodlu ve ıslak imzalı olarak teslim aldım. covid hatırlatma dozu zorunluluğu da kalktığı için şimdilik herhangi bir ücret ödemedim. mülakat tarihine ve cn noya göre değişiklik gösterebilecek bir durum. o yüzden herkes kendine göre en doğru kararı verecektir.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k